18. marraskuuta 2017

Uuden kodin keittiössä
Meidän raksalla on juuri valettu lattia, joka tarkoittaa sitä, että kahdeksan viikon päästä olisi jo mahdollista asentaa pintamateriaaleja. Oikeasti se on vain mahdollisuus - saattaa olla, että silloin vielä rakennetaan ilmastointeja.

Uskomattoman vaikeaa on ollut tehdä valintoja uuteen kotiin. Yksi valinta on kuitenkin ollut superhelppo. Löysin täältä kauneimman vetimen ikinä! Sitä piti mallata vanhan keittiön kalusteeseen nähdäkseni, mille se ovessa näyttää. Parasta tässä vetimessä on aitous. Musta osa on posliinia. Teräksen sävy keittiössä nivoutuu yhteen hanojen kanssa, joista kirjoittelen ihan pian. Innosta puhkuen tilasin keittiön vetimien pariksi myös nämä  vetimet, jotka tulevat muiden huoneiden kalusteisiin.  Voiko vetimiin ihastua - on se mahdollista ;).

Toinen jo päätetty asia on meidän kodin lattialaatat - yksi niistä on tämä tähtilaatta, joka on vastaisku arjen ankeuteen kuraeteisessä. Voisin tietysti maalata teille kuraeteisen lasikuistiksi, mutta päädyin tähän totuuden mukaisempaan versioon. Tähtikuvio on muuten minun mielestäni aina muodissa ;).

Aluksi suunnittelin kodin kalusteiden olevan mustat, mutta nyt olen alkanut epäröimään päätöstäni. Lähinnä puhtaana pitäminen arveluttaa. Jääkö mustiin kalusteisiin helposti sormenjäljet? Toisaalta vetimestähän kaapit avataan - ehkä ;).

Ihanaa lauantaita teille sinne täältä suurten päätösten ääreltä ;).

Ilona

Vetimet
Tähtilaatat

13 kommenttia:

 1. Tähdet, tähdet...ovat aina hot<3

  Meidän vierasmakkarin vessa ja ala-aula ovat hyvin tummaa grafiitinharmaata ja kaiken lisäksi veskin seinä on samaa väriä, mutta ylikiiltävää. Fanitan sitä ja tytärkin tykkää:)

  Oi, jos vielä rakentaisin talon, sitä ei tulisi ilman kuraeteistä...

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä - arkipäivän glamouria ;)

   Juuri mietin sitä harmaata toiseksi vaihtoehdoksi, saattaisi olla helpommin hallittavissa kuin musta.

   Poista
 2. Vedin näyttää tosi hyvältä, ihanasti kiiltää myös tuo posliiniosa. Laatat on nappivalinta!
  Ihanaa viikonloppua Ilona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, täällä yritetään kuvitella, mille valmiina voisi näyttää ;)Ihanaa viikonloppua sinne - ja pakettia matkalla sinne aivan pian ;)

   Poista
 3. Ihana, että sanoit tähtien olevan aina muodissa, kun joillekin se on niin out!
  Itse tykkään:)
  On sinulla paljon suunniteltavaa, mutta lopputulos on varmasti upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina tekevät arjesta juhlaa. Jännittää ihan, mille valmis koti näyttää ;)

   Poista
 4. Hei Ilona!ihanat,ihanat tähdet.saako kysyä neliö hintaa tähdille?löysin kyllä sivuston,mutta hintoja ei ollut.jään innolla odottamaan kuvia eteisestä kera tähtien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flooria tuo niitä maahan - tässä on Minnan osoite, joka saa sinulle laatan hinnan ja hankintapaikan. minna@flooria.fi

   Poista
  2. Kiva kiitos tiedoista.mistähän se teidän viulua soittava hiiri tapetti on hankittu?se on aivan ihana.jos laittaa kuule kuviotapettia seinään ni käykö sen kanssa kuviolaatta lattiaan?kovasti sisustelen tuota meidän wc tilaa.siinä tilassa on puolipaneelia valkoista seinällä ja osa on tapettia jonka vaihsan sellaiseen toile de jouyn tapettiin.se on maisema tapettia.ja pesualtaan yläpuolelle seinälle tulisi valkoisra fasetti laattaa.ja jos sitä tähtilaattaa lattiaan.miltähän mahtaisi näyttää???vielä niistä vanhoista hevosista joita sinun kuvissakin on näkynyt,mistähän sellaisia mahtaisi köytyä?kiva jos jaksat vastailla mun moniin kysymyksiin.T

   Poista
  3. Viulua soittava hiiri on teetetty joskus vuosia sitten myyntiin. Sitä ei valitettavasti saa enää tehtyä. Kaikki on makuasioita, minusta käy hyvin kuviollinen lattia - hillityn kuviotapetin rinnalle. Vanhan mallisia hevosia olen tilannut joskus liikkeen aikaan tukusta, nyt en ole niitä nähnyt liikkeissä, mutta kannattaa kysellä esimerkiksi Wanhaaliina.fi kaupasta - Arja ehkä osaisi auttaa ;)

   Poista
 5. Selvä juttu.kiitos taas kovasti tiedoista.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!