2. elokuuta 2020

Kotitunnelmia

Täällä ollaan jo kynttilät päällä. Villasukatkin ovat löytyneet jalkoihin. Hiljalleen pimenevät illat saavat kodin tuntumaan pesältä, jossa odottaa kynttilänvalo ja ne villasukat. Perjantaina on jotenkin hurjan hienoa palata kotiin. Huomenna lähden takaisin reissuun, mutta vain palatakseni pian taas takaisin.

Reissu tähän saakka on ollut huikea - olen tavannut valokuvaajia, jotka on nyt ilo tuntea. Toki Vaasassa vieraillessa on aina käytävä Combo - kirpparilla. Kertaakaan en ole sieltä lähtenyt ilman löytöjä. Miten olenkaan voinut olla ilman Emännän tietokirjasarjaa. Muutaman sivun luettuani luulen osaavani kyllä tehdä pannukakkuja ja kiisseliäkin - ilman, että avaisin tuhdin tietopaketin ;). Vaikka päivät venähtävät varmasti tulevallakin viikolla - ajattelin heti tilaisuuden tullessa poiketa uudelleen kirpparilla. Nähdään siis Vaasan suunnalla heti huomenissa.

Aurinkoa viikkoon, Ilona

Ps. talopoikaiskaappi on Antiikkihelmen Janilta hankittu

6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat. Eipä ole mullakaan Emännän tietokirjaa, mutta enpä kovin paljoa tiedäkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, huomasin tämän saman. Ihan ollaan pudottu emäntien tietotulvasta ;)

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! On aina ihanaa olla reissussa, mutta ei sitä kotia kuitenkaan mikään voita!
  Kaunista alkavaa viikkoa sinulle Ilona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta - aina ihana tulla kotiin. Tänään lähden ja innolla jo odotan kotiin palaamista. Aurinkoa Outi viikkoon, säteillään kilpaa sen kanssa ;) Ilona

   Poista
 3. Oi ihanaa Ilona, älä nyt kuitenkaan Luucciaksi ala;) kynttilät päällä. Kaunis ja harmoninen tunnelma uuden kaapin myötä. Lempeitä kesätuulia täältä etelästä. Myrskylle muisku.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat ja niiden lämmin tunnelma. Kaunis on tuo sinun tapettisikin. Mukavaa, kun joku rohkenee valita tumman tapetin:)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!