7. helmikuuta 2012

Haaveillaan vaan!





Kirpakka pakkanen odottaa ulkona ja pakottaa haaveilemaan kesästä. Meidän keittiön pöytä on täyttynyt piirrustuksista ja hahmotteluista. Mökkitontille toteutettavaksi on meistä jokainen piirustellut oman mökkelisuunnitelman. Lapsen piirtämänä löytyy puumaja, minä olen tyytynyt huussin piirroksiin ja mieheni hahmoittelee kesäkeittiötä. Ihan kaikki ei taida syntyä ensi kesänä, mutta haaveillaan. Olemme jo ihanilta mökkinaapureiltamme saanut lupauksen vanhan ladon purkutavarasta joista olisi tarkoitus rakentaa kaikki mökin pikkuruiset rakennelmat. Poikani on sitä mieltä, että pakkaset on luotu kesähaaveilulle, minä olen niin samaa mieltä.
Haaveillaan!
Ilona

22 kommenttia:

  1. Ooooh, ihanaa! Saamme seurata teidän mökkiprojektianne. Minulle tulee nyt ihan pikkaisen ikävä suvea, kun näen tuon terassin pöydän korituoleilla...

    VastaaPoista
  2. Leena, niin iso kiitos taas vilpittömästä avustuksestasi. Ihana on ollut tavata sinut jo vuosia sitten, uusiin tuuliin siis!
    Ilona

    VastaaPoista
  3. Hei,
    ihania kesäkuvia! Voisitko vielä laittaa tuosta teidän ulkopöydästä lähikuvan,kun näytti niin mukavalta! Josko siitä saisin ideaa oman pihanikin kalustamiseen. Saatiin nimittäin viime kesänä lähes 60 neliön terassi valmiiksi ja se nyt odottaa sisustamista!
    Ihanan kirpakoita pakkaspäiviä
    -mari-

    VastaaPoista
  4. Pakkasella kesä maistuu melkein oikeaa kesää paremmalle. minä haaveilen mansikoista ja leppäkertuista ja tällaisesta upeasta puutarhasta! sinulla on kaunispuutarha! on niin kaunis :)
    saat aina puhallettua henkiin vaikka mitä!

    haaveillaan! :D

    VastaaPoista
  5. Kesän kruunaa mökkeily kiireettömässä maailmassa.. Siellä elämä lähes pysähtyy, tai sitten se kiirehtii mitä ihanimmilla tavoilla saunomisen, takkatulen ja laineiden liplatuksen merkeissä. Kesää odotellessa, nauttikaamme pakkasista :)

    VastaaPoista
  6. Voi, mulla on puumajahaave myös :)
    Olis ihana toisessa omppupuussa, prinsessoille....

    VastaaPoista
  7. Todellakin, voi kunpa kesä tulisi pian!!! Kylläpä näyttävät mahtavilta nämä kesäkuvat. *Voih*

    VastaaPoista
  8. Apua, taitaa pöytä olla nietosten takana, mutta keväällä...Puumaja kuulostaa kyllä niin ihanalle ajatukselle, että voisi itsekkin sinne kiipeillä luonnon kauneutta katselemaan. Kesä tuleh joh!
    Ilona

    VastaaPoista
  9. Voi Ilona, tuota polkua kerallasi tahtoisin taivaltaa ja haaveen siivet levälleen levittää. Huokauksien huokaus miten ihanaa aikaa teillä vietetäänkään, ihan kade täällä voisi sanoa. Vuosien haave, se pieni mökki pienen järven rannalla, heh! Täällä meren rannalla asuvana olen aina haaveillut järvenrantamökistä. Suvun mökki on meren rannalla ja ikuiset kaislasulkeiset joka ikinen kevät saa mielen enemmin äreäksi kuin haaveelliseksi.
    Teilläpä on ihana mökkinaapuri kun moisia aarteita on teille luvannut. Niille aarteille kyllä on onni, että päätyvät teille.Kaikkea ihanaa on siis odotettavissa:)
    Iloisin mielin tervehtii
    Kaisa

    VastaaPoista
  10. Ihania haaveiluja teillä näin pakkaspäivinä! kyllä se omakin mieli välillä karkailee aikaa edelle, kesään :)
    Iloa viikkooso ♥

    VastaaPoista
  11. Voi miten kesä näyttääkään ihanalta kuvissasi. On onni, kun saamme elää neljää vuodenaikaa. Aina on jotain, mitä kiihkeesti odottaa.
    Odotan innolla tulevaa projektianne. Olette todella aikaansaava pari. Mistä ihmeestä löydätte kaikki ne ihanat materiaalit, kuten keittön tasojen ja ruokapöydän kierrätyspoppelin?

    Mukavaa pakkaspäivää Sinulle!

