17. syyskuuta 2024

Uusi koti, uusi keittiö














Uuden kodin keittiö - tälle se näyttää. Ennen kuvat viimeisenä 😉

Tervetuloa meidän uuden kodin remonttimatkalle, koti on rivitalossa Jyväskylässä. Neliöitä asunnossa on 71 neliötä, eli kaikki tänne tuleva yritetään pitää mahdollisimman käytännöllisenä.

Muutaman viikon olen mielestäni melkein asunut Vanilla Keittiöiden myymälässä Äänekoskella. Haaveilemassa täällä käynyt kyllä aikaisemmin useinkin. Nyt uuden kodin myötä oli mahdollista saada juuri se keittiö, joka oli ennen unelma.

Mitoiltaan rivitalon keittiö ei ole suuri, joten annoin Katjalle mitat suunnittelua varten ja ensimmäisten luonnosten jälkeen kaikki oli paikoillaan. Haasteena suunnittelijalle oli pitkulainen, kapea keittiön muoto. Loppuen lopuksi päädyttiin oikeanpuoleista seinän pätkää siirtämään. Se tarkoitti kalusteiden tehokkuuden maksimoimista.

 Ja arvatkaa mitä, meille tulee aamiaiskaappi, voikohan sinne itse piiloutua hykertelemään ilosta 😉 

Kaappien malli on Josadoor Apila. Vanilla keittiöllä oli mahdollista sävyttää se Tikkurilan Amuletti sävyyn - valinta oli vaikea, mutta mitä tykkäätte? Tasoksi valitsin Kivilähteen Crystal Ice tason, johon tulee kullanhohtoinen allas. Arkipäivän glamour on nyt varmaa, vaikka miten harmaita aamut olisikaan.

Ihan pian keittiökalusteet ovat matkalla Kukkumäkeen, asentajana on oma rakennusmies. Miten jännittääkään jo valmis keittiö, ensimmäiset aamukahvit - iltatee, joka pulputtelee iloisesti aamiaiskaapin teepannussa.

Nämä vaikuttivat meidän keittiövalintaan 
-legraboksit, joka antavat enemmän tilaa laatikkoon ja liikkuvat sujuvasti
-oven sävyn sai valita - Tikkurilan Amuletti oli se kaunein
-suunnittelu tapahtui muutamassa päivässä, muutokset onnistui
-kaappien rungot tulevat kotiin toimitettuna ja kokonaisena
-toimitus ympäri Suomen eli myös meille Kukkumäkeen😉
-suunnittelija oli yhtä innoissani, kuin minä

Remonttiterveisin, Ilona
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa olisi lukea viestisi!