31. elokuuta 2017

Värikylpy!

 
 
 
Viikko on ollut ihan hurjan kiireinen. Ihan on menty vaalea tukka putkella ympäri Suomea. On tullut sohlattua ja kohellettua oikein olan takaan. Lenkkeily on jäänyt minimiin, samoin siivous ja sisustelu kotona. Mitä sitten tekee nainen, joka saa hetken vapaata aikaa - no sisustaa tietenkin ;).
 
Tänään en enää voinut vastustaa syyskukkien kauneutta. Puskissa siis suhisi heti aamulla. Myönnän, että jouduin taistelemaan ohdakkeista ampiaisten kanssa. Osa niistä seurasi kotipihaan saakka - mutta minä voitin ohdakkeet ja sain vain yhden osuman taistelussa. Sulavasti sekaisin sujahtivat silti kaikki kukkaset keittokulhon suojiin. Olin jättiylpeä aikaansaannoksistani ja siitäkin, että vihdoin kaivoin imurimen esiin - sekin oli jo pölyn peitossa. Tuntui ihan supernaiselle olo urakan jälkeen ;).
 
Viime viikonlopun rippijuhlan värikkäitä hetkiä en unohda ihan hetkeen. Tunnelma oli lauantaina ihan täydellinen. On mahtavaa nähdä nuori, joka on kasvanut niin hurjan kauniiksi aikuiseksi - ja nyt en tarkoita vain ulkonäköä. Kiitos tänne ihanasta päivästä!
 
 
- Ilona-

3 kommenttia:

 1. Oi miten upean syyskimpun olet tehnyt. Asetelmasta tulee heti mieleen englantilaiset runsaat kukka-asetelmat. Pidän syksyisin erityisesti punaisista pihlajanmarjaoksista ja marjaoksakimppu koristaakin parhaillaan olohuoneen pöytää. Mukavaa alkavaa syyskuuta. ps. Blogissani on arvonta. Lämpimästi tervetuloa mukaan. Terkuin Katja

  VastaaPoista
 2. Eilen ja vielä tänään aamullakin oli niin synkkää, että väri- ja kukkaterapia on tarpeen!

  VastaaPoista
 3. So beautiful pictures...you really have a LOVELY blog :)
  Warm hug from Titti

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!