11. maaliskuuta 2012

Uusi aika! Tuntuu hyvälle huomata uuden ajan alkaneen. Minut on vallannut kokeilun halu. Testaan innostuneena eri tapoja värjätä munia, melko huvittavaa on huomata olevansa kananmunaan niin ihastunut. Ensi viikko on jännittävä ja odotankin sen tuomia seikkailuita ja vieraita kaukaa. Olen puuhannut myös uuteen kirjaani valtavan määrän ideoita ja vielä valtava määrä odottaa puuhaajaa. Kyllä myönnän tekeväni välillä turhaa työtä ja idea ei vaan toimi, mutta kokeiltava on hulluimmatkin inspiraatiot. Tuunauskurssit olivat aika ihastuttava kokemus, niin paljon ihanan kokeilun haluisia naisia oli kursseilemassa. Täällä tiedän teistä osan ainakin käyvän piipahtamassa jos unohdin sanoa niin kiitos ihanista touhukkaista päivistä.  Nyt iloisena kokeilusta muna voin hyvin todeta siitä tulevan ihana maljakko pikkukukkasille pääsiäiseksi.

Munistellaan!
Ilona

14 kommenttia:

 1. Hurmaavanherkullisia ovat värjäilemäsi munat...Ja kauniin pesän olet rakentanut niille kukkasista :)

  VastaaPoista
 2. Munistellaan vaan. ;)
  Otin jokunen vuosi sitten munankuori-helmihyasinttikuvia ja tässä jokunen päivä sitten niitä katselin ja ajattelin, että täytyy ottaa uusia munilois-kuvia.
  Niin... sama ovat siis ajatukset taas. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan kaunis asetelma- munat ovat todella herkullisen värisiä. Odotan innolla uusia ideoitasi! Kiva on mennä kohti pääsiäistä ja inspiroitua taas askartelusta! Iloa luomistyöhösi!

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Kauniita kuvia taas tällä kertaa postauksessasi. Sain äskettäin tilaamani kaksi kirjaasi, Villa Charmen ja Rintamamiestalon elämää. Kauniita kuvia, ihania ideoita ja mukavaa luettavaa. Jään odottelemaan Villa Sukan ilmestymistä. Olisipa kiva kuulla, mitä Saarijärven tuunauskursilla teitte. Tuleeko esim. opiston sivuille kuvasatoa? Olisi kiva ja kannustaisi ilmoittautumaan seuraavalle kurssille, jos sellainen järjestetään.

  Aurinkoisia kevätpäiviä ja pääsiäisen odotustunnelmaa!

  Arja

  VastaaPoista
 5. Ihanan hempeitä munasia. Mites moiset loihditaan?

  VastaaPoista
 6. Ihana keväinen asetelma , niin herkät värit. Ah kyllä on ihanaa kun aurinko paistaa ja lupaus jo keväästä. Mukavaa viikkoa.
  - Hellen -

  VastaaPoista
 7. Kyllä on kauniita kuvia - tuo pesä on kyllä myös aivan ihku ♥

  VastaaPoista
 8. Kiitos itsellesi kurssista!!!
  Jos pää oli ennen kurssia täynnä ideoita niin arvaa vaan miten se tällä hetkellä pursuaa ;D Mistä ihmeestä sitä repisi päiviin lisää tunteja, tai minun tapauksessani öihin ;) että kerkeäisin ne kaikki justnytheti toteuttaa ja lisäksi kerkeäisi vielä vähän nukkuakin???
  Inspiroit minua todella paljon ja kiitän siitä :)
  Miten sinä noita munia värjäilet? Että jos vielä sais lisää ideoita joita toteuttaa :D :D

  VastaaPoista
 9. Kevät on tullut! Ihanan raikkaita munakuvia :D

  VastaaPoista
 10. Hienoja tuunauksia sinulla :) niin herkkä asetelma tuo muna-asetelma :)
  Anna vaan ideoiden pursuta ja lentää! sinä ilonaiseni pysyt mihin vain :)
  minä aina inspiroidun täällä!!!

  VastaaPoista
 11. Munat tosiaan viihtyvät pesän suojissa, tuo vaaleanpunainen hento köynnös toivottavasti kuivaa tuollaiseksi, ainakin pikkukransseissa toimii hyvin. Tiina, huippuidea helmihyasintit, ehdottomasti kokeiltava. Tuunauskurssilla tehtiin hurjasti kaikkea kaksi päivää ja ihan valtava sekamelska oli puuhaamisen jälkeen, työn jäljet näkyvissä, hih. Välitänkin viestiä opiston suuntaan koosteen keräämisestä. Nämä munaset on värjätty apteekin elintarvikeväreillä, liotetaan nesteeseen ja kellutetaan munat siellä. Ihania olette kaikki, ihan selvästi kevätmielillä! Akiss, kuulin tänään jonkun käyneen ihastelemassa blogiasi, enkä yhtään ihmettele.
  Ilona

  VastaaPoista
 12. Ihanan kauniin keväisiä kuvia. Niistä tulee hyvä mieli. :)

  VastaaPoista
 13. Ihana keväinen asetelma, tuo jo pääsiäisen tunnelmia.
  Pitäisitpä Ilona ihan kotikonnuilla tuunauskursseja.
  Olisin tulossa hyppykengässä!

  VastaaPoista
 14. Ilona, näin ->
  Malli -> muokkaa HTML-koodia -> jatka -> (käy hakemassa pinterestin sivuilta HELP kohdasta se linkki, ei anna sitä kopioida tähän, siinä lukee eng. mitä tehdä jos en halua kuviani pinnattavan. (lisää tuo linkki katkoviivan yläpuolelle, sen tekstin jossa lukee se DATA jne.... yläpuolelle.)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!