15. huhtikuuta 2018

Kylppärissä












Uuden kodin pinnat alkavat pikkuhiljaa valmistua. Juuri nyt vietän aikaa kylppärissä, en malttaisi lähteä pois lainkaan. Ajatella, että olen valinnut suihkun aivan ensimmäiseksi - siinä vaiheessa istuttiin vielä harkkokasan päällä. Rosa Rosteri retro sadesuihku oli se juttu ;). Meidän kodin kaikki hanat tulevat Granan mallistosta. Olen ihastellut niitä niin kauan kuin muistan. Ihan pian päästään kurkkaamaan, millainen hana saunaan tulee. Lauteet vain puuttuvat.

Pesutilan kattoon asennettiin Siparilan struktuuri - saunapaneeli. Harmaan sävy antaa voimaa vaaleille laatoille. Saunasta löytyy tämä sama paneeli seiniltä. Laattoja mietin ja vatkasin yhdessä Pukkilan asiantuntioiden kanssa. Viimeisen varmuuden valintaan sain vierekkäin kuvattujen laattojen kuvien tupsahtaessa sähköpostiin. Kuvien perusteella valintoja tehdessä on mahtavaa saada vakuutusta päätöksille toimittajalta. Lattialaatta on Pukkilan Nikea ja seinälaatta Urban white.

Jännittävää, miten jotkut asiat nousevat rakennusvaiheessa suuriksi. Miettikää, miten ihania lattiakaivonkansia onkaan olemassa. Omani löysin Vieseriltä. Hauskaa, millaisia keskusteluja olemme miehen kanssa käyneet sen ympärillä. Ennen sitä en tiennyt, miten kätevä on lattiakaivonkannen säädettävä teräskehys rakentajan näkökulmasta. Vaikka meillä ei ole vielä vesi kytkettynä oli tämän sisustajan kipaistava omaan Katri Helena - malliston saunasankoon vettä. Niin jo toivon kodin valmistumista.

Huomasitte ehkä taulun pesuhuoneen seinällä. Ei - en ole ripustanut sinne koulutaulua. Miltei hypin innosta kuullessani, että koivuvanerille painetut taulut voi suojata vahalla. Sen avulla ne kestävät pesutiloissa ja jopa ulkona. Kuvasin omia taulujani varten linnut, joista yksi pääsi pesuhuoneeseen ja toinen odottaa pääsyä saunaan. Beyondprintiltä tilatut puutaulut on jännittävä tapa tuoda kuviin eloa. Odotan jo, mille kesän hääparien ja lasten ihanat kuvat näyttävät upealla puupinnalla.

Harmaan sävytteinen kylppäri saa lämpöä puusta. Puupölli on miehen kanssa mökkirannasta nostetusta ajopuusta. Ensin siitä piti tulla polttopuuta. Nyt sillä on ihan täydellinen paikka täällä. Uskomaton, että kuukausien aikana tehdyt valinnat alkavat oikeasti löytää paikkansa seinillä, katoissa ja lattioilla.

Aurinkoa, 
Ilona

Erämaa - kumisaappaiden arvonta on suoritettu. Katri Helena Collection lähettää voittajalle ihanimmat kumisaappaat ikinä :) Voittaja on Maatiaiskananen, laittaisitko minulle sähköpostia ilona.pietilainen@hotmail.fi


"vautsi, upeat saappaat <3 Ja ihanat kuvat! Mukana siispä arvonnassa :) maatiaiskananen@gmail.com"




15 kommenttia:

  1. Ihana kylppäri, tykkään kun on samaan aikaan hivenen rosoinen, mutta silti vaalea. Mulle toi henkii rauhaa ja kutsuvaa lämpöä todella uniikki ja kaunis! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna - ihanasti sanottu. Jännittävää huomata, miten harmaa onkaan lämmin sävy.

      Poista
  2. Tulipa siitä kaunis. ♥ Pihasaunaan/sen pesutilaan olen suunnitellut samaa värimaailmaa, eli harmaalla lattialla mennään. Tai seiniin tulee varmaan valkoista laattaa, ja ylläri pylläri, niin jälleen puolen tiilen limityksellä, lattiaan ajattelin kuusikulmaista harmaata laattaa. Mutta saas nähdä mitä sitten lopulta tulee. (?) Muksua sunnuntaita sinne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, niin jo odotan teidän valintoja saunalle. Tulee niin ihana!

      Poista
  3. Aivan upea kylppäri. Ihanat nuo lattialaatat ja miten upea idea saada tuollainen puutaulu pesutilaan. Harvoin sitä saa taidetta suihkutiloihin.
    Leppoisaa sunnuntaita sinulle ja onnea myös Maatiaiskanaselle arvonnan voitosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ihanainen - tuo taulu saa kyllä ihan eri merkityksen pesuhuoneessa. Aurinkoa Outi tulevaan viikkoon, Ilona

      Poista
  4. Upea kylpyhuone ja nuo lattialaatat ovat huikean kauniit,vaikka kuvioita on, niin ovat silti rauhoittavat:) Tykkään! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ihana kuulla. Arjen hetkistä tuli heti jännittäviä lattialaatan avulla ;)

      Poista
  5. Wau! Sanois Tanhupallokin! <3 Aivan ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana olet ja onnea Marita uuteen - jännityksellä odotan.

      Poista
  6. Kaunis kylpyhuone, kyllä tuolla kelpaa nauttia suihkusta. En yhtään ihmettele että et raasi sieltä poistua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinne - saunassa käydään meillä jokapäivä, joten on kyllä yksi käytetyimpiä huoneita.

      Poista
  7. Hei, hienolta näyttää. Tuli mieleen eräästä saunapostauksestasi vuosia sitten, että saunan valaisimen varjostimeksi oli laitettu puukaiverrus. Miten puu on kestänyt kuumuutta ja kosteutta ja muistatko yhtään mitä puuta se oli ja millä käsitelty? Taloyhtiömme saunaremppa loppusuoralla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa hei Pepita, juuri uuteen saunaan toivoin mieheltä samanlaiset valaisimet. En ole varma tuosta puulajista, voisiko olla mangopuuta? Koristeita myydään erilaisia, nämä tämän saunan koristeet tilasin Ruotsista.

      Poista
  8. Hei! Upea kylpyhuone! Grana suihkukokonaisuus on erittäin upea, onko se toiminnut hyvin ja oletko tyytyväinen?

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!