1. maaliskuuta 2012

Magnolia








Tämä kevät on minulle uuden alku ja sen kunniaksi mieheni tapetoi seinälle Magnolia-puun. Sen herkät kukat taivuttelevat kohti valoa ja kertokoon se tulevasta. Olen aina ollut sitä mieltä, että televisio ei ole kaunis ja ehei se ole kaunistunut vieläkään, mutta korostetaan sitä jollei sitä piiloon saa. Harmittaa puun jääminen osittain kaapin taakse piiloon, mutta toisaalta minulle riittää tieto sen olemassa olemisesta. Lomaviikko on ollut ihana ja aika on mennyt siivillä. Yövieraita ja lapsen yökyläilyjä, elokuvissa käymistä, ulkoilua jäällä ja leppoisaa aikaa ystävien ja perheeni kanssa. Huomaan kirjoittavani kuvaan mitä ajattelen yhä yli viidentoista yhteisen vuoden jälkeenkin, mahtavaa aikaa niin mennyt kuin tulevakin, kiitos tapetoijani. Nyt täytyy rientää katsomaan Kung Fu Pandan seikkailuja pienen miehen seuraksi ja saatanpa vähän tirauttaakkin elokuvan draaman hetkille.

Arvotaan pian tarroille uusia koteja, vielä ennättää sujahtaa joukkoon!

Ilona

18 kommenttia:

  1. UPEA! puun istuttaminen on aina semmoinen merkkiteko- ja nyt sinulla on lähes ikuinen puu siinä. tosi upea! ja miten upeasti se sopii tuon pönttöuunin kanssa yhteen ja kaikkea! tykkään!

    VastaaPoista
  2. Hurja miten ihana idea!

    Tuo tumma violetti on muuten just eikä melkein tuohon olkkarin sisustukseen. Välillä pinkkiä ja välillä vahvaa lilaa...

    Mukavaa viikonloppua sinulle, Ilona!

    Ah, kunpa voittaisin kauriin tai kaksi, minulla olisi takkahuoneen yläikkunat ihan niitä varten ja meidän Meri on horoskoopissa kauris...

    VastaaPoista
  3. Akiss olen ihan samaa mieltä, puun tarkoitus on kasvaa ja juurtua maahan, ihana versoja tuottava uusi puu kertoo kevään ihmeestä. Leena, jotenkin vielä en ihan vielä pinkkistellyt ja päädyin tuohon lilaan, vain ripaus sekaan ja on ihanan erilainen.
    Ihanaa tulevaa viikonloppua teille!
    Ilona

    VastaaPoista
  4. Löysin blogisi toisen blogin kautta ja aion ottaa tämän lukemistooni.
    Upea puu. Pidän niistä kaikin tavoin, elävänä, kuvina...

    Yksi kysymys: mistä teidän olohuoneen pöytä on peräisin? Tarvitsisin vastaavaa penkkinä.

    Kiitos blogistasi ja mukavaa kevään alkua
    tv. valkoisen sisustuksen ystävä Terttu

    VastaaPoista
  5. Terttu kiva kun löysit tänne, penkit ovat kiinalaisia vanhoja penkkejä ja olen ostanut ne vielä kun olin yrittäjä, jos tahdot sellaiset Riikka voi auttaa ja Riikalle voi laittaa postia aarre@sateenkaarentaa.fi.
    Ilona

    VastaaPoista
  6. Voi mahoton miten nätti puu!
    Ja nuo tulppaanit! Valloittava väri!

    VastaaPoista
  7. Kyllä niin upeasti soppiikin uusi tapetti ja nuo hurmaavat vallaisimet. Mukava kikka vyöttää nuo tulppaanit langalla yhteen. Ja nyt sitten nopsajalkaa osallistumaan arvontaan :)

    VastaaPoista
  8. Voi elämä, miten ihana puu! kelpais kyllä meiänkin seinälle.
    Jep, samaa mieltä sun kanssa, että telkkari ei oo mitää kauneimpia asioita sisustuksessa, kaikkein paras ois ainaki meillä jos sen sais johokii kaappiin piilotettuu.
    Mut tuo puu tuolla takana vie katsetta kyllä tehokkaasti töllöttimestä pois :)

    VastaaPoista
  9. Ilona, ONNEA uudelle alulle!! Oletko lopettanut yrittäjyyden? niin ymmärsin, mutta niinhän se on, että, elämä johtaa ja vie uuteen mutkaan, uuteen suuntaan...:)
    Lainasin tässä joku aika sitten kirjssi, koti lehvistön varjossa, tykkäsin:)
    Hali♥

    VastaaPoista
  10. Tämä oli niin ihana juttu, että linkitin!

    VastaaPoista
  11. En olekaan tainnut ennemmin kommentoida, vaikka jo jonkin aikaa olen lukijasi ollut. Käsittämättömän hieno olohuone teillä! Ihastuin heti kertaheitolla! :) Ja tuo magnoliapuu, piste iin päälle! Rakastan myös kattokruunuja, upeat valaisimet teillä. Mitäs muuta vielä kehuisin, kun tykkään niin kovasti. :) Mukavaa viikonloppua! T. Maria Pinkistä työhuoneesta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunista todellakin teillä on ja tuo puu seinällä on niin ihana. kiva idea myös laittaa kukkakimppu kukkien värisellä narulla nippuun :).
      Mukavaa viikonloppua valkoiseen puutaloon :)

      Poista
  12. Uutena lukijana ilmoittaudun joukkoon. Ekaa kertaa tänne eksyin ja ihastuin kauniisiin kuviisi. Tervetuloa joskus meille päin kurkkaamaan.

    VastaaPoista
  13. Oi tuota teidän uunia, kaunis kun mikä. ♥
    Mukavaa viikonloppua Ilonaiseni. :)

    VastaaPoista
  14. Hei! Aivan ihana tapetti :) Saako tiedustella mistä olet sen ostanut?

    VastaaPoista
  15. Toki saa eli Riikka voisi auttaa, hänelle voi laittaa sähköpostia aarre@sateenkaarentaa.fi.
    Ilona

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!