    VastaaPoista
  12. Hyvin sanottu... Täällä kesähaaveillaan myös. Ja pieniä juttuja ostellaan jo kesän mökkikautta varten.

    VastaaPoista
  13. Poika on täysin oikeassa! Täällä ollaan oltu samoilla linjoilla ;D

    Loppujen lopuksi siihen ei mene enää kauan, kunhan ensin nautitaan väliin vielä kaunis kevät.

    VastaaPoista
  14. Ihania kuvia Ilona, ja tämä aika todellakin käytetään tarkkaan haaveiluun, minä olen jo ensimmäiset kasvit tilannut, joskin ne tulevat vasta huhtikuussa. Oikein komeita, pullukoita, isoja ja ihania balettitanssijan näköisiä verenpisaroita odottelen...
    Mukavaa viikon jatkoa sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
  15. Ihanaa haaveilla! Se on vähintään yhtä tärkeää,kuin toteutus!

    VastaaPoista
  16. kesähaaveilua täälläkin, niin kauniita kuvia. On tämä kevään tulo aina niin kivaa aikaa, päässä pyörii monenmoista suunitelmaa, niin monta, että meinaa pieni polla parka mennä jo sekaisin:)Vilukissa täällä kaipailee jo auringon lämpöä!

    VastaaPoista
  17. Haaveilu on ihanaa! Varsinkin odotus kesästä. Itsekkin näin jo päiväunia siitä,kun astun ulos aurinkoa tulvillaan olevalle terassilleni, aurinko lämmittää ihoani, kesä tuuli puhaltaa vienosti ja pikkulinnut laulavat... ja se ihana mullan tuoksu -lupaus uudesta kasvusta....minä laitoin tänään jo orvokin siemenemiä itämään...Kymmenen vuotta sitten teimme pihapiiriimme "kesäkeittiön" josta tulikin ihana kesähuone. Se toimii vilpolana, keittiönä,ruokailutilana, kukkien kavatuspaikkana, takkahuoneena ja meidän " kirkkona" jossa on ihana hiljentyä kuuntelemaan hiljaisuutta ja katselemaan luontoa ja kuuntelemaan sateen ropinaa. Kaikki tämä on mukavaa pienen viinilasillisen kera... Nyt teillä on ihana aika tehdä unelmastanne totta !

    VastaaPoista
  18. Kauniita haaveita ja ihania mökkinaapureita, kun tohtivat luopua arvokkaasta aarteestaan!
    Niin kovasti jo kevättä kaipaan, että oikein pahaa tekee ja pakahduttaa... Pinterest on tällä hetkellä koukuttanut minut etsimään inspiraatioita ja melkonen määrä kuvia onkin teippailtu seinille, kivaaa! Juurikin huussi ja pieni piilomaja on meilläkin haaveissa, siksipä jännityksellä odottelen mitä kaunista olet paperille piirustanut.
    Kaunis kesä vasta tuloillaan, saamme varmasti hippusen näistä haaveistamme toteutumaan!

    VastaaPoista
  19. Haaveilu on kyllä elämän suola, eri asia on sitten tuleeko kaikesta haaveilusta koskaan totta. Voi olla että olemme sellaisia romunkeräilijöitä mieheni kanssa, aina matkalla jonnekkin tarttuu mukaan jotain ihanaa ja suomessa on kyllä niin ihania puoteja joiden takavarastot pullistelee kaikenlaista löydettävää. Henna, ihanaa olet täällä olisin jäänyt kaipaamaan sinua. Heti täytyy vilkaista tuo linkkivinkki, mitä kivaa löytyykään.
    Ilona

    VastaaPoista
  20. Heipsis Ilona! Ihan pakko pistää tämä suora linkki, http://pinterest.com/brendajurgens/tee-pees-tents-treehouses-and-wagons/... Niin ällistyneenä, mutta niin hurjan huvittuneena katselen noita kuvia. Toki muutaman sovelluskelpoisenkin löysin, keijun pesiäkin. Melkoisen huikeita rakennelmia tyyliin "Amerikassa kaikki on mahdollista" :D
    Hauskuutusta näin hurjan kylmään aamuun.

    VastaaPoista
  21. Ei ole todellista, ihan mahtavia toteutuksia nyt sitten vain puumajailemaan.
    Kiitos Henna, oikea löytö!
    Ilona

    VastaaPoista
  22. Samat on haaveilut täälläkin. Katselen tuohon takapihalle missä miun kesäkeittiö-katoksessa on runko ja katto vaan seinät ja lattia odottavat kevättä... hmm... mutta kun miulla olis niiiiin kova vimma päästä sitä nyt jo maalailemaan ja sisustuskin on mietitty valmiiksi jo aikaa sitten.
    Voi, tulispa jo kevät. ♥
    Kauniita kesäisiä kuvia täällä, kaiholla odotellaan.

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!