16. kesäkuuta 2016

Haikeita hetkiäMeillä varastetaan pieniä hetkiä päivistä, silloin voi kuvitella olevansa lomalla. Työpäivän jälkeen paras hetki maistuu mansikoille ja tuoksuu kesäkukkijoille.
 
Haikeutta on ollut ilmassa jo pitkän aikaa ja meidän mökkipaikka kuuluu nyt jollekin toiselle. Kahden mökin loukussa on silti ollut melkoisen haastavaa olla, joten toisaalta mieli on melkoisen kevytkin. Juhannuksena meidän joukkue siis siirtyy pikkuruiseen mökkiin, joka kirjaimellisesti on aivan kiinni rantavedessä. Aamulla herätessään laineiden liplatukseen voi hyvin kuvitella olevansa veneessä.
 
Rakkaan mökkipaikan luopumisen tiimellyksessä on ajatus käynyt kaikessa muussakin. Tällä hetkellä kalenteri elää jo syksyssä ja syyskuuhun olen kirjoitellut tulevaisuuden suunnitelmia. Haaveilulla on rajansa, mutta silti olen pohtinut voisiko minusta tulla vaikka floristi. Jos unelmille antaa siivet, voiko niiden kanssa lentää?
 
Tänään kuitenkin käännän auton nokan tielle ja taltutan toivottavasti sateen. Illalla varastan hetken tai parikin. Olen lomalla ainakin tunnin, silloin on lupa kääriytyä kuistille tuoksuttelemaan puutarhan kukkia ja fiilistellä mansikkakuorman kanssa.
 
Lennetään siis,
Ilona

23 kommenttia:

 1. Varmasti harmittaa luopua rakkaasta paikasta. Floristihaave kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tai voisi se haave olla puutarhurikin, tosin aikuisten oikeasti tiedän sen olevan fyysistä, rankkaa työtä.

   Poista
 2. Uusi mökkipaikka kuulostaa upealta <3
  Ihanaa torstaita, sateesta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökkipaikka on Outi sellainen hellyttävä - vähän vanha,vähän kallellaan - siis täydessä terässä ;)

   Poista
 3. Lennokasta tulevaisuutta Ilona! Liihottele ilolla! Kesäterveisin Tuija

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun osaa ottaa pieniä hetkiä lomaa!♡
  Pienistä hetkistä voi löytää ja saada niin paljon!
  Toivottavasti haikeus vanhan mökin luopumisesta haihtuu siellä uuden laineiden liplatuksessa.
  Vanha mökkinne on varmasti saanut ihanat uudet asukkaat.
  Lämpimiä kesäpäiviä toivotan!♡

  VastaaPoista
 5. Voi, tiedän tuon haikeuden. Itse jouduin muutama vuosi sitten luopumaan rakkaasta paikasta. Nyt olen saanut jo uuden paikan ja on aika luoda uusia ihania muistoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toisaalta aina voi ajatella, ettei voi koskaan tulla mitään uutta, jos ei uskalla sulkea joskus ovia kiinni. <3

   Poista
 6. Ihana teksti! Kyllä pienistäkin hetkistä pitää ottaa kiinni, ja ottaa nekin lomana. Aina ei ole hauskaa ja rentoa, mutta pitää olla kiitollinen niistä hetkista, kun semmonen fiilis on!

  Katsoin juuri sääennustetta viikonlopulle ja luvassa on sadetta neljä päivää putkeen. Toisaalta se on kiva luonnolle, kukat tykkään ja saamme olla perheen kanssa kotona sisällä. Jospa me innostuisimme siivoamaan, kokkaamaan hyvää ruokaa ja rakentamaan JoJon junarataa uuteen uskoon. Rentoa loppuviikkoa teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sateessakin on puolensa - kynttilöitä saa polttaa oikein urakalla. Hyvälle kuulosti suunnitelma siellä.

   Poista
 7. Aivan vedessä kiinni olevat mökit alkavat ollakin jo harvinaisuuksia, Itse vuokrasimme pari suvea sellaista kotipitäjästämme merenrannalta. Vanha sukuhuvila, joka oli rakennettu niin, että kun heräsin näin ensimmäsieksi veden ja illalla nukahdin laineisiin tai myrskyyn. Autuutta<3

  Yllättävän moni haaveilee floristin ammatista! Et ole ensimmäinen, jonka kuulen tuosta innostuneen. Minä en voisi, sillä jo pelkästään hyasintin tuoksu vie melkein tajun. Siksi puutarha.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, niin ihastuimme paikkaan - joka tosiasiassa oli aivan kamala. Vain tuo vesi valloitti meidät ja tietysti se perushössötys;)

   Poista
  2. Olen käynyt tuossa teidän pikkuruisessa mökissä kun se oli aivan kamala. Nyt sitä ei usko samaksi paikaksi kun kuvia katselee. Hienoa työtä olette tehneet.
   Mukavia hetkiä teille sinne melkein veden päälle.

   Poista
 8. Kyllä sinussa ainakin floristin vikaa näyttä olevan niin hienoja kukka juttuja olet
  loihtinut, ei muuta kun kohti unelmia jos siihen on mahdollisuus :)
  Ihanaa kesää!
  T. Santtu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos ihanasti sanottu. Haaveilu ainakin sallittua.

   Poista
 9. Varmasti haikeaa luopua rakkaudella rakennetusta, mutta ihana on toinenkin mökkinne!

  VastaaPoista
 10. Voi Ilona, me yritetään pitää mökkiä kuin kukkaa kämmenellä! Mökki karamelliportaineen on hurmannut meidät jo täysin ja kaikesta huomaa, että se on tehty rakkaudella ja suurella sydämellä. Joutsenpariskuntakin on käynyt jo tervehtimässä ja västäräkin poikaset opettelevat lentämään. Innolla odotamme ensimmäistä juhannusta!
  Onnellisia kesäisiä hetkiä teidän joukolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kesäpäiviä Leena sinne rannalle - mökillä on juuri oikeat ihmiset. Onneksi tiedän sen olevan parhaissa käsissä :)

   Poista
 11. Elämä on luopumista. Sinusta voi tulla floristi, minä uskon, että sinusta voi tulla mitä vain haluat. Innostunutkaan ihminen ei jaksa mitä vain, lepo on tärkeää. Toivotan paljon iloisia haaveiluhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana - haaveiluhetkistä saa voimaa kummasti tähän arkeen.

   Poista
 12. Voi miten harmillista, kun joutuu luopua mökistään.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 13. Välillä täytyy luopua jostain, että jotain uutta voi tulla tilalle. Sitähän tämä elämä on! Floristi- idealle iso peukku :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!