22. marraskuuta 2012

Arvonta ja Unelmien Piilopaikka!Vihdoin saan jakaa kanssanne ihanat tunnelmat Unelmien piilopaikka-kirjasta. Tätä olen odottanut niin kauan. Olen saanut tehdä töitä ihanien naisten kanssa ja heidän unelmiensa piilopaikat löydät kirjani sivuilta.
 
Kirjassa rakennetaan, sisustetaan, korjataan, kierrätetään, ideoidaan ja annetaan vinkkejä kesäkoteihin ja mökeille. Sivuilla juhlitaan, vietetään syntymäpäiviä ja eletään kesäelämää.
 
Tämän kirjan olen rakentanut löytäessäni meidän oman Piilopaikkamme. Olen katsellut syksyn sateella viimeisiä taivaalle nousevia joutsenia ja kirjoittanut sinulle kesän ihanimmista muistoista. Kaiken kokemani ja näkemäni olen tallettanut näille sivuille. Nyt on aika jakaa kaikki ihanat ilot ja kesän kauneus kanssasi.
 
Kirjaa voit varata ennakkoon Sateenkaarentakaa, Wanhasta Aliinasta  ja Hopeakeijusta
Kirjan koko on n.168 sivua
Hinta: 36 e
Kirja ilmestyy talven taittuessa kevääseen, eli ihan pian;).
 
Tämä on ehdottomasti arvonnan paikka ja arvonkin kaksi Elämää valkoisessa puutalossa- kirjaa ja viisi tarrapakettia niiden lisäksi. Osallistua voit arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Tahtoisin sinun kertovan mitä tunteita ja ajatuksia kirjan kannet sinussa herättää:). Kaksi arpaa saavat kaikki postauksen omaan blogiinsa linkittäneet ja kolme arpaa kaikki ihanat blogin lukijat täällä tai facebookissa.
 


156 kommenttia:

 1. Oh! No niin- tunteita? Uteliasiuus!! Tuon haluan nähdä :) Kirjasi ovat niin valloittavan ihania!!

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa kolmella arvalla:)
  Kirjan kansi tuo mieleen haaveilua, unelmointia ja ripauksen menneestä ajasta.
  Onnitteluhalit uuden kirjan johdosta♥

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa! Toivon, että oma elämänpolkuni johdattaisi kansikuvan kaltaiselle auringonpaisteiselle aukealle paikalle, jossa lempeä tuuli leikkisi hiuksillani ja unelmat, nekin jotka vain sydämessäni lausun, toteutuisivat.

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana. Kansi on ihana, vanhan ajan tunnelma ja kaunis. Oikein onnistunut ja kirjan nimen fontti sopii kanteen hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Elämänmakuinen, elämäniloinen, kutsuva ja lämmin. Kolmella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 6. Mukaan mukaan!
  Tunnelmaa, auvoista rentoa vapaa-aikaa, yhteyttä luonnon kanssa - sitä on tarjolla ihanissa piilopaikoissa!
  Kiitos mahdollisuudesta kurkistella niihin!
  terv. Pitkäaikainen lukijasi täällä ja facessa. :)

  VastaaPoista
 7. Kaunista! Herkkä tunnelma ja innostavat kuvat :)

  VastaaPoista
 8. Oi Ilona! Kantta en juuri ehtinyt edes vilaista, kun kuvia jo muutoin ahmin! Ehtottomasti tahtoo osallistua arvontaan :)) Onnea uudesta kirjasta!

  VastaaPoista
 9. Vau, juuri sain luettua ihanan Talven taikaa! Kevättä ja Unelmien piilopaikka odotellessa!

  VastaaPoista
 10. Vaaleita ja valoisia unelmia, kauniita ja ihania hetkiä tunnelmallisen kirjan parissa. :)

  Sari

  VastaaPoista
 11. Vaaleita ja valoisia unelmia, kauniita ja ihania hetkiä tunnelmalllisen kirjan parissa. :)

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana kuva! Tosi vaikea pukea sanoiksi mitä tulee mieleen, mut kuva on ihana! Jotenkin mystinen, prinsessa, "rikas-kuva"... Arvonnassa mukana, lukijakin oon... :)

  VastaaPoista
 13. Tuosta ensimmäisestä kannesta tulee mieleen satujen maailma, unet ja unelmat. Rauha. Toisen kannen kuvasta puuttuu enää prinsessa, sille tuo paikka voisi kuulua. Esiin nousee myös vanha aika ja on havaittavissa kierrätystä ja vanhan esille ottoa. Ihanaa olisi saada tuo kirja ! (:

  VastaaPoista
 14. Aivan ihania kuvia ja ihanan maalaisromantiikkaa.voke1@luukku.com

  VastaaPoista
 15. kolmella arvalla mukaan!
  nyt pitää sanoa, että pidän valtavasti tuosta unelmien piilopaikka-kirjan kannesta! se on ehkä kaikkein upein tähänastisista, jokainen hyvä omalla tavallaan mut toi on ihan mahtava! :D jos on nimittäin valittava kaikkein upein niin mä valkkaisin ton :D
  upealle näyttää kuten kaikki aiemmatkin kirjat :)

  VastaaPoista
 16. Lukijanasi mukana arvonnassa! Molemmat kirjan kannet huokuvat satumaisuutta ja seesteisyyttä houkutellen lukemaan ja hengittämään syvään. <3

  VastaaPoista
 17. Voih.. kävisipä nyt tuuri tässä arvonnassa!! Minusta noissa kansissa kiteytyy sellainen suomalainen unelma.. rauhaa, henkeä, iloa. Joskus kun oikeasti päässä pyörii monen monta ajatusta liikaa, sitä sulkee silmänsä ja ajattelee rauhallisia asioita. Kuvina se voisi olla ehdottomasti elämää valkoisessa puutalossa kannen kaltaista. Ah.. ja vielä lasillinen punaviiniä käteen. Hetkestä ei paljon puutu, hih.

