9. elokuuta 2012

Kotona!















Pieni kesäreissu tuli heitettyä Kuopioon ja nyt on aika hyyrystellä kotosalla. Ei liene yllätys, mutta tykkään jostain syystä perhosista ihan ja vallan kamalasti. Kuopion Ikean hyllyn ohi en siis vain voinut kävellä, ottamatta mukaan valtavaa perhostaulua. Omituista miten meille kotiin hiippaili siinä samalla ripaus keltaista, en ole koskaan sitä lempivärinäni pitänyt, mutta nyt se tuntuu ihanan lämpimältä syksyn väriltä. Luulen, että nuo Kuopion lämpimät kesäillat ja torin sadonkorjuun tunnelmat vaikuttivat asiaan. Olohuoneessa syksyn väriksi taitaa jäädä ripaus luumua, uusi kurpitsan muotoinen maljakko on minusta sopivan hilpeä syksyn hämäriin.

Meillä on alkanut koulut jo tänään ja pieni mies lähti tomerana koulutielle. Arki on siis palannut, miten hyvälle tuntuukaan olla kotona ja rakentaa pesää talven viimojen varalle:). Ensi viikonloppuna juhlitaan synttäreitä mökkimaisemissa. Mitään pyöreitä en täytä, mutta kun äitini jokaisena syntymäpäivänäni ajaa vaikka toiselle puolelle suomea juhlimaan, on minun järjestettävä hippalot;).

Ainiin uusia kranssi ja asetelmakuvia latailin tänne .

Syksytellään!
Ilona

17 kommenttia:

  1. Ooh! Sulla on tuo kaunis matto, josta olen haaveillut joko harmaansävyisenä tai luonnonvalkoisensävyisenä :)

    Keltainen tuo kyllä kieltämättä mukavaa piristystä sisustukseen!

    VastaaPoista
  2. Ihanlta näyttää mitä ikinä teetkin! Sulla on kyllä niin varma silmä!

    VastaaPoista
  3. Kaunis on ripaus keltaista ♥

    Enkeleitä pikkuiselle koulutielle!

    Onnea etukäteen!

    VastaaPoista
  4. Ilona, meillekin on alkanut hiipiä keltainen. Siis väri, josta en kovastikaan pidä. Mutta Jaelin taulun myötä olkkarissamme on Ikean hyllyllä nyt alaston Madonna, jonka tausta on voimakkaan keltainen. Sen lisäksi löytyy Klimtin työn yksi jäljitelmä, jossa haalea keltainen tausta ja jos vielä laitan kehksiin van Goghin Auringonkukat, olemme ylikeltaisia;-)

    Mikä upea kynttilänjalka pöydällä! Rakastan raskaita, vanhoja kynttilänjalkoja. Puttipajasta saimme tosi massiiviset lattialla pidettävät, joita edes Merin koiran riehakkuus ei saa nurin, mutta ne eivät ole vanhat. Pidän silti, sillä se oli tilaustyö ja meidän 20 -vuotishääpäivälahjan yksi osa itsellemme.

    Voi Punaturkin paikkaa;-) Todella ihana kuva auringonkukasta.


    Kaunista elokuun viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Niin kaunista <3
    Oikein hyvää ja rentouttavaa loppuviikkoa sinulle Ilona <3

    VastaaPoista
  6. Ihana perhostaulu, se tuo kesän huoneeseen.

    Miulla kesti tovin huomata että tei tolleri makoilee nojatuolin selkämyksellä:)

    VastaaPoista
  7. Kaunista!
    Ois kiva nähdä sinun säilytyratkaisut ja -ideat :)
    Meillä kun on ainainen pula säilytyspaikoista erilaisille tavaroille niin saiskohan sulta sellaisiin ideoita? Vaikka ihan postauksen muodossa omista ideoistasi kotonasi.
    Syksyistä viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Toi olkkarin sohvapöytä on NIIN hieno! Onko se sun ite tekemä? Teillä on ihanan rauhallinen tunnelma kotona. :)

    VastaaPoista
  9. Kaikki jo hämäränhyssyfiiliksillä liikenteessä:). Punaturkki tosiaan hiippailee aina perässäni on pöydän alle kätkeytyneenä ensimmäisessä kuvassa;). Täytyy miettiä tuota säilytysasiaa, jos saisi postauksen. Olkkarin pöytä on kaksi penkkiä vierekkäin, ovat vanhoja kiinalaisia penkkejä, tosin suomalaiset talonpoikaiset penkit näyttävät ihan samoilta. Rauhallista on päivällä koulun aikaan, sen jälkeen säpinät käynnistyy pikkupoikien rynnistäessä:)
    Ilona

    VastaaPoista
  10. Nyt on kyllä ilma viilennyt niin, että alkaa syksyfiilis hiipiä tännekin. Meillä lapsukainen lomailee vielä viikon, joten mökillehän me tänään hurautetaan. Mukavia sunttärijuhlia!

    VastaaPoista
  11. Aivan hellyttävän näköinen koiruli nojatuolin selkänojalla :D

    VastaaPoista
  12. Teillä on niin ihana koti! Noita sinun kuviasi on siis tosi kiva katsella. Iloista loppukesää teidän perheelle

    ...toivottelee Sirpa

    VastaaPoista
  13. Kuopiossa käväistiin mekin, mutta mistään lämpimistä illoista ei ollut tietoakaan.
    Kauniita kuvia kodistanne ja taas ei voi kuin ihailla ja huokailla!

    VastaaPoista
  14. Kyllä on kauniita kuvia ja aivan ihana mökki!!Mutta mistä ihmeestä teillä rittää aika?Olette remontoineet useamman kodin niin kauniiksi ja rakentaneet mökin ja vielä tosi nopeasti!Ja mistä löydät kaikki kauniit tavarat?Me ei keretä edes vessaa remppaamaan:(Uutteria olette!-nana-

    VastaaPoista
  15. Todella kaunis koti sinulla, kuvia on ilo katsella:)

    Terveiset Saa kurkistaa blogista.

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!