Kesän tuoksu on tänään tallennettu purkkeihin ja purnukoihin. Äidiltä saadun vinkin innoittama tätä oli aivan pakko kokeilla. Hannen puskasta kipaistut sireenin oksat päätyivät sireenisokeriksi. En oikeasti tiennytkään sireenin kukan kuuluvan syötävien kukkasten joukkoon. Kukkaset kuivataan sadepisaroista aivan ensimmäisenä. Sen jälkeen ne voi sekoittaa kidesokerin sekaan. Purkituksen jälkeen ne nostetaan pimeään paikkaan muutamaksi päiväksi ja sekoitellaan niitä muutamia kertoja päivässä. Nyt vain odotan, jotta saan sokeria sujauttaa leivonnaisten joukkoon.
Kesätuoksuja sinne,
Heti huomenna kokeilen tuota.
VastaaPoistaOi tätä on kyllä kokeiltava!
VastaaPoistaKuullostaa niin hyvältä <3
Kiitos vinkistä.
Ihana idea kokeiluun <3
VastaaPoistaNo kyllä oli mielenkiintoinen ohje, pitääpä tehdä, kunhan täälä alkaa syreenit kukkimaan :)
VastaaPoistaJoo, tätä täytyy kokeilla, syreenit on niin ihania!
VastaaPoistaIhana idea tällainen. Juuri kuulin että myös juhannusruusu on ihan syötävä, jonka terälehdistä voi tehdä kauniita sokeroituja koristeita leivonnaisiin! <3 Ihanaa viikonloppua! :)
VastaaPoistaIhania nämä sinun kuvat, aina!
VastaaPoistaOi, ihana idea <3
VastaaPoistaOlipas ihana idea, namsk-kokeiluun menee!! T:Susanna
VastaaPoistaEteerinen kuvakollaasi on ihastuttava ja herkullinen katsella!
VastaaPoista