11. kesäkuuta 2021

Kukkapäivä - joka päivä













Lasikuistilla on melko värikästä. Se pursuilee kukkasista aamuisin. Jotkut kukkasista sitaisen seppeleeksi eläimille tai lapsille. Välillä sipistelen kukkaseppeleitä korttikuviin ja Instagramissakin niitä vilahtelee. Työpöytä  - tai oikeastaan koko lasikuisti on välillä aivan lähtevän laivan lailla lastattu täyteen. Silloin tietää työpäivästä tulevan ihan villi. 

Se, että ajattelen kukkaseppeleen keinuvan nyt vaikka kevyesti koiran korvalla - on usein haaveilua. Seppele saattaa olla syöty jo ennen kuvan kuvaa. Ehkä siinä onkin se jännitys, koskaan ei tiedä - millainen leikki tänään leikitään. Illalla kuitenkin aina hymyilyttää. Miten jännittävä päivä sitten takana onkaan. Tänään kameran takana viipyili Innan Hippa - neiti. Seppele oli kyllä tarkoitus laittaa hipan kutreille, mutta koiraneito päätti toisin.







Kaverikuviinkin vain ajauduttiin matkan varrella. Domino asuu Hipan kanssa samassa kodissa. Myrsky hurmaantui tyttöseurasta, ja sujahti kuvaan Hipan kanssa ihan vähän salaa. Takana yksi niistä päivistä, johon hymy jäi asumaan. Jokainen päivä, pieni seikkailu - miten sitten haluamme sen seikkailla on täysin arvoitus.

Hymyjä viikonloppuun ensi viikolla ajellaan Pohjanmaalla ja melko pohjoisessakin - Ilona





 

3 kommenttia:

  1. Upeita yhdistelmiä kuvien väreissä ja materiaaleissa! Eläimet on kyllä aika hankalia kuvattavia, ainakin sen suhteen mitä itse on muka suunnitellut. :D Ah, pohjanmaa! Tulin sieltä juuri ja kaipaan vimmatusti takaisin!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia! Kesä on kukkien aikaa ja on ihanaa, kun kodin ja terassin saa täytettyä kukilla lähes ilmaiseksi, kun hyödyntää tienvarren antimia.

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!