  VastaaPoista
 18. Mennyt elämä, historian havina. Salaisuudet, hymyn pilkahdukset. istahda tuoliin, sulje silmäsi ja pääset tunnelmaan. Aarteita.

  VastaaPoista
 19. Historia, salaisudet, haaveeet ja unelmat. Tärkeät pienet hetket. Istun mielessäni tuoliin, suljen silmäni ja pääsen jonnekin.. Aarteita.

  VastaaPoista
 20. Kaikki kirjasi ovat niin ihania!
  Tästä kannesta tulee mieleen unelmat ja salaisuudet.

  VastaaPoista
 21. Kolme voitokasta arpaa heitän peliin (linkitän myöhemmin toisella koneella).

  Kirjan kansi tuo mieleen keveän hempeän tuulen, naisen, rakkautta, haaveilua...

  -Tuija-

  VastaaPoista
 22. Kirjan kannet viestivät ihanasta sisällöstä, Unelmien piilopaikan kirjan kansi on salaperäisyyttä huokuva, molemmat kannet ovat todella kauniita :)

  VastaaPoista
 23. Salaperäinen, houkutteleva kansi...mielenkiinto herää...minkälaisia tarinoita tämä kirja kertookaan :).

  Lukija blogin ja facen puolella

  VastaaPoista
 24. Oi! Voiko olla mahdollista kurkata ihkuihanaan maailmaan? Niin lähellä, melkein käsin kosketeltava tunnelma. Tahtoisin niin päästä kylään, ahmia katseella kaikkia yksityiskohtia, kosketella tunnelmaa ja melkein voin vannoa että tuttu tuoksu lapsuudesta asuu sivuissa jota selaan hartaasti ja nautiskellen. Tiedättekö miten hyvältä Suomi tuoksuu? Aivan ihanalta!
  Seuraan blogia myös facebookissa.

  Terveisiä rapakon takaa...:-)

  VastaaPoista
 25. Haaveissa on samanlainen unelmien paikka...
  Onnittelut uudesta kirjasta!

  VastaaPoista
 26. Haaveitten talo.
  Onnittelut kirjasta!

  VastaaPoista
 27. Itsekin unelmoin mummonmökistä tai siirtolapuutarhamökistä. Ois aivan ihana tehdä siitä pieni unelmien pesä!

  Arvonnassa mukana :)

  VastaaPoista
 28. Ensimmäinen kansi tuo uteliaisuuden joka paljastuu peiliin kurkistaen.
  Toinen lepopaikkaa josta voi katsella tulevaa.

  Lukijana kahdella mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 29. Arvalla mukana. Juhlavan ja samalla salaperäisen kuvan sain, erittäin kutsuva kansi.

  VastaaPoista
 30. Kahdella arvalla mukana, olisipa ihana voittaa tuo kirja omakseen. Kansi herättää aika monenkinlaisia tunteita, mm. sellaisia mummolamaisia ajatuksia, haaveita, rauhaa, onnellisuutta...

  VastaaPoista
 31. onnea vaan aivan ihanan näköisestä kirjasta. ja mitäkö tunteita kirjan kannet herättää??no jos pitäs heittää sanoja ilmaan niin romantiikka,rauha,unelmat ja vaaleus tulee ensimmäisenä mieleen. Oikeen harmoonisen näköinen kansi :) linkittelen omaan blogiini ja lukijakin olen eli onkos se kolme arpaa???

  VastaaPoista
 32. Arvalla mukana.
  Itku meinasi tulla, kun katselin tuota kansikuvaa ja tuli niin ikävä kesää. Jotenkin tunne, että viime kesä petti mut. Toivottavasti näen ensi kesän ja se on parempi.

  VastaaPoista
 33. Onnea uuden kirjan johdosta! Kirja herätti kaihon kesästä ja auringosta...menee tilaukseen :)kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 34. Kirja herätti muistot kesästä, auringosta,puutarhasta...huoh... Talvikin on ihanaa aikaa kunhan vain tulisi lunta!!! Kahdella arvalla mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 35. Kirjan kansi on kuin suoraan Prinssi Edwardin saarelta...lapsuuden tyttökirjoista, Vihervaarasta ja...koko mennyt maailma.

