28. huhtikuuta 2016

Puutarhahullun marokkolainen päiväuni


Täällä on villiinnytty jälleen. En ole malttanut olla sisällä sateellakaan. Naapurit voivat pitää hieman outona tätä puutarhuria, joka kuopsuttelee maata innoissaan räntäsateella. Villiinnyin nyt kuitenkin ihan täysillä näistä marokkolaisista savilaatoista.  Oikeastaan minun piti ostaa ensin vain yksi laatta pannunaluseksi, sitten kuusi laattaa kattaukseen - no ostin sitten kaksi neliötä. Se jääkö tämä tähän on vielä epäselvää, sillä paljastan puutarhan odottavan kasvihuonetta. Aika ihana lattia tulisi sinne näistä - vai mitä tuumitte.
 
Perustelin ostokseni sillä, että puutarhassa pitää olla ruukutuspaikka ja villissä puutarhassa kaksikin ;). Rautahyllyyn kiinnitin laatat liimamassalla. Koko komeus rojotti vielä eilen keskellä meidän olohuoneen lattiaa. Laattojen pintaan vedin pensselillä käsittelyaineen, jotta saan ne pyyhkäistyä helposti puhtaaksi. Vanhaan oveen kiinnitin vanhan suppilon, joka toimii narutelineenä. Pariksi sille sopii ruosteinen kihveli, joka saa nyt levätä aputasona.
 
Uudesta ruukutuspaikastani innostuneena heittäydyin myös tieteellisiin kokeiluihin - blondin tieteellinen kokeilu voi olla siis ruukutuskin;). Olen lasikellottanut puutarhan sipulikukkia saadakseni ne kukkaan pikemmin. Nyt siirsin kukkia sipuleineen pieneen määrään multaa. Mullan vuorasin sammaleella. Päätin testata kukkien ruukkuvoimaa. Ilmojen lämmettyä siirrän ne kesäkukkien tieltä takaisin oman pihan multaan ja odotan niitä taas ensi keväänä nousevaksi.
 
Jos haluatte lukaista Antin ja Anniinan tarinaa poiketkaa täällä. Minun täytyy tunnustaa, että autoni kaartaa tuohon suuntaa taas ihan pian tai sitten pyydän heitä tuomaan laattakuormaani lisäystä ;).
 
Laatat on alennuksessa Madesing-nettikaupassa .Teille Antti ja Anniina lupasi alekoodia myös muihinkin tuotteisiin - koodi on voimassa 14.5 saakka. -20% alen saatte tällä koodilla:
valkoinenpuutalokoti
 
-Ilona-
 
Ps. Hauskaa Vappua ihan jokaiselle - meidän joukkue siirtyy huomenna kyläilemään ihan parhaaseen seuraan.

5 kommenttia:

 1. Uijui! Ihanalle näyttää!
  Jos haluat blogipäivitykseni jatkossakin uusi osoitteeni: http://www.kukkaiselamaa.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tietysti haluan - kiitos vinkkauksesta Satu :)

   Poista
 2. Nuo laatat näyttää aivan ihanilta. Olen ihan hullaantunut Marokko-tyylistä. Ehkä siihen vaikuttaa tuo mun oma marokkolainen päiväuni tuolla sohvannurkassa (eli siis mun mies).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuitti - mahtavaa sinulla on ihan oma marokkolainen päiväuni :)

   Poista
 3. Ihanuus ja kauneus, ne sanat tuli ekaksi mieleeni! Ja ihana kihveli! Jo sinänsä niin ihana tavara, mutta miten olet sen keksinyt laittaa! Voi ihanuus sentään!
  Oikein hauskaa vapunaikaa teille!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!