13. toukokuuta 2013

Kasvihuone, ansari, lasipapalatsi, kesähuone - ihania kaikki ;)


 
Nyt se on iskenyt - totaalinen kasvihuonevillitys. Olen selannut Unelmien piilopaikka-kirjan sivuja Riikan ansarin kohdalta uudelleen ja uudelleen. Epäilen sivujen kohta kuluvan puhki ;). Rakennusohjeetkin olen lukaissut useampaan kertaan. Mietin keinoja, millä voisin itse saada lasipalatsin kasaan. Tänä kesänä mieheni aika on niin kortilla, etten tohdi edes kuiskata haavettani ääneen.Tämä oma kasvihuoneeni jäi entisen kotimme pihaan muutamia vuosia sitten. Haikeus on juuri nyt ilmassa - sattuneesta syystä. Vanhoista ikkunoista rakennettuna näihin joka naisen palatseihin tulee ehdottomasti se aidoin tunnelma. Varkain olen kuitenkin epätoivoissani kurkkinut valmistakin kesähuonetta täältä . Tuolla ihanalla harjakoristeella on kyllä vaikutuksensa. Taidan nyt mennä maalaamaan aidanpätkää iloisilla väreillä, ja unohtaa hetkeksi nämä unelmat - toisaalta uskomalla vahvasti ne voisivat toteutuakkin.
 
Ihania unelmia teille!
Ilona

6 kommenttia:

 1. Tuollainen kasvihuone olisi kyllä ihan jees, en varmaan malttaisi sieltä paljon pois ollakkaan. Taitaisi olla paremminkin kahvihuone, niinkuin tyttärentytär nimitti minun silloista isoa kasvihuonettani, tyttö tuumasi että mennään mummun kahvihuoneelle, oli ärrä hakusessa vielä silloin.

  VastaaPoista
 2. Tervehdys,
  eipä ihme jos tuosta Riikan palatsista saakin "kimmokkeen". Aivan ihana!!!
  Olen myös haaveillut vanhoista laseista rakennettua lasipalatsia :) Laseja meillä on vaikka kuinka mutta armastuksen & minun kiireisintä aikaa on keväästä syksyyn... Talvella on hankala rakentaa kesähuonetta, mutta haaveissa pysyy ja säilyy, josko joskus, jonakin vuonna. Toivottavasti sinä saat pian omasi, odotan niiiiin niitä ihania kuviasi siitä!
  Auringon paistetta päiviisi,
  T.Tuula

  VastaaPoista
 3. Minä kovasti odotan omani valmistumista ! Syksyllä jäi kesken kun mieheni akillesjänne napsahti poikki, tarkoitus oli äitienpäiväksi saada sisustusta vaille valmiiksi mutta on vähän ollut kaikenlaista murhetta voimia viemässä. Nyt kuitenkin homma taas etenee :) Oon niin innoissani ja voin kuvitella miten kaihoisati muistelet edelliseen kotiin jäänyttä kesähuonetta. Innolla ootan josko jotenkin saat uuden rakenneltua ;) Aurinkoista päivää ♥

  VastaaPoista
 4. Ensi syksynä tulee kaksi vuotta siitä, kun muutimme tähän kotiin ja minultakin jäi kasvihuone edelliseen kotiin...kaipaan sitä ja haluaisin tänne uuden...:))
  Tuollainen joka kuvissasi on olisi IHANA.

  VastaaPoista
 5. Voi Ilona! Älä luovuta, toi teidän entinenkin oli niiiin söpö :) Me saatiin omamme valmiiks viikonloppuna, pistän kuvia pian blogiin... Ihana istuskella ja kasvatella, nautin! Hei, kyllä sä osaat...

  VastaaPoista
 6. Huoh, kyllä vaan yksi ihana kasvihuone kelpaisi tännekin..saattaa vaan olla niin, että joutuu sen itse joku kerta tekemään :) Aivan ihana tuo sinun entinen kasvihuoneesi!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!