23. marraskuuta 2020

Lisää kaappeja






 


Tiedätte tunteen siitä, ettei mikään kaappitila riitä. Kodin kaapit pursuilevat varsinkin talven viileiden alkaessa. Kuka onkaan hankkinut niin monta pipoa, lapasia ja kaulaliinoja. Lisäksi kuvassa viimeisenä hyyrystelevä koiraherra täyttää kaappeja valtavalla leluarsenaalillaan. Viimeinen hankinta on pinkki possu. Tosin se on koiran lempilelu, eikä sitä kaappiin voi laittaa hetkeksikään.

Kotia rakennettaessa halusin kaapistot, jotka eivät olisi kovin kiiltäviä. Kaappien halusin seisovan jalkojen päällä, että ne näyttäisivät enemmänkin huonekaluilta. Eteisessä jalat kaappien alle on katkaistu vanhoista tuolin jaloista. Keittiössä ne on katkaistu puisista kynttilänjaloista. Joskus saattaa, että haaveeni eivät kohtaa toteutusta. Silloin järjen ääni - luetaan mieheni pudottaa sisustajan maan pinnalla.  Niin kävi säilytyskalusteidenkin kohdalla. Meidän kodin molemmat makuuhuoneet saivat säilytysihmeet seinilleen. Peiliovien takaa avautuu vaatekaappimaailma - joka helpottaa kyllä arkea kovinkin paljon. Vaatteiden lisäksi sinne mahtuvat vuodevaatteet. Myönnetään - sisustajalla niitäkin on yllättävän paljon.

Sortterilla olen vertaillut vaihtoehtoja eri luotonantajista. Palvelu on kilpailutus - ja vertailupalvelu, jossa voi valita parhaimman vaihtoehdon itselleen. Olen toki vieraillut siellä ennenkin sisustushaaveideni kanssa. Sisustustuulet puhaltavat keväisin ja yllättävää, miten voimakkaita ne ovat myös näin talvisin.

Ilmassa on vähän jo hiutaleita. Me Myrskyttimen kanssa napataan kaapista Posseron kaveriksi Majava ja ehkä myös Kettu. Tänään on hyvä päivä järjestellä kaappien sisältö kuntoon.

Kaupallinen yhteistyö- Sortter.fi

 Ilona


6 kommenttia:

  1. Ihanasti nyt on kaappitilaa siellä. Kaunista viikkoa sinulle Ilona ja rapsutukset Myrskylle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten talvi tuokaan lisätarpeen tullessaan - löysin kuusi pipoa omista kätköistäni ;) Ihanaa viikkoa Outi täältä - ja lipaisu poskeen Myrskyltä <3

      Poista
  2. Ihanat nuo porotyynyt! Mistä ne ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa hei, on ostettu Halpahallin tyynyhyllyltä :)

      Poista
  3. Kauniit kaapit ♥ Mukavaa tätä viikkoa Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena - toivotaan maata pian valkoiseksi, iloa viikonloppuun ♥

      Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!