11. heinäkuuta 2013

Tulostettuja verhoja!









 
Täällä on tulostin käynyt tasaisesti. Ehdottomasti väritulostin on hurahduksistani parhaimmistoa - suosittelen. En oikein osaa käyttää verhoja tai oikeammin en löydä sopivia leninkejä ikkunoihini millään. Nykyisin keittiössä minulla on verhottomat ikkunat, ja niiden piristykseksi ripustelen kaikenlaisia roikottimia. Nyt on vuorossa siis tulostekapat. Erilaiset kuvat ompelin harsimalla kiinni helminauhaketjuun. Lapsen huoneessa liimasin kuvat suoraan kiinni juuttinaruun. Pakon sanelemana päälystin myös murheenkryynin eli lipastoni kannen tulosteilla. Mies oli aivan täynnä täyttä autotallia - kuka sen lienee romuillaan täyttänyt ;). Lipasto oli siis heivattu ulos, ja sille piti löytää uusi paikka. Nyt se keikistelee turkoosin värisenä perhospukineissaan meidän kuistilla. Tulosteet kanteen liimasin tapettiliisterillä, pinnalle sudin liisteriä vielä kerroksen suojaamaan pahimmilta roiskeiltä. Liisteri on ihan huippua kiinnittämiseen, liottamalla paperit saa poistettua melko kätevästi päälystetyltä pinnalta. Varmuuden vuoksi laitoin teille perhoskuvat poimittavaksi tänne, nyt siis vain tulostelemaan :)
Perhostellen,
Ilona


16 kommenttia:

  1. Ilosta aurinkoaamua täältä kammarista ! Kätevä idea ja nuo perhoset niin minun suokkareita. Etelliset blogistasi tulostetut vilkuttavat tuossa vieressäni :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, kiitos! Ja aivan mielettömän kaunis lipasto!!!

    VastaaPoista
  3. Ihana idea ja perhoset on niin minunkin suosikkejani!

    VastaaPoista
  4. Voi miten kauniita etenkin nuo perhoskuvat, minä ostin tulostimen yhdeltä ihmiseltä ja vannoi että se toimii..joo sain kopioitua yhden kuvan netistä, mutta ei se enää toimi...tyttäreni toi toisen tulostimen no tosin se ei toiminut heidänkään koneessa ja sitä yrittettiin sitten kaikin konstein toimivaksi..nyt ne lojuu molemmat koneet vaatehuoneen lattialla pahvilaatikossa..joten kiinnostus tulostimiin hälveni sen sileän tien ajatuksella että enää en ostele muka toimivia tulostimia..vaan marrssin johonkin kauppaan ja ostan uuden koneen sillä niihin saa myös takuun..tosin se ostamani tulostin ei maksanut kuin 5e..eli taloudellista tappiota ei sinänsä tullut..
    Olisi ihanaa tulostella netistä kuvia jotka voisi silittää tekstiileihin..netti tarjonta kun on pullollaan ihania kuvia ja ajatuksena olisi tulostaa myös vanhanajan paperinukkeja..niistä saisi vaikka mitä ihanuuksia seinille tai garlandin muodossa..
    Mukavaa tätä päivää sinulle :)

    VastaaPoista
  5. Ihana lipasto!
    Ja ihanaa kotiasi saatiin ihastella lehdestäkin...:)

    VastaaPoista
  6. Ihana idea, perhosverhot :)
    Mistä löydät noin kauniita kuvia?

    VastaaPoista
  7. Oih, ihana idea jälleen kerran! Huomisiin... :)

    VastaaPoista
  8. Kauniita perhosia! Viime viikolla luin jostain lehdestä jutun teidän perheestä ja kodista. Teillä on kaunis koti!

    VastaaPoista
  9. Ihanalta näyttää ja kiitoksia tulostettavista kuvista, pääsivät heti käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällainen meidän perhosesta tuli :D http://sisustustasydamella.blogspot.fi/2013/07/taidetta-ja-itse-askarreltua.html

      Poista
  10. Voi apua miten ihana idea!! Tosi kauniit <3 Ps. taisin bongata teidän kodin jonkin sisustuslehden sivuilta kun kaupassa selailin.. ihanalta näytti :)

    VastaaPoista
  11. Olisko joku niin kiltti ja kertois miten saan tulostettua nuo ihanat perhoskuvat,ja mistä noin ihania kuvia netistä löytää?

    VastaaPoista
  12. Kopio suoraan tuosta blogista kuvat itsellesi, jos sinulla ei ole omaa tulostinta niin painotalot tulostavat kuvia noin euron hinnalla:)
    Ilona

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!