3. maaliskuuta 2012

Primpsessointia ja jatkoaikaa!








Ihana valo tuikkii ikkunoista ja aurinko, voi miten olenkaan kaivannut sitä. Valosta innostuneena puin keittiön ikkunaan uudet kevätverhot, hurjan rimpsuiset, mutta tykkään niistä ihan kamalasti. Sopivat minun tämän hetkiseen primpsessointiini hyvin sillä innostuin hankkimaan kovin glamourikkaat korvakorut jotka ihan sanalla sanoen säkenöivät ja tietysti ihan oikeaa prinsessa-voimaa, tämä jos mikä on tärkeää tällaiselle keski-ikäiselle rouvalle, hih. Keittiön uusien verhojen kunniaksi sujautin viinilaseihin kukkasia ja veden värjäsin tipalla elintarvikeväriä hennon vihertäksi. Pikkukranssi ja pieniä tuoksuvia kukkanippuja ripustin verhojen kanssa kuivamaan, ihanan keväinen olo tulee pienistä asioista.

Arvontalipukkeita olen saanut kirjoitettua jo puolet, jatkoaikaa arvonnalle on siis luvassa ensi viikko ja sujautan kärsivällisyydestä kiitokseksi vielä yhden tarran lisää arvottavaksi.


Aurinkoa, aurinkoa teille jokaiselle!
Ilona

21 kommenttia:

  1. Niin kauniit verhot!
    Kukkasista ja korvakoruista puhumattakaan!
    Iloista viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanaa prinsessavoimaa, Ilona!

    Todella kaunista.

    Auringonvoimaa sinnekin tuhansittain ihanin sätein!

    VastaaPoista
  3. Pikkuriikkinen rinsessointi tekee terää näin kuningataräidellekin(?) välillä :)

    Hauskat pussiverhot! ja sopii noiden pussikruunujen kanssa kuin sulka hattuun !

    Viikonloppuja, Ilona!

    VastaaPoista
  4. Kyllä pientä glamouria elämässä saa olla! Ihanat korvikset - miula on vähän samanlaiset ja laitan ne korviini aina kun tepastelen " kaupunkiin" korkkarit jalassa... kotona sitten ihan luomuna! Kukkajutut ovat kauniita! Ihanan syvän sinisiä - anemoneja? Kauniin täyteläiset verhot! Tein ennakkotilauksen Villa sukka -kirjasta; odotan innolla! Onnellista maaliskuun alkua!

    VastaaPoista
  5. Onko nuo ne Elloksen verhot? Jos ovat niin noita katselin miekin vaan mietin onko liian rimpsunrömpsyiset. (?) Kauniilta näyttävät kuitenkin siulla. :)

    VastaaPoista
  6. Kyllä se niin vain on, että on primpsessoitava joskus urakalla, olikos se meidän naisten tehtävä:)Tiina, kyllä ovat ja aika rimpsuiset ovat, mutta hyvällä tapaa. Kangas on ohut vanhanajan puuvilla se tasapainottaa tunnelmaa.
    Ilona

    VastaaPoista
  7. Niin katselinkin. Näyttävät niin kauniilta siulla. Voi blääh.... ja arvaa tekiskö miun mieli noita makkariin, ihanat. Miksi ihmisen pitää olla niiiiiin perso kaikille ihanuuksille ja ihan koko ajan? Ja aina löytyy vaikka mitä ihanuuksia jotka pitäisi saada. Nytkin siinä Elloksen koti-lehtisessä on aivan liikaa kaikkea tarpeellista jotka miun pitäisi ehdottomasti hankkia. Voi minnuu. ;)

    VastaaPoista
  8. P.s Siulla on uudet tuolit. Kauniit. ♥

    VastaaPoista
  9. Oi, joi joi mitä hempeyksiä. Kyllä me kypsiksetkin♥ saadaan primsessoira ihan sythämen kyllyydestä. Tarvitaan niitä timankeja, pitsejä ja röyhelöitä. Nauti Ilona ihanista korviksistasi, ne on kauniit.
    Auringon täyttämää sunnuntaita koko perheelle, Neilikalle erityisrapsutus.
    Kaisa

    VastaaPoista
  10. hieno sinivioletti noissa kukissa! oikein intensiivinen väri. Minä olen ilona lukemassa sinun kirjaasi elämää valkoisessa puutalossa ja pitää sanoa, että on UPEA! vasta nyt sain kunnolla sen käsiini. Tekstit ovat niin tuttuja, paljon samaa omaan ajatusmaailmaani! :D
    upeaa aurinkopäivää! itse napotan pienessä kuumeessa sisätiloissa..onneksi on valkoisen puutalokodin sivut lähellä.

    VastaaPoista
  11. Ihanat verhot ja muutenkin kauniin näköistä <3

    Saako kysästä !? Olen pitkään ihastellut noita teidän verhotankoja, jotka kattoon kiinnitetty. Mistä olet hommannut? :)

    VastaaPoista
  12. Niin kaunista !
    Upeat verhot ja ihailen kekseliäisyyttäsi laittaa verhotankoja uudella tavalla, kiitos vinkistä :)
    Ihanaa sunnuntaita sinulle !

    VastaaPoista
  13. Minäkin haluan osallistua arvontaan jos vielä ehtii! Olen kirjastosta lainannut kaikki sinun kirjat mitä sieltä löytyy ja on ne niiiin ihania että omaksihan ne on saatava :)
    - päivi, kuopio -

    VastaaPoista
  14. Kaisa, sinä sen sanoit rimpsut vain heilumaan joka tytöllä. Susu, toki saat kysyä olen joskus tilannut niitä omaan puotiin ja muutaman kuukauteen niitä ei saanut, tulevat kyllä joka vuosi mallistoihin takaisin jos vaikka Riikka tilaisi niitä puotiin ja sinulle kun palaavat. Riikan on puoti nykyisin eli sähköpostia voi laittaa sinne aarre@sateenkaarentaa.fi. Oikeasti ovat muuten ihan naulakot joista on poistettu koukut,
    Niin kaunista sunnuntaita!
    Ilona

    VastaaPoista
  15. Akiss, etpä tiedäkkään kuinka paljon mielipidettäsi arvostan, kiitos!
    Ilona

    VastaaPoista
  16. moi, mistä oot löytäny nuo ihanat verhot ja tuon ihanan pitsisen peiton?
    lillukka

    VastaaPoista
  17. Kiitos kovasti vastauksesta ja laitankin pian viestiä Riikalle :)

    VastaaPoista
  18. Lillukka, verhot ovat Ellokselta tilattu ja peitto on ikivanha kirpputorilta ostettu. Susu, kiva juttu toivotaan että onnistaa.
    Ilona

    VastaaPoista
  19. Ihanat kuvat...tuo ruokapöytä on ihana ja nuo valaisimet sen yläpuolella...tykkään kovasti...

    VastaaPoista
  20. Apua, otin sun linkin jo pois! Nyt pitää katsoa löydänkö tilaa...Mikähän kuva minulla oli siinä...Tahtoo kauriin tai kaksi!

    VastaaPoista
  21. Tunnellmallinen postaus taas kerran ja ihania kuvia. Onnea arvonnan voittajille!

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!