  VastaaPoista
 36. IHANA ILONA:)
  Pitkään blogiasi lukeneena ja kaikissa puodeissasi monesti vierailleena,innostuin vallan sinulle kirjoittamaan ja tietty haluaisin arpaonnen minua suosivan:) Eipä olla puodin sulkemisen jälkeen tavattukaan..Kaipaan niin sitä pudin tunnelmaa ja ihania asioita siellä! Blogia on ihana lukea ja katsoa mitä ihanampia kuvia. Terkkuja:)
  <3 Eemelin äiti Hanna

  VastaaPoista
 37. Mieleeni tulee kuva ihanan maalaiskartanon romanttisesta neidonkammarista, missä lempeä kesätuuli löyhyttelee kevyitä valkoisia verhoja ja neito unelmoi rakkaastaan.Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 38. Kannessa on jotain mystistä ja siitä tulee mieleen piilopaikka. Minulle tuo tuoli voisi olla sellainen piilopaikka, johon huolet ei pääsisi. Kun tuolle tuolille kävisi jalat kippurassa istumaan niin sen alla olisi tilaa vain unelmille, iloisille ja hitaasti liitäville ajauksille. Kaunis.

  Kolmella arvalla mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minähän intoilen ja sekoilen oikein ansiokkaasti. Jos olisin haaveillut oikeaa kantta, niin siinä olisin liitänyt jonnekin kauas historiaan. Taisin alkaa haaveilemaan liian nopeasti tuosta arvottavasta kirjasta. Ajatukset tuppaa vähän rönsyilemään ja liitämään pikkuisen liian nopsaan aiheesta toiseen. Varsinainen höpöttäjä. :D

   Poista
  2. Kahdella arvalla mukaan arvontaan. Kansista tulee mieleen jotain lämmintä, rauhallista, kaunista, rentouttavaa... eli unelmien piilopaikka. :)

   Poista
 39. Unenomainen, satumainen kansi...ja miten ihania kuvia ja tunnelmia kirjan lehdillä. Lukijanasi mukana kahdella arvalla! Jospa arpaonni suosisi :).Ihanaa Joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 40. Unelmien piilopaikat kirjan kannesta tulee mieleen englantilaistyylinen maaseutukuva ja vähän sellainen jännittävän sadun tunnelma....
  Elämää valkoisessa puutalossa kirjan kannen kuvasta voi aistia miten tuuli lempeästi liikuttaa verhoa hyväillen ihanaa vanhaa tuolia....
  Ihana tunnelma etenkin tässä jälkimmäisessä kuvassa.
  Lukijana mukana:) Onnettaren suosiota odotellessa ja kauniita kuvia katsellessa!

  VastaaPoista
 41. Unelmaa ..salaista..ihanaa oloa.
  Toiveiden toteutumista .. Aivan ihana kirja uskon.
  Josko 2 mukana arvonnassa..

  VastaaPoista
 42. Kyynel herahti silmäkulmaan kun katsoin kuvia ja luin tekstiäsi... sinulla on niin lumoava taito loihtia esille ihania tunnelmia kuvin ja sanoin... Harmi etten tiennyt että olit kuvaamassa JKLssä männä viikolla, olisin ehdottomasti tullut moikkaamaan. Olisi kiva nähdä!
  Maarit B :)

  VastaaPoista
 43. Ihanan kesäisen kiireettömän päivän tunnelma. Melkein näkee, että kuvan ulkopuolella on ikkuna josta avautuu näkymä puistomaiseen vehreään ja hoidettuun sireenipuiden täyttämään puutarhaan.

  VastaaPoista
 44. Ihana kansi! Kansi herättää taas unelman omasta piilopaikasta :) Todella kaunis kansi! Enpä osaa enempää kuvailla (: Yhdellä arvalla olen mukana, olisi todella kiva saada tämä ihanuus itselle!

  VastaaPoista
 45. Talven taikaa -kirjan luettani yhdeltä istumalta voin todeta, että kirjan kansi herättää minussa uteliaisuutta ja valtavaa huokailujen määrää siitä, mitä kaikkea ihanaa kannet kätkevät sisäänsä. Haluaisin istua tuolla valtavan kauniilla tuolilla ja nauttia kirjan kuvista ja tunnelmista. Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 46. Kannen kuvaan voisi mennä kuin narniaan , kaunis .
  Vain mielikuvitus rajana ;)
  Kahdella arvalla mukana , toivottavasti onni suosii minulla ei ole aikaisemmin yhtään kirjaasi ;)

  VastaaPoista
 47. Kansi on kaunis ja sadunomainen... Haaveilen omasta kesämökistä ja tuo kirjahan on siis hankittava. Ihana!

  Mukana kahdella.

  VastaaPoista
 48. Rauhoittava, arvoituksellinen kansi, joka taatusti herättää uteliaisuuden katsomaan mitä kirja sisältääkään.

  Ja superhyper onnittelut uuden kirjasi johdosta!

  VastaaPoista
 49. Ihanan utuinen ja satumainen kansi,kuvat aaah! sanat ei riitä kuvaamaan niitä. Onnea uuden kirjan johdosta!
  Arvonnassa mukana,jännittävää joulun odotusta!

  T;Sarkku tonttu

  VastaaPoista
 50. Kirjan kansista huokuu hyvin levollinen ja lempeä tunnelma, aivan niinkuin aika olisi hetkeksi pysähtynyt. Haaveita, unelmia, niitä on varmaankin meillä jokaisella, antaa ajatusten ja ihanien tunteiden vaan tulla ja pysäyttää unelmoimaan hetkeksi! Kansien sisältö myöskin niin kauniisti ja taitavasti tehty. Ilona, kiitos Sinulle Siitä!

