16. elokuuta 2012

Kesä ja lupaukset


Lupasin itselleni kevättalvella, että antaisin aikaa itselleni ja kaikelle uudelle ja erilaiselle. Nyt on nollauksen aika ja mietin osasinko pitää lupaukseni. Huomasin juhannuksen aikaan seisovani läheisen korttelin erään talon pihassa ja keskustelevani telttasaunan erilaisuudesta. Meidän perheen pojat istuivatkin telttasaunassa iltamyöhään. Mukaan suhahdin myös rosvopaistikuopalle ja maalaisjuhliin navettaan. Ennen juhlia en muistanut mille maistuu itsesäilötyt etikkakurkut tai juuri pellosta noukitut perunat. Mäen laskua minipyörällä ja juoksukisoja talon ympäri oli juhlien ohjelmassa. Vierailin myös ihanissa kodeissa ja vierailen yhä, ihania ihmisiä on niin valtavasti, olen etuoikeutettu saadessani tutustua heihin. Tänään katselen kuviani ja hymyilen minun piti tehdä juuri näin, kääntää kelloni kulkemaan vastapäivään. Ihana kesä ei varmasti lopu vielä tähän ja huomenna pakkaankin taas Mikkilaukkuni ja lähden pienen perheeni kanssa maalle meidän mökille:). Huominen odottaa kulman takana ja miten rikkaaksi annan sen tehdä elämäni on vain minusta kiinni.


Minä lupaan elää, lupaa sinäkin:)
Ilona

14 kommenttia:

 1. Niin idyllisiä kuvia taas täällä ja tuo on niiin totta; elämisen rikkaus on kovin paljon itsestä kiinni!
  Ihanaa viikonloppua sinne kauniiseen mökki ympäristöön:)

  VastaaPoista
 2. Voi kun muistaisi aina iloita arjen pienistä jutuista, eikä elää sitten kun - tyyliin. Varmasti olet saanut hurjasti uutta elämääsi kesän aikana ja paljon kivoja juttuja tulossa... Nähdään keskiviikkona :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia Suomen kesästä!

  Lupaan, lupaan ainakin opettella elämään...:)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihastuttavia kuvia! On ihana kesä vielä. Lapsuuden muistot pulpahtavat pintaan noista kuvista ! Kiitos, Ilona, jälleen kuvista!!

  Kaunista viikonloppua!

  PS. Minä lupaan.

  VastaaPoista
 5. Tuossa on kyllä niin oikeaa asennetta!

  VastaaPoista
 6. Jollain tavalla 'minun kesäni' on vasta alkanut. Rakastan niin syyskesää! Nyt käyn aamuisin uimassa, iltaisin seison puskissa syömässä marjoja, iltapäivällä saatan lukea kirjaa terassilla, äsken jaoin perennoja ja istutin VALKOISTA maitohorsmaa, joka on kova sana Englannin hienoissa puutarhoissa. Sain juuren postitse blogiystävältä ulkomailta.Huomenna istun Siinä Yhdessä Paikassa 'omassa pöydässäni' serkkuni kanssa ja aloitamme kantarellikeitolla...Elämä on nyt jotenkin niin ihanaa ja elokuun sametti-iltojen makuista.

  Lumoavaa viikonloppua sinulle kauniiseen mökkiisi!

  VastaaPoista
 7. Tervehdys kynttilänvaloisasta Lillasta, sekä piha että mökki on valaistu, juuri maltoin tulla sisälle syömään juuri uunista tullutta kaalilaatikkoa...vadelmat ovat herkkua, omat tomaatit samoin, ensimmäiset omat raparperit...voi tätä ihanuutta :)
  Ja voi näitä sametinpehmeitä iltoja, kasteisia aamuja!

  VastaaPoista
 8. Aina pitää olla sen verran utelias että haluaa tietää mitä seuraavan kulman takaa tulee vastaan.

  Elämä on elämistä varten, rohkeasti vaan eteenpäin,ja kuitenkin välillä tekee hyvää pysähtyä kellastuvan viljapellon äärelle ja miettiä... ihan mitä vaan.

  VastaaPoista
 9. KIITOS taas sanoistasi ja kuvistasi :)
  Minäkin keski-ikäinen nainen lähen opiskelemaan eli uuden alku tiiios.
  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 10. Heipsansaa! Löysin vihdoin tieni tänne :) Kyllä sulla onkin ollut ihania hetkiä kesällä! Aivan ihana kirjoitus. Liikaa todellakin tulee kiirehdittyä, eikä tuu nautittua niistä pienistä arjen sulosista hetkistä. Valitettavaa! Ja aina on ihana kokea myös uusia juttuja :)

  Mukavaa syksyä! (Tai eihän se nyt mikään syksy vielä ole!?)

  VastaaPoista
 11. Lukiessani kommenttejani on ihana huomata mistä nautitte, marjapuskissa rouskuttelusta ja uuden alusta. Onko kuitenkin niin, että jos vain suinkin voi pysähtyä hetkeksi tien päähän on se hyvä tehdä ja siitä jolkotellaan sitten taas tasaista tietä eteenpäin.
  Ihana oli lukea ajatuksianne:)
  Ilona

  VastaaPoista
 12. Ihana kirjoitus:) Oikein hyvää loppukesää sinulle!

  VastaaPoista
 13. Ihanan runollista tekstiä runollisin kuvin, joissa aika pysähtyy. Lupaan elää!

  VastaaPoista
 14. Blogissani on sinun ihanalle blogillesi I♥your blogg -tunnustus:) Toivottavasti se tuo sinulle hyvää mieltä <3
  Haleja SisustEllenistä♥

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!