27. heinäkuuta 2014

Laiturilla!













Haaveena on ollut jo monta vuotta rakentaa mökille laituri. Kaikki  muut projektit ovat ajaneet tämän haaveen yli - tähän saakka. Laituri ei ole tosin valmis vieläkään. Kulkusilta ja pääty puuttuvat siitä yhä, mutta minulle se on jo ihan valmis. Pieni kalastaja asuu jo laiturin nokassa. Yökalalla voi istua tässä ihanassa lämmössä tuntikausia. Minusta ehdottomasti parhainta on vain istua tuijottelemassa järven pintaa. Vesilintujen äänet ja poikasiaan lentoon opettavat pikkulinnut vievät kaikki ajatukset. Täytyy kerätä kaikki muistot talteen kylmän talven varalle :)
 
 Lupasin vastailla myös rottinkituoleista ne ovat siis polyrottinkia - eli kestävät sään armoilla. Tuolit olen ostanut Kodin ykkösiltä vuosia sitten. Niiden pariksi ostin Stockmannin aletuksista korituolit samaisesta materiaalista. Voin suositella:).
 
Ilona

11 kommenttia:

  1. Kyllä kelpaa istuskella,todella viihtyisän näköistä! Ihania hetkiä laiturille <3

    VastaaPoista
  2. Olen aina haaveillut tuollaisesta riipputuolista, mutta sellaiselle ei olikein ole ollut paikkaa. Tuohan on hyvä idea rakentaa niille oma tukiteline, niin tuolit voi laittaa vaikka keskelle pihaa. Myös tuo perunasäkkityyny on kiva. Millä olet sen täyttänyt? Helteistä heinäkuun loppua ja kalaonnea onkijalle!

    VastaaPoista
  3. Makee idea :) juurikin näiden helteisten päivien ylellisyyttä :=)

    VastaaPoista
  4. Aivan huisin ihanaa teillä siellä!
    Ihastuin mökkinne ulkoväriin. Saako kysyä, mikä värinumero on kyseessä? Tikkurilan kartasta, vai?
    Iloa ja nautinnollisia kesäpäiviä.
    Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävy on tiedätkö Osmo Colorin, tummin sävy kartasta. Voin suositella peittävyyttä ja käsittelyn helppoutta - siveltimen jäljet eivät jää näkyviin :) Taitaa meidän mökkikin vilahtaa täällä http://www.prointerior.fi/k/1201/index.html

      Poista
  5. Voi kääk miten ihana kesäolohuone! Riipputuolit on hienot ja laituriin upotettu betonirengas mahtava idea. Kaunista ja oivaltavaa.

    VastaaPoista
  6. Ihana kesä, en voi muuta sanoa! Nuo riipputuolit on ihan huiput!
    Meillä on tyttäreni isot synttärit ensi kuussa, joten toivon vaan kovasti, että sää olisi silloin vielä niin kaunis, että ulkona voisi olla... fingers crossed!

    VastaaPoista
  7. Onpa ihanan viihtyisän näköinen paikka kaikenkaikkiaan, olette kyllä saaneet tehtyä vallan upean kokonaisuuden. Mistä olet löytänyt nuo amppelipidikkeet jossa sinkkisankot kukkineen roikkuvat? Minulla tuli siitä oiva idea mieleen ja tekisi mieli kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Amppelipidikkeet ovat Konneveden Asemanmerkkarista, merkkareita on ainakin Hankasalmella. Olisivatko maksaneet 12 e ja ovat melkoisen suuret :)

      Poista
  8. Voi mahoton mikä ihana laituri, niin ihana ♥

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!