10. toukokuuta 2014

Kasvihuone ;)






Tiedättekin jo, miten haaveilen isosta kasvihuoneesta. Aikuisten oikeasti minulla on sellainen mahdollisuus saada vuonna yksi ja kaksi. Tärkeämpiä töitä on listalla hulvaton määrä. Tämä kasvihuone oli jo myynnissäkin kunnes ihastuin siihen uudelleen. Oikeastaan sen paikan vaihtaminen oli se juttu. Tänään se hinattiin meidän kuistille ja täytettiin mansikoilla. Olkkarista on helppo kipaista punaisia herkkuja suuhun. Kauppareissulla mukaan tarttui Cittarista kympin parvekehortesia - aika valtavan kokoisia muuten. Pinkki neilikka löytyi Agrimarketista. Tästä lähtien yöpakkaset ovat kiellettyjä tai sitten meidän olohuone täyttyy ruukuista pullolleen.
 
Suloisinta äitienpäivää ihan jokaiselle - ollaan vaan niin äitejä <3
Ilona

8 kommenttia:

  1. Jep, samaa mieltä. Ei pakkasia, kiitos. Haluan jo kovasti päästä erinäisistä taimikipoista eroon ja istuttaa taimet ulos.

    VastaaPoista
  2. Ihana kasvihuone miten suloinen <3

    VastaaPoista
  3. Suloinen pikku-kasvari! Aivan hurmaava! Paikanvaihdos on kyllä onnistunut! ♥

    VastaaPoista
  4. Ihana ja silmälle suuri ilo.
    Aurinkoista Äitienpäivää Sinulle.

    VastaaPoista
  5. Minäkin moisen hortensian ostin valkoisena ja todellakin kokoa on ihanasti =) Harmittelin, kun en tajunnut toistakin mukaani napata tuohon hintaan... Sen tänään istuttelin ja saipa tuo ulkosalla karaistustakin, mutta sisään nappasen vielä öiksi.

    Äitienpäiviä myös sinne! *Kirsikka*

    VastaaPoista
  6. Eikun hinaat kasvihuone-projektin niin korkealle listalla kuin vain mahdollista. Ilman kasvihuonetta ei vain oikein voi elää :) JA sitä vasta onkin mukava sisustaa ;)
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
  7. Ihana tuo sinun kasvihuoneesi, ♥
    Ihanaa Äitienpäivää sinulle, Ilona!

    VastaaPoista
  8. Ihanaa Äitienpäivää teille. Taidan jatkaa kasvihuonehaaveiluja, eihän sitä tiedä vaikka ne toteutuisivatkin :)

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!