26. helmikuuta 2019

Kylä vuorten välissä


Pidätin hengitystäni jo auton kääntyessä kohti Alppeja ja sen pikkuruisia kyliä. Tarkoituksena oli kuvata tämä pieni joulukylä ja haaveena nähdä sen joutsenet. Olo oli ihan kuin sadussa - keskellä ei mitään ja kuitenkin juuri siellä, missä oli hetkessä ihan kaikki. Pikkuruiset talot on kylässä rakennettu seinäksi - aivan, kuin ne lepäilisivät vuoria vasten. 

Joutsenten lipuessa hiljaa vanhoja laitureita kohti on tunne satumainen. Tiedän kyllä, olen pohjaton romantikko, haaveilija ja unelmoija. Voi, olla - että juuri siksi paikka Itävallassa teki lähtemättömän vaikutuksen minuun. Pikkuruisen kylän jälkeen tuli toinen, kolmas ja vihdoin huomasimme olevamme Saksassa. Eksyminen - se on ollut tällä matkalla parasta. Jos nyt pitäisi antaa tarkka sijainti - se olisi mahdotonta. On hyvä olla täällä keskellä ei mitään, juuri oikeassa paikassa.


Nähdään, Ilona

7 kommenttia:

 1. Apua ja iiik, mun sielumaisemani♥♥ Niin kaunista, että henkeä salpaa. Nyt just lensi tähti ja ehdin toivoa, että...pian olen toisessa kotimaassani, joka on Itävalta, sydämeni maa.

  Toivottavasti nämä kuvat ovat tulossa siihen mitä luulen:) Huikeaa Ilona♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Leena - sama tunne. En keksi sanoja, eikä niitä edes tarvita. Toinen kotimaa on aika ihana ajatus - ymmärrän niin hyvin ♥ Luulen, että kuvat on tulossa juuri siihen samaiseen paikkaan, jota me ajattelemme ♥

   Poista
 2. Apua miten ihana, ihan kuin satukirjoissa!!!

  VastaaPoista
 3. Ihanat maisemat ja kuvat. Ovatko edes totta vai satuako kuitenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin sitä - olenko hereillä vai oikeasti vain jossain satumaassa. Totesin, että kaikki on sitä satua kuitenkin. Onneksi me Outi osataan prinsessoida saduissakin ;)

   Poista
 4. Ei hyvä tavaton kuinka upea paikka. Sieluni suorastaan lepäisi tuollaisessa maisemassa. Aivan sanoinkuvailemattoman ihana paikka ja nämä kuvasi on hienot - vanginneet paikan tunnelman todella upeasti!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!