2. lokakuuta 2012

Syyspuuhaa!







 


 
Taas se on tullut, syksyn puhina on siis valloillaan. Kransseja on tullut ripusteltua ihan kaikkialle ja vesisateessakin on pitänyt sitoa uusia inspiraatioita. Sekin on totta, että olen ripistellyt pihavalot pikkuisiin taloihin tuikkimaan. Talo alkaa muistuttamaan joulukuusta, mutta ei se oikeastaan minua haittaa. Pidän siitä lämmöstä, jonka syksyksi puettu puku saa aikaiseksi.
 
Sisällä meillä kotona tuoksuu tällä hetkellä huumaavasti omenalle. Eilen sain piipahtaa ystäväni Riikan ihanassa omenapuutarhassa ja matkaan sain kerätä mahtavan kasan punaisia omppoja. Puodista sitten tarttuikin mukaani nuo kynttilätalot. Meidän keittiössä oli tilaus juuri sellaisille. Nyt vietän pienen suloisen onnenhetken Päivin ihanaisten suklaakukkasten hävitessä suuhuni;)
 
Elämä on täynnä onnellisia hetkiä, olipa ne sitten vesisateessa seisomista, ystävien tapaamista tai suklaapalan suuhun sujauttamista. Minä rakastan niitä ihan kaikkia ja hyvällä omalla tunnolla uusi suklaakukkanen häviää jälleen suuhuni;).
 
 
Annetaan elämän valloittaa meidät, ihan jokaikisen!
Ilona

28 kommenttia:

  1. Ihanalle näyttää tupanen tai tupaset...ihan kaikki!munki pitäis saaha nyt jostain energiapaukku ja mennä laittamaan piha ja tupa syyskuntoon pihapuolelta.Nuo kaikki pihahommatku ei vaan multa jostain syystä kovin heleposti ota onnistuakseen.Mutta jos vaikka tästä saisin sen sysäyksen!:)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanalta näyttää! Teidän talo on kyllä ihan unelma:) Ei vaan voisi olla kauniimmin laitettu kuin miten olette sen laittaneet. Nyt syysasussa se on vielä entistäkin herttaisempi:) Minullekin saapui eilen tuollainen talo ja voi että se onkin sitten nätti illan hämyssä:)

    VastaaPoista
  3. Voi miten tunelmallista! Tuo keittiökin henkii niin...sitä, mitä eräät kantavat koko vuoden sydämessään;-) Minua ystävät nauravat, kun nyt on jo pieniä ledejä siellä sun täällä, mutta nyt näytän ja sanon, että 'katsokaa, Ilonallakin on!'

    Ihana omppukuva!

    Tunnelmallista jatkoa! Minä pääsen vasta nyt niitä omenoita poimimaan...Ja heti sen jälkeen juon ison mukillisen teetä ja leikkaan paksun palasen tiikerikakkua.

    VastaaPoista
  4. Ihania kransseja ja tunnelmallisia kuvia! Nuo pienet talot valoineen ovat myös hauskat!

    VastaaPoista
  5. Toivottavasti minäkin saa sysäyksen tästä postauksesta:-))
    Kaikki pihahommat seisoo..nyt on kyllä laiskuus huipussaan:-(
    Ihanat suklaa kukkaset..nam!

    Leppoisaa lokakuun alkua <3

    VastaaPoista
  6. Ihana, ihana, ihana!
    Kuulin jo toisaalta, että teidän keittiön tasot on jotain kierrätyspuuta...
    Saanko kysyä mitä ja mistä sellaista saa?
    Meillä on suunnitelmissa rempata mökki ensi keväänä ja sen pikkuiseen keittiöön tahtoisin tuollaista ihanaa tunnelmaa <3
    T:Heidi

    VastaaPoista
  7. Valoa kaamokseen, valoa elämään.
    Aivan tolkuttoman upia kranssi, hauska kettukin koristeena.

    VastaaPoista
  8. Ihana kranssi! Harmaa pitsi kruunaa koko kettumaisen kokonaisuuden:).

    VastaaPoista
  9. Voi Ilona!!
    Täydellisen ihanaa!!♥♥
    Ihan niinkuin lehtijuttukin jota NYT VASTA lueskelen ☺ -etkä sinä edes meilissä "potkassut", tuolla se lehti vaan on pinossa lojunut !!