  VastaaPoista
 51. Kansikuvan talosta tulee mieleen Louisa May Alcottin tyttökirjat ja niiden sielunmaisema. -Hippu- hippu@utlook.com

  VastaaPoista
 52. suomalaista kesää, nostalgiaa....
  yksi arpa

  VastaaPoista
 53. Mulle tulee mieleen sadut, lapsuudenkesät ja jotenkin sellainen haavemaailma. Ikkuna jonnekin satumaiseen paikkaan, hengähtämään hetkeksi :)

  VastaaPoista
 54. Upea kirja odotettavissa! Kannesta ensimmäisenä tuli mieleen Beatrix Potterin sadunhohtoinen maailma!
  Vanhana lukijana mukaan ihanaan arvontaan.

  VastaaPoista
 55. Kannen kuvaa katsottaessa mieleeni tuli heti, kun katsoisi jostain pienestä rakosesta unelmien salaista puutarhaa ja haluaisi mennä siitä rakosesta näkyvään maailmaan ja nähdä lisää, mitä siellä on nähtävää..
  Kirjan sivuilla näyttäisi olevan sattumalta vähän samanlainen kasvihuone, kuin minkä me tänä kesänä meidän pihaan rakennettiin. Ensi kesänä nuo vastaavat kasvilaatikot olisi tarkoitus myös tehdä. Eli oikein minun makuun sopiva kirja.

  Mutta pakkoa sanoa silti, että tuon elämää valkoisessa puutalossa kirjan kansi kolahti minuun enemmän. Sen näkeminen sai kylmät väreet aikaiseksi ja kouraisun mahan pohjasta. Ehkä sen sai aikaan tuo perhonen,joka symboloi minulle 2011 kesällä menetettyä pienokaistamme..

  kolmella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 56. Voi, taas on jännää odotettavaa ! Upeita makupaloja olenkin jo nähnyt muutamassa blogissa :)Kannet luovat salaperäistä tunnelmaa ja jännittävää odotusta mitä kansien sisältä paljastuu ♥ Kolmella arvalla mukana !

  VastaaPoista
 57. Uutena lukijana kolmella arvalla mukana, toivottavasti onni osuu kohdalle. :) Nämä kaikki kirjojen kannat on niin kauniita ja houkuttelevia, oikein kutsuvat avaamaan ja tutkimaan. Suosikkini on Koti lehvistön varjossa -kirjan kansi. Vanha pannu ja ihana kesäinen tunnelma!

  VastaaPoista
 58. Ihana arvonta! Kolmella arvalla lukijana mukana. Kirjan kansista tuli ensiksi mieleeni vanha englantilainen romaani, jonka haluaisin ottaa käsiini ja avata kansi ja kurkata sisään :) .

  VastaaPoista
 59. Tuon uuden kirjan kannesta tulee ihan mieleen joku vanha satu, metsän keskellä kauniilla aukiolla...Eläimet ja ihmiset luonnossa sulassa sovussa :)
  Vanhemman kirjan kannesta tulee mieleen mummila ja vintin aarteet :)
  Mie siis mukana kolmella arvalla!

  VastaaPoista
 60. Aivan ihana kirja varmasti tulossa. Tätä odotellessa voi jälleen haaveilla kesästä ja oman piilopaikan jutuista.

  VastaaPoista
 61. Kaunis, harmooninen, herkkä kirjan kansi. Kutsuu astumaan sisään kirjan lumottuun maailmaan.
  Vanhana lukijana mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 62. Kolme arpaa :)
  Tunnen jo miten "mie haluun" alkaa ottaa vallan takaraivossa kun kirjoja pääsis selailemaan! :)

  VastaaPoista
 63. Kirja vaikuttaa ihan herkulta! Ihailen tapaasi ja rohkeuttasi tarttua uusiin haasteisiin. Ansku

  VastaaPoista
 64. Oi oi mikä kirja tulossa !!! tuo on ihan pakko saada, täällä kevättä odotellaan jotta päästään taas omaan unelmienpiilopaikkaan <3.
  Kirjan kannesta tuli ihan sadunomainen tunnelma, aivan mielettömän kaunis.

  mukana ollaan kolmella arvalla =o)

  T -nina-

  VastaaPoista
 65. mukana 2 arpaa! Kannesta ihan ekana tuli mieleen lasten hiiriperhekirja :O

  VastaaPoista
 66. Pitää ehdottomasti kokeilla onnea.
  Tuo uusi kirjasi, on kaunis, kuvat kertovat kesästä ja onnesta rakentaa omaa piilopaikkaa.
  Yhden arvan verran kokeilen, kun nuo linkitykset on vielä hebreaa:))

  VastaaPoista
 67. Ah miten niin ihana kirja tämä on ehdottomasti saatava ! kevättä odotellaan että päästään taas puuhastelemaan omaan unelmienpiilopaikkaan.
  Kirjan kansi aivan ihana sadunomainen, mieleen tuli satukirja Peatrix potter <3
  Arvonnassa ollaan mukana kolmella arvalla =o)))

  T -nina-

  VastaaPoista
 68. Tekee mieli ottaa kirja kasiin ja kapertya sohvalle viltin sisaan unelmoimaan!!!
  Osallistun kahdella arvalla...

