11. tammikuuta 2020

Sisustusvillitys päivien pidentyessä
 Heti joulukoristeiden lähdettyä alkaa huonekalujen tanssi ympäri kotia. Joskus mieheni ihmettelee, miten kotoa voi löytyä niin monta tuolia, jakkaraa tai pikkuruista kaappia. En ole sitten viitsinyt avata tarkemmin niiden tarkoitusta - oikeammin tunnustaa, ettei niillä ole oikeastaan virkaa.

Uusi vuosi ja uudet kujeet sen myötä - niinpä olen päättänyt vihdoin vähentää tuolieni määrää. Jo huomenna osa keittiön tuoleista pääsee uuteen kotiin. Ja en hanki tilalle uusia - ehkä ;) Kaivan vain jemmoistani sinne hylätyt kappaleet, nekin näyttävät uudelle pienen tauon jälkeen.

Olkkarin uudistukseksi riittivät uudeksi harjatut lampaantaljat ja mattokevennys. Myrsky on tästä muutoksesta tohkeissaan, pitkän lenkin jälkeen herra sohvaperunoi onnellisena taljojen kyydissä. Uusi vuosi on täällä merkki siitä, että on aika muuttaa asioita, nyt en puhu  vain sisustuksesta. Se, miten kovaa lenkkarit kulkevat tänä vuonna on vain itsestä kiinni - sekä siitä, miten voimakkaasti suklaa nimeäni huuteleekaan.

Ollaan villejä koko alkanut vuosi, Ilona

4 kommenttia:

 1. Teidän koti on niin kaunis. Rakastan kykyäsi käyttää värejä sisustuksessa. Minut löytäisi tuosta sohvalta Myrskyn vierestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi, niin olisi ihana nähdä sinut sohvalla - josko jonain päivänä kahvitellaan siellä suunnalla tai tällä suunnalla ;)

   Poista
 2. Kiitos Ilona vielä että sain ostettua nuo kuusi tuolia, ne on aivan ihanat nyt meille❤️ Teille valoisia päiviä ja Myrskylle pitkiä lenkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva nähdä - sisustusvillien aika käsillä. Ihana kuulla, että ne ovat sinne sopivat kaunottaret. Myrsky odottaa jo eteisessä, josko joku lähtisi juoksemaan lenkkipoluille herran perässä ;)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!