24. marraskuuta 2013

Hurja määrä kranssiloita!








Olen kuulemma sotkenut jokapaikan innostuessani tehtailemaan kransseille koristuksia. Saattaa siinä tietysti olla totuuden hivenkin - kamala sotku ;) Lupasin koristella kransseja anopille ja ystävilleni. Kranssipohjat kipaisin Plantagenista. Kuvat niistä nappasin vain teitä varten, nyt niillä on jo uudet kodit. Omat katajaiset kranssini odottavat vielä koristeita, ne haluaisin pukea tumman luumun sävyihin, miten siitä ei minulla ole vielä hajuakaan. Vinkatkaa kivoja koristeideoita :)

Tänään meillä paistellaan hirvenlihapullia. Kiitos ihana Malla toimituksesta, ja tästä turkoosille välkkyvästi lyhdystä -ihana.  Nyt kipaisen sohvan syliin tunnelmoimaan - oikeasti katsomaan Itse Ilkimys- elokuvaa. Voikaa hyvin!
Ilona

22 kommenttia:

  1. Kauniita kransseja! neulasetkin tuntuvat mukavalta sotkulta kun lopputulos on noin kaunista!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania ja tuo turkoosilyhty, wau!
    Olet kyllä ollut ahkera .
    -päivi-

    VastaaPoista
  3. Jestas miten ihania kransseja.
    - Helena ja Blackie KahdenNaisenLoukusta -

    VastaaPoista
  4. En voi kuin huokailla... hitsi kun olet niin taitava. Ihania!

    VastaaPoista
  5. Kaikki kranssit ovat tosi kauniita ja tuo lyhty on juuri sopiva teidän kotiin...:)

    VastaaPoista
  6. Oijoi, miten hienoja kransseja! Mullakin oli sammalaskartelufiilis tänään. Kaikenlaista tuli tehtyä.

    VastaaPoista
  7. Ihanat kranssit <3 Niitä on mukava tehdä!

    VastaaPoista
  8. Voi mahoton kuinka upeita kransseja, ihan tässä mykistyy.

    VastaaPoista
  9. Oih, tuo lumikeiju liloine perhosineen ♥

    VastaaPoista
  10. Kranssien koristeet tekevät niin paljon, aevan ihania joulukoristeita löytyy kauppojen hyllyiltä. Tuo keijukranssi päätyi 19 v ensiasuntoon, marjakanervoilla somistettu anopille ja mustat perhosen modernimpaa tyyliä rakastavammalle ystäiselleni:) Äitini saa sitten omenan ja tähtianiksen tuoksuisen kranssin itselleen :) Mikä näissä kransseissa on, hyvältä mieleltä ei voi välttyä niitä puuhatessaan :)

    VastaaPoista
  11. Hups...onpa siellä aherrettu kranssi poikineen...kauniita ovat:)

    VastaaPoista
  12. Hurmaavia kaikki! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  13. Siis onko Plantagenissa valmiita havukransseja vai tarkoititko, että ostit vain ne pajurinkulalat kranssien pohjiksi sieltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Plantageneista pitäisi löytyä ihan pohjia sitomiseen ja valmiitakin on koristeltuina ja ilman koristeita ainakin Hopeakuusta löytyy varmasti kaikkialta :)

      Poista
  14. Voi, uskomattoman upeita kransseja! <3

    VastaaPoista
  15. Miten olisi jos tehtailisi itse tumman luumun sävyisistä helmistä ja rautalangasta. Nauhaa ympäri tai sitten muovailisi jotain koholla olevaa johonki kulmaan. Ja kun kukkakaupan kukat ei oikein enää säily ulko-oven kranssissa paleltumatta, ni sellaiset virkatut kukat säilys. Jos lumi ei pääse sataan kranssiin ni sellaiset kerrotut kukat vois vaikka tärkätä. Tai sitten voi käyttää tumman luumun sävyisiä nappeja, led ulkovaloa pattereilla... äsken oli idea vielä jostain, mutta se unohtu kun mielessäni kasailin näitä kransseja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa hyvälle nuo helmet, pitää poiketa Sinellin kautta. Anopillekkin voisi laittaa toivelistaan virkatut kukkaset.

      Poista
  16. Kaunista jälkeä on tullut, muista sotkuista viis! Taidan olla äitisi ja anoppisi kanssa samaa ikäryhmää, molemmat kranssit olisin minäkin iloisesti vastaanottanut. Kanerva on niin kaunis tähän aikaa vuodesta. Hauskaa työniloa edelleenkin!

    VastaaPoista
  17. Uijuijui, kuinka kauniita ovatkaan. Ja onpa muuten ihanaa nähdä piiiitkästä aikaa ensi lauantaina... Jokohan alkaisi kattausta virittelemään ;)

    VastaaPoista
  18. Ihania kransseja. Tykkään erityisesti tuosta, missä on noita mustia koristeita♥

    VastaaPoista
  19. Todella kauniita ovat! Mikäs pihta tai jalokuusi se onkaan, jossa on sellaiset luumun väriset kävyt? Myös luumun väreillä maalatut marmoroidut pienet lasipallot voisivat olla kauniita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin käpyjä, jotka vivahtavat luumulle, kuulostaa ihanalle :) Marmorikuulia pitää joskus varmuudella kokeilla,hymyjä sinne.

      Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!