4. maaliskuuta 2016

Kylässä Elämänlangan tilalla


 
 Märkä turpa, ruskeat nappisilmät, vuohivanhus, onnesta kehräävä kissa - ne kaikki löytyvät täältä - Elämänlangan tilalta.
 
 Tänne Sannan suojiin pääsevät ne eläimet joilla ei ole kotia. Killikki on syntynyt villikissaemolle ja Kikkuri löytyi kolme viikkoa vanhana - kuurona ja sydänvikaisena. Se onnesta keräävä kissa Raulito on päätynyt tänne pitovaikeuskissana. Navettakissana täällä työskentelee Kippukatti. Pulla-lammas on jo 13-vuotias ja sarveton Iines-vuohi on juuri niin vanha, mitä harmaa parta antaa uskoa. Nyt Iines viettää eläkepäiviä Prinsessa -vuohen seuralaisena. Lampaiden joukosta löytyy Tuutikki, Maisa ja Mymmeli. Lampaiden tehtäviin kuuluu villan kasvattaminen, josta Sanna teettää lankaa.
 
" Eläinrakas olen ollut aina - ensimmäinen lemmikkini oli kesyrotta. Alli- koiran sain kymmenenvuotiaana. Olen aina haaveillut maalla asumisesta ja kotieläimistä. Nyt meidän kodissa on tilaa ressukoille ja hylätyille -minun tehtävänä on niiden auttaminen ja turvallisuuden tunteen palauttaminen."
-Sanna-
 
Elämänlangan tilalle jätän matkan ajaksi hoitoon myös meidän Neilikan, se seisoo navetassa jo ennen Sannaa. Herkkupussi rapisee täällä varmuudella. Tämä on paikka, jonne eläimen tuo turvallisin mielin. Koiran tullessa taas kotiin luulen senkin opetelleen kehräämään tyytyväisenä.
 
Ilona

2 kommenttia:

Ihanaa olisi lukea viestisi!