15. lokakuuta 2015

Mustikkainen herkku ja lemppariastiat

Olen astiakoukussa- joku muki saa hymyn korviin aamuisin huolimatta siitä - millainen päivä on tulossa. Kerroinkin jo kantaneeni näitä eläinastioita Lontoosta -  kunnes hoksasin, että ne voi tilata täältä Suomesta. Nyt saa kuitata tälle blondille sen fiksuudesta ihan vapaasti - vaalealla tukalla ei aina voi onnistua. Tunnustan muuten ostelleeni astioita ulkomailta aikaisemminkin. Edellinen Unkarin matkani päättyi kassini purkamiseen toisten matkalaisten matkatavaroiden joukkoon. Ystävät onneksi suostuivat kantamaan astiani Suomeen - vieläkään en ole uskaltanut heille kertoa niitä ainutlaatuisia astioita löytyvän ihan täältä kotimaastakin ;). Tänään herkkupöydässä meillä oli melko eläimellistä menoa ja mustikkaisia herkkuja. Kyllä tämä maistuu kertisastioistakin - takaan sen ;).
 
Mustikkainen herkku
1prk vaniljarahkaa
2 dl mustikoita
kaurakeksejä oman maun mukaan
ripaus kardemummaa
1. Sekoita kardemumma rahkan joukkoon. Lisää seokseen mustikat.
2. Murustele kaurakekseistä sopiva kasa ja lisää se mustikkarahkan joukkoon. Kaurakeksien vaihtoehtona voi käyttää myös kaurahiutaleita.
 
Omaan mustikkaherkkuuni lorautan kupin pohjalle hunajaa ja kasaan sen päälle keksikuorman. Sen jälkeen nostelen päälle rahkan ja lusikoin päälle mustikat. Taktiikka siis vapaa!
 
Eläinmukit löydät Verkkokauppa Emiliasta ja tarjoiluvadin Etolan hyllystä.
 
Hilpeitä herkkuhetkiä sinne,
Ilona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa olisi lukea viestisi!