  VastaaPoista
 69. Satumaisen kaunis kuva, jonka takaa avautuu varmasti upeita kesäisiä tunnelmia ja unelmia :) Mukana arvonnassa.
  T. Mannu

  VastaaPoista
 70. Kirjan kannesta tulee kutkuttava, utelias ja mielenkiintoinen olo :) - päivi kuopiosta -

  VastaaPoista
 71. Kirjan kansi herättää uteliaisuuden päästä kurkkaamaan kirjan sisälle.
  Kolmella arvalla mukana arvonnassa =)

  VastaaPoista
 72. Unelma, joka kovasti ihastuttaa.
  Mukana arvonnassa.
  T:Unelmoija

  VastaaPoista
 73. Tuo kirjahan on pakko saada... Tekee mieli kurkkaamaan millaisia Unelmien piilopaikkoja sieltä löytyykään. Jospa löytyisi vinkkejä
  viime kesänä rakennettuun uuden uutukaiseen huvimajaani...
  Lukijana mukana arvonnassa. Ihanaa Joulun odotusta.

  VastaaPoista
 74. Rauhallista ja onnellista tunnelmaa kuvissa!
  Yhdellä arvalla mukana tässä ihanaisessa kilvassa :)

  VastaaPoista
 75. Yhdellä arvalla mukana. Tulee sellainen tunne, että haluais sukeltaa tuonne mökkiin tuon kannen kautta. Tuoli taas kutsuu istumaan ja haaveilemaan.Romanttisia kansia molemmat.
  Haaveilija

  VastaaPoista
 76. Kaunis kansi...houkutteleva. Pitää saada käsiinsä...:)
  arvalla mukana!

  VastaaPoista
 77. Ihana kansikuva! Minulle tulee heti mieleen Beatrix Potterin Hilltop talo :)
  Lukijanasi (3 arpaa?) mukana arvonnassa.

  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 78. Kolmella arvalla mukaan ihanaan arvontaan!

  Uusimman kirjan kannesta tulee mieleen Runotyttö-kirjat ja niiden kaunis tunnelma. Eilen selailin ja ihailin kahta kirjaasi kaupassa - aivan ihania! Talven taikaa on joulutoivelistalla... :)

  VastaaPoista
 79. Kolmella arvalla mukana :)

  Kirjan kannesta tulee mieleen metsän vihreys ja vehreys; rauha; kauneus. Paikka jonne on kiva mennä ja rauhoittua hellan tulen ääressä olla yhtä kodin ja luonnon kanssa.

  En malta odottaa uutta kirjaasi.

  VastaaPoista
 80. Ihan satukirjafiilis tulee minullekin...Annelin ja Onnelin talo, kirja, jota joskus muksuna luin. Löysin blogisi kesällä ja sen jälkeen olen viikottain käynyt lukemassa sitä. Sinulla on silmää kauneudelle!Minäkin osallistun arvontaan!

  HeliS

  VastaaPoista
 81. Kolmella arvalla mukana! :)

  Kirjan kannet ovat hämyisät, romanttiset, mielenkiinnon herättävät. Tekisi mieli mennä raottamaan verhoa ;)

  VastaaPoista
 82. Vaikka pää on jouluisia juttuja täynnä, niin kyllähän tästä kuvasta välittyy kesäisen, rauhallisen vapaapäivän tunnelma. Pieni tervetullut tuulenvire ikkunasta ja paljon aikaa vain olla..

  VastaaPoista
 83. Olen blogiton lukijasi, joten kaksi arpaa lienee oikea määrä ? Kannesta tulee mieleen kesä puutalokaupungin huvilalla. Jos tuolin ohi kurkottaisi katsomaan ikkunasta niin sieltä varmaan näkyisi syreenipensaita ja iltapäiväkahvikattaus odottamassa tenniksenpelaajia saapuvaksi..

  VastaaPoista
 84. KOlmella arvalla mukana.
  Kirjan kansi on houkuttelevan näköinen, sama tyyli jatkuu tässä kuin aiemmissa. Kuvissa oli heti monta ideaa, mitä ensi kesänä voisi toteuttaa. Kuvien kulmat ovat ihanan onnistuneet, sinulla on silmää niihin!

  VastaaPoista
 85. Kansi mielestäni salaperäisen kaunis...Kuin perhosen uni. Ja kolmella arvalla tavottelemmaan ihanuuksia :)

  VastaaPoista
 86. Olen yhdellä mukana ihanuuden arvonnassa. Kannesta tulee mieleen ranskalainen huvila jossain kuuman ilmanalan paikassa.

  VastaaPoista
 87. Mieleeni tulee kesä ja ihana paikka istahtaa omaan rauhaan.
  Yhdellä arvalla mukana.
  T:JonnaHanna

  VastaaPoista
 88. Kolmella arvalla mukana.

