8. lokakuuta 2012

Tervetuloa Pop up -puotiin meille;)


Ihana ajatus syttyi Riikka ystäväiseni kanssa päivän Pop up- puodista, joka rakennetaan tänne meille. Edellisestä kotipuotipäivästä onkin hurahtanut hyvä tovi. Riikan Sateenkaarentaa- puodin tuotteet täyttää meidän kodin huoneet 10.11 lauantaina. Mukana on tuotteita, jotka on tilattu vain tätä päivää varten. Talven kransseja on koottu inspiroimaan talvisisustusta ja ideoita voi napata itselleen kotiin viemisiksi. Piparien ja glögin siivittämänä sisustellaan ihan antaumuksella.
 
Päivään voi ilmoittautua sähköpostilla ilonapietilainen@suomi24.fi ja se on maksuton. Mukaan mahtuu kolmekymmentä ensimmäistä ja ilmoittautuminen on sitova. Lisätietoja laitan ilmoittautuneille sähköpostilla matkaan. Ihana päivä tulossa talven piristykseksi.Tervetuloa siis piipahtamaan meillä kylässä;).
 
Ilona

9 kommenttia:

 1. Kiva juttu! Tulossa ollaan!

  Leena & Bessu

  VastaaPoista
 2. Monta ihanaa postausta oli taas lukematta! Mikä mielenhäiriö mulle on tullut, kun en ollukaan kirjautunut lukijaksi, vaikka niin luulin???? Höh!

  Kuulostaa tosi mukavalle tällanen pop up-päivä! Mutta taitaa jäädä ajamatta silloin, kun pari viikkoa ennen kuitenkin ajellaan :)

  Terkkuja!

  VastaaPoista
 3. missäpäin tiedän koti on? mietin täällä, että kauas lähtisiin ajamaan :)

  tv. tuulia

  VastaaPoista
 4. Tuulia, melko lähellä Jyväskylää asutaan:)
  Ilona

  VastaaPoista
 5. Olisi vallan ihanaa tulla, mutta asutte niiiiin kaukana..

  VastaaPoista
 6. Voi kun asuttaisi lähempänä, ihan ehdottomasti tulisin!!:)

  VastaaPoista
 7. Mukavaa olis mukaan päästä, mutta on matkaa ja aikakaan ei sopisi...:)

  VastaaPoista
 8. Ihana blogi, henkeni oikein salpautuu katsellessani kuviasi ja kotiasi tietysti! Meillä vaikuttaa olevan paljonkin yhteisiä asioita, mielenkiinnon ja menneisyyden tiimoilta! Raikasta ja kaunista syksyä! anne, kaupunginlaidalla6.blogspot.fi

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!