30. elokuuta 2013

Glamouria:)


                                Talli Leijonamielen hevonen Toppur

 
Glamour on valovuosien päässä ABC:n aamupalalla istuessa. Huomatkaa kuvan kalvakka kellerrys, erehdyttävästi tämä muistuttaa laitosruokailua :). Tämä kuva nyt vain oli ainoa, joka ei tärähtänyt hurjan hihityksen vuoksi. Oikeasti viikko oli ihan ihana, ja tuolla aamiaisella jaksaa niin pitkälle.
 
 En lakkaa ihmettelemästä ihmisten ainutlaatuisuutta. Maanantaina me juoksimme pitkin viljapeltoja, tiistaina kurkkasimme Tampereelle ihanaan kotiin ja keskiviikkona ihailimme uskomatonta taidetta. Sisustusostoksiin tuli sorruttua taas kerran Riikalla. Kiitos ihanat Sanna, Riikka ja Maarit tästä viikosta oli niin hienoa kuulua päiväänne. Ensi viikolla onkin luvassa, jotain ihan hurjaa - ainakin meille, lupaan päivittää kuulumisia mahdollisimman tiuhaan :) Jännittää!
 
 
Nyt tämä tyttö nostaa jalat pystyyn ja kellahtaa sohvalle,
Ilona
 
Ps.kurkatkaa uusin Unelmien Talo&Koti-lehti sinne on sujahtanut upeat kodit Petralta ja Kirsiltä. Meilläkin on piipahdettu DIY-puuhailujen parissa.

5 kommenttia:

 1. Lehti on katsottu jo moneen kertaan, ihania kuvia. Mukavaa viikonloppua! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Lehti on täälläkin jo luettu muutaman kerran, kannesta kanteen...:)

  VastaaPoista
 3. hevoset on vaan niin mun sydäntä lähellä :) eilen juuri hehkutin, kuinka pääsin lähes ensimmäistä kertaa kunnon laukkaa omin avuin :))
  lehti on luettu rusinaksi :)

  VastaaPoista
 4. Oli muuten ihan mielettömän kauniita kuvia teidän pihapiiristä :)
  Siis siinä lehdessä.

  VastaaPoista
 5. Oli niin kivaa olla tekemässä tätä lehteä, kauniit kodit vain tekevät tunnelman. Hevosia kohtaan minulla on sellainen pelkään-en pelkää-pelkäänpäs-suhde, hassua olen kuitenkin karjakko ammatiltani:) Juuri nyt meidän piha tuntuu pursuilevan rikkuriruohoja ja kauneutta on vaikea nähdä, mutta kynttilöillä hämätään niin paljon.
  Ilona

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!