5. lokakuuta 2018

Se tunne - kun pakahtuu ihastuksesta ;)












Välillä poden huonoa omaatuntoa siitä, että en ennätä käydä täällä juttelemassa teille kuulumisia riittävän usein - mitä ikinä ne ovatkaan ;). Myönnän sujauttavani kuvia päivän varrelta usein tänne ja tänne.  Mielessä olette kuitenkin kovin usein. 

Tällä viikolla meillä kotona kävi toimittaja, joten jäin pohtimaan vastauksia hänen kysymyksiinsä. Onhan se tavallaan jännittävää, miten joskus onkin itse vastaajan paikalla.  Kiltisti kerroin pakahtuvani syysaamujen kauneudesta, meidän lintulaudan vieraista, kukista ja ihmisistä joiden luona olen vieraillut. Kerroin myös isäni ajaneen kirjastonautoa - ja senkin, että häntä kutsuttiin Aapiskukoksi ;). Tunnustin olevani karjakko ensimmäiseltä ammatiltani. Paljastin myös  tavanneeni mieheni muutaman kymmenen vuotta sitten Tennan takapihalla, jossa hän leveästi lupasi elättää minut.

Kerroin paljon muutakin, sillä elämä on ollut hurjan jännää - ja tulee sitä varmasti olemaan.


Tänään fiilistelen Minnan ja Uffen kodin tarinalla, joka on ihan hurjan upea. Yhden upean päivän vietin heidän vieraanaan. On niin hienoa nähdä se tunnelma kuvina ja teksteinä. Kiitos Minna ja Uffe - ikimuistoinen päivä!

Minnan ja Uffen ihanainen koti löytyy lehden sivuilta ja täältä


Ilona


10 kommenttia:

  1. Hei! Tuo Maalla lehti täytyy kyllä käydä ostamassa. Mutta onko sulla jossain listaa missä näkyy kaikki julkaistut kirjasi. Yritin etsiä, mutta mistään en sellaista löydä, kun kuitenkin sinulta on ilmestynyt yli kaksikymmentä kirjaa kymmenen vuoden sisällä ja minullakin on ilo iso kasa niitä omistaakkin, mutta ei kaikkia. Joten toivoisin sellaista listaa niin näkisin mitä minulta puuttuu. Kiitos jo etukäteen ja ihanaa joulun odotusta sekä syksyn jatkoa. T. Tiina Puustinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa hei Tiina - ihana kuulla. Hurjaa tosiaan, että kirjoja olen saanut kirjoittaa niin monta. Listaan kaikki sinulle tähän, ensimmäistä voi olla vaikea löytää, mutta vinkkaan kyllä, jos tiedän jonkun olevan luopumassa. Ihanaa syysaikaa Tiina täältä sinne :)

      Sateenkaarentaa
      Villa Charme
      Villa Sukka
      112 ruutuikkunaa
      Koti lehvästön varjossa
      Elämää valkoisessa puutalossa
      Unelmien piilopaikka
      Talven taikaa
      Lumoava Joulu
      Innostu&Onnistu
      Kaunein joulu
      Talossa ja taivasalla
      Mansikkapaikka
      Kesäpesä
      Talven hopeiset hiutaleet
      Hulivilin onnenhetket
      Tärkeimmät hetket Kauneimmat ajatukset - kalenterikirja
      Satumainen joulu
      Tervetuloa Jouluun!
      Sekaisin kesästä
      Kokonainen

      Poista
    2. Kirjailija ohoi... oot kirjoittanut niin paljon kirjoja, että itse olet unohtanut listasta Hurmaava Huvila kirjan ;) Kiitos kuitenkin listasta ja laskin itse löytäneeni 22 kirjaa ja sinun listassasi on vaan 21 ;)

      T. Tiina Puustinen

      Poista
    3. Hih, mielessä oli ja nyt se jäi kirjoittamatta, ihana Hurmaava Huvila <3

      Poista
  2. Ihanat kuvat ja kaunis postaus! Mukavaa syksyä sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Satu - syksy on vain niin kaunis!

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!