  Taas on jotain ihanaa odotettavana! Kirjasi ovat niin upeita, niiden seurassa aika unohtuu ja huolet kaikkoavat.
  Tuo kirjan kansi tuo mieleeni ihanien kuolemattomien tyttökirjojen tunnelman:)

  VastaaPoista
 89. Ihana raukea kesäinen tunnelma kuvassa. Unelmien ainesta mielikuvitukselle.
  Olen lukijasi joten olen arvonnassa varmaankin sitten mukana kahden arvan verran.

  VastaaPoista
 90. Voi kun vaikutti mukaansa tempaavalta ja viehättävältä kirjalta. Tuosta saisi varmaan huippuideoita oman "piilopaikan" suunnitteluun :) Arvalla mukana!

  - Iida -

  VastaaPoista
 91. NO kesähän tästä aivan ensimmäisenä tulee mieleen ja laiskat vapaapäivät, jolloin on aikaa vaikka makoilla sängyllä ja katsella kun verhot heiluvat tuulenvireessä, kuulostella mitä lapset puuhaavat pihalla ja puutarhassa ja haistella koska kahvin tuoksu alkaa kulkeutua nenään...
  Lukijan kahdella arvalla mukana huikean houkuttavassa arvonnassa.

  VastaaPoista
 92. Kansi houkuttelee lukemaan ja katselemaan; ei paljasta, mutta antaa luvan tulevasta. Tulee Anna-kirjat mieleen.
  Kaikki kirjasi olen katsellut ja lukenut ja tätäkin odotan innolla! Blogiasi seuraan myös jatkuvasti. Siitä saa virtaa ja valoa!
  terv. Terttu

  VastaaPoista
 93. Rauhallista tunnelmaa kirjankansi herättää minussa.
  Olen lukijasi.

  VastaaPoista
 94. Mielenkiintoinen, kiinostusta herättävä kirjakaupassa selailisin läpi ja sitten päättäisin ostaisinko. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 95. Kauneutta, rauhaa...levollisen ja herkän olotilan saa aikaan tuo Unelmien piilopaikan kirjan kansi...siis aivan huikean ihana kansi :o). Dreams. Ihanan vangitsevasti ajatukset uppoutuvat haavemaailman syvyyksiin. Taas kerran...Upeaa ILONA :o). Kolmella arvalla mukana. Puuhakasta joulukuuta ja iloista mieltä teille. Toivottelee halien, Koivumäen Leidi :o) :o)

  VastaaPoista
 96. Oi, linkin kautta löysin tänne ja liityin lukijaksi heti :) Varsin mielenkiintoisen tuntuinen kirja. Heräsi oitis 'tuon haluun' reaktio. Siispä osallistun arvontaan, pääsenkö nyt lukijana siis osalliseksi kolmella arvalla, jos, niin hienoa :) Mukavaa joulunodotusta :)

  VastaaPoista
 97. Kahdella arvalla mukaan :) Ihanan sadunomainen kansi, siitä tulee mieleen mummola ja vehreä luonto :)

  VastaaPoista
 98. Oi mikä ihana arvonta ja kirjan kansi herättää minussa sellaista seesteisyyttä ja rauhallisuutta, puhtautta sekä hiljentymistä...rentoutumista kaikesta...ja onkos minulla kaksi arpaa kun en osaa linkittää :)

  VastaaPoista
 99. Ihania makupaloja kirjasta! Arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 100. Olen juuri saanut käsiini ja kotiini Talven taikaa -kirjasi ja nyt annat ihanan "lupauksen" keväästä.Aivan yllärinä tuli tuo kirja mulle. Mukavaa...taas on jotain mitä odottaa:)

  T:Maija

  VastaaPoista
 101. Kolmella arvalla mukana!!! Ja piilopaikka on jo olemassa.. jotta siitä tulee unelmien piilopaikka niin sitä on viel hiukan muokattava.. ;)

  Kivaa viikkoa!!!

  VastaaPoista
 102. Uuden kirjan kannen kuva tuo mieleen lapsuuden kodin metsän laidassa,
  toisen kirjan tuoli taas kuin odottaa istujaansa lukemaan ja uneksimaan.
  Yhdellä arvalla mukaan!

  -Adalmina-

  VastaaPoista
 103. Kolmella lippusella mukaan! Kansi tuo mieleen pienen ihanan hetken paikassa vailla murheita ja huolia ja jossa kaikki unelmat toteutuvat<3

  VastaaPoista
 104. Kaunis, viileä, kiireettömyys, rauha, ihana paikka ottaa kirja käteen ja lukea sitä :)

  VastaaPoista
 105. Metsän siimeksessä on pienen Runotytön talo.
  Runotyttö voi olla meistä kuka vaan.

  Suloinen kansi <3

  Ihana kirja...varmasti !

  Yhdellä arvalla mukana arvonnassasi.

  t.Leena

  VastaaPoista
 106. Ihan pakko saada tuo kirja...! Kannet ovat hieman salaperäiset ja houkuttelevat, mutta kuitenkin niin suloiset...! Nyt ois jo ihana uppoutua sohvan nurkkaan ja selata uutta kirjaasi ja haaveilla tulevasta kesästä....:)!

  T:tiina

  VastaaPoista
 107. Voi mahoton kun se onni nyt ees tämän kerran olis suosiollinen.Mukana siis minäkin.
  Tunteita...Mennyttä aikaa ja kodikkuutta.

