29. huhtikuuta 2018

Saunalla

Ensimmäiset löylyt on heitetty, jee! Meillä on saunapäivä vuoden jokaisena päivänä. Jos sauna ei lämpene illalla on se varsin omituista. Aikaa saunassa siis kulutetaan melkoisen paljon.

 Saunan seinille ja kattoon halusin Siparilan Struktuuri - sisustuspaneelia harmaan sävyissä. Harmaa tuntuu juuri nyt omalle sävylle. Paneeli antaa voimaa Pukkilan Urban laatoille - tai näin ainakin minä näen asian ;). Miehen toive oli saada saunaan vesipiste, käytännössä se toimii hienosti. Granan Orius-saunahana on turvallinen käyttää kuumenemattoman kahvan vuoksi. Jotenkin siitä tulee hauska osa saunan sisustusta. 

Tällä hetkellä lauteille on nostettu Eco-tuolit, vielä pohditaan on valinta juuri sopiva vai paikataanko ne ylälauteella. Toisaalta ne on aika lokoisat saunatuolit. Saunasisustuksen viimeistelee Beyondprintin puutaulu - huokaus, miten niistä tykkäänkään. Päälle on sivelty saunasuojalla kerros kestämisen varmistamiseksi. Taulun alta siivilöityy valo miehen tekemien valaisimien läpi. Ensimmäinen yö nukuttiin uudessa kodissa patjoilla, vielä on hetki muuttopäivään, mutta saunassa oli jo löylyteltävä.

Villiä Vappua täältä sinne, Ilona

8 kommenttia:

Ihanaa olisi lukea viestisi!