15. maaliskuuta 2019

Meistä tuli taivaanrannanmaalareita


Tänään postilaatikkoon tipahti kirja, jonka luin sivu sivulta. Unohdin ajan, hymyilin, kyynelehdin ja nauroin ääneen. Saattaa olla, että otin tanssiaskeleet ja jammailinkin. Jokainen sivujen koti ja ihminen on tuonut mukanaan uskomatonta tunnetta.

Lupasin joskun ajalla ennen etuhampaita jo pois nukkuneelle isälleni, että minusta tulee kirjailija. Töhersin paperille piirrustuksia ja tarinoita, isäni kirkkain silmin kertoi uskovansa Ilonasta tulevan kirjailijan. Tiedättekö, en koskaan ole pitänyt itseäni kirjailijana - hymähdän aina jonkun minua niin kutsuessa. Tänään kurkkasin peiliin todetakseni, että olen kirjailija. Isälle terveisiä, otan jälleen kynän käteeni ja kirjoitan - koska vain niin voin kirjoittaa tarinan.

 Kirjoissani on niin hienoja ihmisiä, hetkiä ja seikkailuja - että välillä pakahdun niitä muistellessani. Sivuilla tarinat heräävät eloon. Miltei jokaisen kirjani olen kirjoittanut Docendolle. Se ei ehkä ole vahinko. Ensimmäisen kirjani kustantaminen ei ole ollut kustantajalle helppo päätös - eikä kai se sitä ole koskaan. Tänään olen kiitollinen kustantajalle, kirjoissani mukana matkanneille ja sinulle lukijani.


Kotona -kirja on 24 kirjani. Se pursuilee elämää, ihmisiä, koteja, värejä, kukkia, herkkuja ja iloa. Kirja on niin Kotona. Kiitos jokaiselle sen sivuille merkkinsä jättäneelle - tarina elää ikuisesti. Voidaan hyvin olla huomennakin taivaanrannanmaalareita tai - mitä sitten ikinä tahdommekaan. 

Tämä oli niin hieno matka -kiitos!

Ilona
Sateenkaarentaa
Villa Charme
Villa Sukka
112 ruutuikkunaa
Koti lehvästön varjossa
Elämää valkoisessa puutalossa
Unelmien piilopaikka
Talven taikaa
Lumoava Joulu
Innostu&Onnistu
Kaunein joulu
Talossa ja taivasalla
Mansikkapaikka
Kesäpesä
Talven hopeiset hiutaleet
Hulivilin onnenhetket
Tärkeimmät hetket Kauneimmat ajatukset - kalenterikirja
Satumainen joulu
Tervetuloa Jouluun!
Sekaisin kesästä
Kokonainen

Hurmaava Huvila
Tervetuloa jouluun!
Kotona

10 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta kirjasta! Ja huh, kuinka monta noita jo on.

  VastaaPoista
 2. Huh, siinä onkin aikamoinen kirjapino <3. Tämä uusin vaikuttaa myös ihanalle, pitänee mennä selailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta kirjainta liitetty sanajoukoiksi ja tarinoiksi <3

   Poista
 3. Oi ihanuus ja kauneus ♥ Sydämenmuotoiset Onnitteluni Sinulle ♥ olet antanut niin paljon kaunista katseltavaa ja ihania tarinoita minulle ja monelle muulle ♥ elämäni olisi paljon yksitoikkoisempaa ja tylsempää ollut ilman näitä Sinun ihania kirjojasi. Oli siinä muutama, mistä en ole kuullutkaan! Onnea ja menestystä Sinulle jatkossakin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena ihana - onnekas olen ollut saadessani kirjoittaa jokaisen näistä. Tuli aivan upea olo lukiessani viestiäsi ♥

   Poista
 4. Ompa ihanaa ja Onnitteluni uudesta kirjastasi

  VastaaPoista
 5. Onnittelut Ilona (ja jotenkin näen mielessäni, sinua tuntematta, myös tuon pienen kirjailevan ja haaveilevan pikku-Ilonan myös)! Ihana on ollut seurata täältä sivusta matkaasi. Ja täytyypäs kurkata tuonne omaan kirjahyllyyn, kylläpä niitä tuosta listasta aikamoni sieltä löytyy 😊. Villa Sukka on yksi varhaisimpia löytöjäni. Ilahduttaa edelleen. Elämä on, hetkiä 💫. Sinulla on taito napata pysäyttävästi ne paperille.

  Tanja

  VastaaPoista
 6. lämpimät onnitteluni Ilona:)) kaksi tusinaa täynnä, kunnioitettava saavutus. olet kirjailija, isäsi on ihan varmasti todella ylpeä sinusta. rakastan joulukirjojasi, niitä löytyy myös hyllystäni useampia. tähän tuoreimpaan kirjaasi en ole viel ehtinyt tutustua, mut ihan varmasti sekin tulee listalleni.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!