  VastaaPoista
 108. Minusta kirjan kansi on satumaisen kaunis ja herkkä.
  -k-

  VastaaPoista
 109. Osallistun yhdellä arvalla kirjan arvontaa. Susanna Lahdesta

  VastaaPoista
 110. Ihania tunnelmia. Minun vaivoin vaimentamani mökkikuume nosti jälleen päänsä! Nyt velloo ajatukset ihanissa kesäunelmissa... Arvontaan tahtoisin mukaan. Olen blogiton ja en kuulu fb:n. Seurailen näitä muutamaa kaunista ja eläväistä blogia.
  Yst.terv. Katja ja tyttäret

  VastaaPoista
 111. Minulle tuli ajatuksena satumainen, rauhallinen kaunis paikka..piilopaikka jossa voi rauhoittua ja olla vaan. Osallistun yhdellä arvalla. T.Milla

  VastaaPoista
 112. Rauhaa ja rentoutumista, tuli ensimmäiset mielikuvat kansista:)

  VastaaPoista
 113. Suloinen, innostava, hyppäys kauniiseen, arkeen ja juhlaan mielessäni herättää. Olisi ihana tutustua koko opukseen. Arvonnassa mukana lukijana, onko se sitten 3 arvalla? Mukavaa Joulun odotusta sinulle ja lukijoillesi.

  VastaaPoista
 114. aivan ihana kuva, tekisi mieli hypätä peilin läpi talolle.

  Ystävällisin terveisin, Kirsit

  VastaaPoista
 115. 3 arpaa kiitos..iskee uteliaisuus , inspis ja ehkäpä myöskin kateus :)

  VastaaPoista
 116. Mahtava kansikuva tuossa Unelmien piilopaikka-kirjassa, jotenkin satukirjamainen. Mukana yhdellä arvalla.
  Nimim. Riksu
  riikka_kuitunen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 117. Kannesta tulee mieleen taianomainen hetki menneisyydestä, se on myös vähän aavemainen. Tuolille mielikuvitus maalaa heti vanhan harmaahiuksisen, elegantin vanhan rouvan istumaan :)
  hulamaja ät gmail piste com

  VastaaPoista
 118. Aivan ihana kansi tuossa Elämää valkoisessa puutalossa-kirjassa...tulee halu päästä tutkimaan ja katsomaan koko talo,se on varmasti juuri niin ihana mitä kansi antaa ymmärtää...romanttista!Lähdetään kisaan mukaan kolmella arvalla,liityin lukijaksi ja linkitän vielä =)

  VastaaPoista
 119. Ihanan kutsuva ja salaperäisen houkuttelva kansikuva ;)
  Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 120. Yhdellä mukana arvonnassa. Kirjan kansi on minulle liian satumainen, mutta kuvien perustellaa kyllä vaikuttaa erittäin kivalta opukselta ja mielelläni sitä tarkemmin lueskelisin! :)
  jasminella82 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 121. Rauhaa ja harmoniaa.
  Osallistun yhdellä arvalla.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 122. Tekee mieli uppoutua kirjan tunnelmiin, aivan ihania kuvia ja tunnelmia!
  Kolmella arvalla mukaan!

  VastaaPoista
 123. Koru kannessa,jonka voisi vaikka kaulaankin sujauttaa,toisaalta kansi on kuin vanha laulukirja,tunteita herättävä!T:Susanna,yhdellä arvalla mukana

  VastaaPoista
 124. Tuunauskirjat olis kyllä juuri nyt paikallaan, kun mökin sisustaminen voi keväällä alkaa. Romanttiset ja kauniit kannet, jotka kutsuvat lukemaan;) -Anu M yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 125. Unelmien piilopaikka kannen kuvasta tuli mieleen sarja pieni talo preerialla,
  Elämää valkoisessa puutalossa kannen kuvasta tuli mieleen,arvokkuus,tyylikkyys,hentous,kesä,kesä tuuli,hempeys.
  Kauniit kannet molemmissa ja haluan tirkistellä molempiin kirjoihin mahdollisemman pian.
  Arvonnassa mukana lukijana ja linkitän faceen.

  VastaaPoista
 126. Kahdella mukana! Kannet tuo mieleen unelmia, salaisuuden ja kesän...

  VastaaPoista
 127. Kannen kuvasta tulee mieleeni kutsuvaa, rauhallista tunnelmaa, pala unelmaa. Aivan ihastuttavia kuvia kirjassasi. Mukana kolmella arvalla.
  T. Pieni pala unelmaa rakenteilla

  VastaaPoista
 128. Kahdella arvalla mukana! Uusi tulossa oleva kirjasi vaikuttaa todella mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
 129. Kannesta tulee mieleeni satumainen piilopirtti metsän siimeksessä järven rannalla!! Aivan upea!! Odotan uutta kirjaasi innolla. T: Anne Susanna

  VastaaPoista
 130. Kesäinen vanhanajan tunnelma. Verhojen takaa aukeaa yllätyksiä.

