28. elokuuta 2013

Mökillä!
 

 
Aika kuluu ihan siivillä, enkä ole ennättänyt poikkeamaan täällä. Viikko on kulunut retkillä uusissa paikoissa, niistä kerron teille ihan pikkuruisen hetken päästä. Viikonloppu meni mökkitalkoissa, joka tarkoittanee minun kohdallani maalilla sotkettuja käsiä ja into pinkeänä menemistä pitkin mökin huoneita. Meillä on siis alkanut oikeasti sisähommat. Hirsiin sisäpuolelle olen valinnut Tikkurilan Zen-petsivahan. Keittiöön ja oleskelutilaan valitsin harmaan Tatami-sävyn ja makkariin ruskean Kombu-sävyn - tykkään. Ensi viikonloppuna jatkan seinien sävytystä saunassa. Mökin kuistille kasasin jo syksyn tunnelmia, oli vain ihan pakko kokeilla:) Sammalpallot pyöräytin lasten leikkipallojen päälle, kiva pyöreä muoto houkutteli kokeilemaan. Tämä oli hurjan helppoa verrattuna katiskaverkkopallojen vääntämiseen.
 
Kaikessa menossa mukana oli tietysti Neilikka, sen lempileikki on sotkea toisten leikit hiekkakasassa. Iltavieraana meillä piipahtaa naapurin lapset ja sopötär Emma, joka pitää pojankoltiaiset kurissa taidokkaasti. Äidin tuomat tulipunaiset jorriinit olivat varmasti piste tähän viikonloppuun, toivoisin tulevasta aivan yhtä lämmintä ja kaunista.
 
Nautitaan vielä näistä viimeisistä auringon säteistä,
Ilona

9 kommenttia:

 1. Siis niin mahtavaa on jo...ja voin kuvitella mitä on tulossa!!! Sun kotipuutarhasta oli aivan sykädyttävä juttu Talo&Kodissa. onnittelen!

  VastaaPoista
 2. Ihania hivenen syksyisiä kuvia! Tuosta sain kimmokkeen itsekin pyöritellä sammalpalloja, ne on niin kauniita... ehkäpä viikonloppuna.

  VastaaPoista
 3. Voi että siitä tuli kaunis! Onnea uudelle!
  Maarit

  VastaaPoista
 4. Oi Neilikkaa♥ Meidän Olgakin halusi olla jopa remonteissa mukana: Kävi tarkistamassa joka työkalun ja aina mitä 'isi' tekee;)

  VastaaPoista
 5. Oi että kaunista, itse kovasti haaveilen omasta mökistä, ehkä sitten joskus :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!