27. huhtikuuta 2014

Huussin ja kuistin puunausta!








Villityksissäni innostuin käsittelemään huussin ja saunan kuistin harmaalla puunsuoja-aineella. Kukaan muu ei varmuudella huomaan muutosta, mutta minuun se sytytti siivouskipinän. Huomasin, kuinka hurjasti on tullut nurkkiin kerättyä kaikkea tarpeetonta. Ne tarpeettomat etsii uutta kotia täällä. Kesäkeittiön kattokin sai pensselistä ja minä tietysti siinä sivussa. Mieheni totesi, että minusta pitäisi saada sellainen action-kuva tiikeritossuissani, yltä päältä maalisena ja koomisena. Kaiken kruunaa epävireinen lauleskeluni täällä metsän keskellä ;)
Hymyjä sinne,
Ilona

9 kommenttia:

  1. Olette kyllä saaneet rakennettua itsellenne aivan ihanan kesäpaikan, tunnelma kohdillaan!

    VastaaPoista
  2. Oi että! Mökillä puuhailu on vaan niiiin ihanaa!♥ Me startataan nyt vapuksi, ja sitten saakin taas kamat kyytiä ja nurkat kiillotusta!

    Ihanaa viikkoa♥

    VastaaPoista
  3. Voi miten ihanalta näyttää! Kyllä teillä on siellä mukava mökillä touhuilla. Iloa uuteen viikkoon ja hauskaa vappua!! <3

    VastaaPoista
  4. Siellä on kaikki niin kaunista, että ei voi kuin ihailla ja sinulla on muuten tosi hienot tiikeritossut! :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat tossut :)! Nyt on puupinnat saaneet siellä suojansa, odottanevat uusia ihanuuksia ja ideoitasi koristeeksi. Valloittavaa ja energistä kevättä! T.

    VastaaPoista
  6. Harmaa on niiiin ihastuttava sävy ! Ihan pakko kysyä näin kissaihmisemä....mistä ihmeestä nuo tigertossut on kotoisin ? Tietysti jostain Valtameren takaa hankittu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epistä tosiaan, tossukat ovat Thaimaasta. Olisi pitänyt ostaa niitä useammat - tuovat niin hyvää mieltä tullessaan.

      Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!