  Yhdellä arvalla mukana. Kitta

  VastaaPoista
 131. Todella kaunis ja houkutteleva kirjan kansi! Se ikäänkuin kutsuu nojatuolimatkalle verhojen sisällä odottavaan unelmaan...Tähän arvontaan on ihan pakko osallistua, kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 132. Onnea uuden kirjan johdosta! Kannesta tulee mieleen joku vanha satu..Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 133. Kannesta tulee niin ihanan rauhaisa olo ja vanhat talothan tuovat aina niin ihanan nostalgisen tunnelman. Innolla odotan kirjaasi ja jospa kerrankin arpaonni suosisi, kolmella mukana!

  VastaaPoista
 134. Yksi arpa minulle, kiitos.
  Mieleeni tulee kesäilta. Unelmani olisi totta ja olisin saanut diagnoosin kivuilleni sekä eläkepaperit. istuisin auringonlaskussa yksin, terassilla/partsilla. Kädessäni kuumaa kaakaota. Se tunne, kun kymmenien vuosien taakka laskeutuisi hartioiltani ja saisin vihdoin valoisan loppuelämän.

  VastaaPoista
 135. Yksi arpa tännekin...onpa kauniita kuvia..tekee mieli nähdä lisää.Tulee mieleen fiiliksiä lapsuudesta.

  VastaaPoista
 136. Kauniita kuvia! Unelmien tuolikin siinä! kahdella arvalla mukaan.

  VastaaPoista
 137. Kauniita kuvia, ihania ideoita, rauhaa ja tyyneyttä:) Kahdella mukana:)

  VastaaPoista
 138. Kuinka mie nyt en löydä, milloin tämä arvonta päättyy.. Noh.. jos vielä mahtuu mukaan ni ilmeisimmin yhdellä arvalla mukana :) Kirjojesi kannet saavat aikaan ihanan, hempeän ja haaveilevan fiiliksen!

  VastaaPoista
 139. Yhdellä mukaan! Kaipaisin eniten ideoita mökin terassille ja kasvihuoneeseen. :)

  VastaaPoista
 140. "Eksyin" sivuillesi..sain paljon inspiraatiota ja luottamusta myös oman tyylini löytämiseen.. uskoakseni kaikki kaunis ei ole todellakaan syntynyt hetkessä ja siksi aion perehtyä myös kirjoihisi " viivytellen"..nauttien ja peilaten niitä ympärilläni olevaan kauniiseen - myös keskeneräiseen. Siunausta kättesi töihin!
  Jos arvontaa piti kommentoida niin haluan olla mukana.
  T.Tuula

  VastaaPoista
 141. Eksyin sivuillesi..Sain inspiraatiota ja luottamusta myös oman tyylini löytämiseen. Kirjasi vaikuttavat huolella tehdyiltä..kaunis ei ole varmaan syntynyt hetkessä ja olet joutunut uskoakseni tekemään valintoja -joskus vaikeitakin, mitkä kuvat valitset ja mitkä saavat jäädä..VIIPYILLEN JA NAUTISKELLEN LUETTAVAA:) Jos arvonta vaati kommentointia -haluan olla mukana! t.Tuula

  VastaaPoista
 142. Menipä tovi rullata kansikuvan jälkeen kommenttilaatikkoon ;) Mutta aina pitää yrittää :) Kansi on rauhallinen, ihastuttava, romanttinen; kuten moni sanoi; tekee mieli avata se ja kurkata sisään! Hyvin olet siis onnistunut tässä! Ja onnea uudesta kirjasta :) En tiedä, onko arvonta vielä voimassa, kun en löytänyt päivämäärää, milloin arvonta umpeutuu, mutta toivottavasti ehdin. Olen tuore lukijasi ja ihastellut kuviasi täällä joulun välipäivinä. Ja linkitän arvonnan myös omaan blogiin, joten kolmella arvalla olen mukana.

  VastaaPoista
 143. Voi, kansi on ihanan romanttinen ja tuo mieleen että sisällä on kaikkea mistä pidän, sekaisin juurikin romantiikkaa nykyhetkeä unohtaen! Ja kolmella arvalla tulen mukaan :)

  VastaaPoista
 144. Ihanan romanttinen kansi ja talo kannessa on kivan vanhanaikainen. Lukijana mukaan kahdella. Onkohan tämä arvonta edes enää voimassa? Toivottavasti ehdin mukaan...

  VastaaPoista
 145. mukana arvonnassa! sun kirjat on upeita!!!

  VastaaPoista
 146. Mukana arvonnassa :) Kansi on ihastuttava, lempeä, romanttinen, salaperäinen ja houkutteleva. Se ei kerro kaikkea joten houkuttelee avata kirja ja katsoa mitä se sisältää! Oikein onnistunut kansi :D

  VastaaPoista
 147. Kaunista katseltavaa ! Olen mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 148. Kaunista katseltavaa ! Olen mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 149. Olen ehdottomasti mukana ihanassa arvonnassa:)

  VastaaPoista
 150. Kirjan kannesta tule mieleen satukirja!
  Tuon sadun voisin lukea :)
  Kaksi arpaa.

  VastaaPoista
 151. Rauhallinen ja kaunis kansi .Tekee mieli ottaa heti katseltavaksi on niin ihanat kuvat.
  Arvontaan mukaan.
  Tyttik.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!