6. elokuuta 2012

Mille se tuntuu?
Tänään hymyilyttää ihan kaikki, jopa rankkasateessa kärrääminen ja sekin, että kalusteet meidän mökkiin eivät mahtuneetkaan paikoilleen. Kesä on ollut aikamoinen työleiri:). Olen nauttinut kyllä jokaisesta hetkestä antaumuksella. Voisinko sanoa muuta, sillä ilman leiriä en olisi nähnyt sitä kuinka kymmenet sudenkorennot nousevat lentoon keväällä tai sitä kuinka sammakonpoikaset hyppivät ryhmissä kuin rumpujen tahdittamana eteenpäin. Kuullut en myöskään olisi jousenlaulua tai joutsenten siipien kärkien rummuttelua meidän kotijärven pintaan. Kerätty on valtava määrä ajopuuta rannasta, joista olen sitonut sermejä ja seinämiä. Punatukkaisella koiralla on ollut huiman tärkeä tehtävä kaislan kaatajana, tämän se hoksasi rantaa siivottuamme, en ole enää varma onko punatukkainen blondi sittenkään:). Olen syönyt yliannostuksen ahvenia, istunut portailla rankkasateessa ja antanut sen piiskata kasvoilleni kaikella luonnon voimalla. Viimeistä kuvaa katsoessani olen iloinen, me teimme se ja nauroimme kaikelle tehdessämme niin:).

Tässä kohdin niiata niksauttaisin täällä poikenneille, vaan en pysty sillä ihan jokaista lihastani särkee pihakivien kärräämisen jälkeen;)
Ilona

19 kommenttia:

 1. Kauniin mökin olette aikaseksi saaneet, tuolla on varmasti ilo viettää vapa-aikaa.

  Tollerit voisi uudelleen nimetä joko "kaislan kaatajiksi tai heinän noutajiksi(kuten meillä).

  Kiitos siulle ihanista sydäntä lämmittävistä kommenteistasi miun blogissa.

  VastaaPoista
 2. Te olette olleet niin ahkeria! Kyllä kelpaa nyt nautiskella kauniista lopputuloksesta ja vetää henkeä ennen seuraavaa koitosta :)

  VastaaPoista
 3. Ihana mökki ja työleiri kuulostaa aivan ihanalta! Kiitos ihanasta "Elämää valkoisessa puutalossa"-kirjasta, jonka posti toi viime viikolla. Sain siitä paljon hyvää mieltä, kauniita kuvia ja hyväntuulista tekstiä - kiitos!

  VastaaPoista
 4. On kyllä upea kokonaisuus...ja hurjan työmäärä, mutta mitäpä sitä ei
  tekisi unelmansa eteen :)

  VastaaPoista
 5. Mikä herkullinen ahvenkuva ja juuri oikean värisellä lautasella;-)

  Punaturkit ovat maailman älykkäin koirarotu, josta aina muistutan R:ä, kun hän sanoo Olgan ja minun muistuttavan toisiamme. Ja miten he haluavatkaan olla kaikessa mukana. Kun olemme kantaneet talvipuita sisälle, on hänellä pitänyt olla oma pieni (lue:tikuton) klapi joka keikalle...Nyt hänellä on muut jutut eli mikään kaupan ruoka ei enää kelpaa ja minä valmistan hänelle broilerfileitä ja meheviä lihapullia, grillaan lonta, teen mitä vain vanhuksemme hyväksi.

  Ihana mökki! Onnea ja iloa siitä ja sinne♥

  VastaaPoista
 6. Kaunista, kaunista!! On se jännä, kun toisten rantamaisemia katsoon, niitä ihastelee.
  Omalla rannalla en osaa oikein maisemista nauttia, pidän tällä hetkellä mökkiä tai sen ympäristöä enemmänkin työleirinä:(

  VastaaPoista
 7. Ihanan iloinen bloggaus! Tulee ihan iloiselle mielelle sitä lukiessa.

  VastaaPoista
 8. Ihana mökki!
  Namm mitä kaloja...:)

  VastaaPoista
 9. Olette todellakin olleet ahkeria...ja mökki on kaunis. Ihailen sinussa tuota suunnatonta kekseliäisyyttä ja viitseliäisyyttä tehdä noista luonnon antimista, esim. nyt tässä ajopuista, sermejä ja muuta ihanaa mökkinne koristukseksi. Voisitko antaa minulle tuosta kekseliäisyydestäsi edes pienen hippusen?

  VastaaPoista
 10. Ihana kesäpaikka teillä! Toivottavasti lihaksesi paranevat pian! Vaikka eipä taida pieni kolotus haitata kun saa hyvän mielen kun itselle kaunista tekee :)

  VastaaPoista
 11. Mie en koirista mittää ymmärrä, mutta mun veljellä on ihan samannäköinen koira.
  Kaunista teillä on ja työtähän tuo on vaatinut, mutta varmaan myös palkinnut.
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 12. Kertakaikkiaan kaunista olette luoneet!!!

  VastaaPoista
 13. Ihana paikka kertakaikkiaan ja voin todellakin kuvitella Ilona sinut tuonne kärräämään puita ja istumaan kivellä kuuntelemassa joutsenten siipien suhinaa ja vaikkapa kuikan äänelyä. Neilikka on viihtynyt noutajana loistavasti varmaan siellä....varmaan tykkää myös uida.
  Ihania elokuun iltoja sinulle Ilona.

  VastaaPoista
 14. Kauniilta näyttää.. mökki ja ympäristö.
  Koiruuskin siellä omissa töissään :)

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 15. Kuulostaa ihanalta hommalta:) kyllä työ tekijänsä palkitsee:) ja voikun ahvenet näyttää herkullisilta, pakko lähtee tekeen yks leipä, kun tuli niin nälkä;)

  VastaaPoista
 16. Upean näköistä..Tässä taannoin kirjoitin blogiini kun pysäytin auton..olimme ajelleet kauniissa maalaismaisemassa ja mieheni kanssa ihasteltiin kaunista näkyä...että "näe sen kauneus, Pysähdy ja kuuntele" jne...eli useasti on liian kiire huomata kun kauneus ja asiat jotka ovat ympärillä..ja ihan lähellä..
  Suomen kesä..sateineen ja aurinkoineen..lintuineen..ja kaikkineen tarjoaa livenä katseltavaa, mutta se tärkein... ne on vaan huomattava niinkin läheltä, kuin ne ovat..
  Kovan työn olette kyllä tehneet.. :)

  VastaaPoista
 17. Kyllä noin kauniilla mökillä on ilo katsella sitä vesisadettakin (siinä sadekuvassakin on tunnelmaa) ja tuo ympäristökin on aivan upea.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!