    Jatkan sen parissa!! ☺

    VastaaPoista
  10. Tuo sun taito saada tunnelma niin aistittavaksi tänne asti, kiitos jälleen iloisesta mielestä ♥

    VastaaPoista
  11. Kuinka ihanan kauniin syksyistä ja lämpöistä. :)

    VastaaPoista
  12. ihanasti lämmitti sun kauniit kuvat..täällä ollut sellasta menoa, ettei oikein ennätä kaiken kauniin äärelle pysähtymään..kiitos näistä kuvista <3

    VastaaPoista
  13. Voi vide miten ihania kransseja! Ei ole aikaa kun yritin netistä etsiä syysinspiraatiota omiin istutuksiini.. No nyt sitä löyty täältä, vain hieman myöhässä. Hopealankaa näyttää olevan kyllä sinunkin akkunalla! :) Iloa syksyiseen viikkoon!

    VastaaPoista
  14. Voi miten ihania kransseja ja tunnelmallisia kuvia!

    VastaaPoista
  15. Upeita tunnelmakuvia! Onneksi kohta pääsen ihastelemaan ihan livenä;)

    VastaaPoista
  16. Voi miten kaunista! Ihania tunnelmakuvia!

    VastaaPoista
  17. Jälleen upeita ja tunnelmallisia kuvia! Kiitos Sinulle jälleen kerran!

    VastaaPoista
  18. Olipa kiva idea tuo kaksi rautakannatinta vastakkain, jotka muodostavat sydämen yhdessä! Minulla on kaksi tuollaista kannatinta mutta en ollut huomannut tuota muotoa itse. Mihin vaan saisin ne laitettua noin..? Ihanaa saada joskus ihan uusi idea, se lähes pelastaa harmaan päivän:) Todella kaunista minunkin mielestäni. Tunnelmallinen countrycottage! Ikkunoilla olevat asetelmat varmasti kiinnittävät huomion paraatipuolella!

    VastaaPoista
  19. Aivan ihanaa!
    Mukavia syksyisiä päiviä!
    -päivi-

    VastaaPoista
  20. Pääsin tällä viikolla tutustumaan ensimmäiseen kirjaasi ihan ensimmäistä kertaa. Kiitos ihanista ajatuksista! Hymyt ja kyyneleet kanssasi vuodatettu <3

    VastaaPoista
  21. I just found your blog from my friend "a kiss from the past" Your home is lovely and enchanting! Vanna/your newest follower from the USA.

    VastaaPoista
  22. Ihana lukea teidän syksyisiä kommenttejanne, pimeä aika onkin kovin valoisaa:). Meidän tasot keittiössä on kierrätyspoppelia ja kannattaa tuolta Riikalta www.sateenkaarentaa.fi kysellä pöytiä josta niitä saisi tehtyä. Niina, olet onnistunut vielä löytämään ensimmäisen kirjani, ihan mahtavaa:).
    Ilona

    VastaaPoista
  23. Ihania tunnelmapaloja nämä kuvasi taaskin, kodikasta ja suloista :)
    Kauniita myös nuo kranssit! Meilläkin täällä tuoksuu ihana omppuhillo jota juuri keittelin.
    Onnentäyteistä loppuviikkoa sinulle♥

    VastaaPoista
  24. Ihania kuvia kotoasi sekä sisältä että ulkoa.Niin tunnelmallista.
    Kransseja pitäisi kyllä nyt saada jostain...minä kun olen niin huono niitä itse tekemään, ei sillä ettenkö varmaankin osaisi mutta tuo luonteenlaatu on vähän hätäinen...:)
    Ja mulla menee nyt kaikki energia mökkiasian parissa...hih..
    Mukavaa viikonvaihdetta sulle Ilona.

    VastaaPoista
  25. Minä ihastuin aivan hirveästi teidän ikkunoiden ulkopuolella oleviin "katoksiin"...varmasti ovat omaperäiset ja kauniit....ovathan ne peltiä ja kuka on se peltiseppä,joka nuo on taikonut:)

    VastaaPoista
  26. Pikkubertta, katokset on peltiä. Helpoin ne on toteuttaa ihan normaaleista isoista hyllynkannakkeista. Vie vain peltiliikkeeseen ja pyytää tekemään sopivan mittaisen kaaren niiden väliin:)

    VastaaPoista
  27. Kuin satumökki,ihana tunnelmä myös!

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!