12. huhtikuuta 2016

Kaunein Joulu

Elämääni saa sanoa koomiseksi - tänäänkin hiippailen kotona villasukissa ja flanellipöksyt jalassa. Huomaan olevani sivulla 200 kirjoittamassa sinulle kirjettä. Sivujen seikkailuihin mahtuu sisustusta, mutta myös jotain aivan muuta. Minun sydän on kääntynyt ympäri monta kertaa katsellessani kuvia ja lukiessani joulun kauneimpia tarinoita kodeista ja eläinten jouluista. Tällä viikolla minun on aika sujauttaa kaappiin joulupiparit ja luopua myös rakkaista suklaakonvehdeistani. Yritän palata pian maan pinnalle joulun keskeltä - harava siis heiluu kevään kunniaksi jo heti huomenna.
 
"Tänään ilmassa on taikaa. Meillä on lupa uskoa satuihin, tonttuilla, tehdä lumienkeleitä ja rapistella suklaakupilla. Uskoessaan tarpeeksi lujaa voi kuulla kellojen helinän - ehkä puuterilumen keskellä nähdä enkelinkin lentävän. Joulun taika pysäyttää meidät hetkeksi - jään katselemaan kynttilän liekkiä, unohdun kuuntelemaan rakkaimpia joululauluja ja tiukennan otettani halatessani perhettäni. Nostan kaapista vanhat astiani, joiden pinta voisi kertoa joulun tarinaa jo vuosikymmenten takaa - tänään katan ne perheelleni tärkeimpään hetkeen. Talletan kaiken sydämeeni - Joulu tekee elämästä hetkeksi kauneimman sadun."
Minulta kauneinta joulua sinulle,
Ilona

Iso kiitos, että olitte mukana valitsemassa kantta kirjalle - Kaunein Joulu- kirja lähtee heti ensi lumien sataessa Heidi Tujuselle.

5 kommenttia:

 1. Niin kauniisti olet taas tarinan meille kertonut! Kansi on ihanista ihanin, niin mukanaan vievän houkutteleva! Sydämenmuotoiset kiitokset Sinulle! Ihanaa odotella, että pääsen kääntelemään sivuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena ihana - vielä puoli vuotta ja kirjan sivuja saa käännellä. Nyt haaveillaan kesästä ja kukkasista :)

   Poista
 2. Voi miten kaunis kirjan kansi ♡
  Aurinkoista viikkoa Ilona ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♡ Kiitos Outi, jännittävä hetki nähdä se valmiina ensimmäisen kerran. Aurinkoa sinne - nautitaan keväästä!

   Poista
 3. Kaunis on kirjan kansi ja tekstisi oli suloista luettavaa... odotan innolla joulukirjan näkemistä : )

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!