3. syyskuuta 2012

Syksyn tunnelmia!

 
 


Syksy on melkein käsinkosketeltavan lähellä. Innostuin kaivamaan oman Willa Sukka -kirjani esiin ja puuhastelin vanhojen tekstien innoittamana puolukoista ja sammaleesta asetelman kuistille. Sammal kestää hyvänä miltei ikuisuuden asetelmissa. Suihkuttelemalla sen aina uudelleen kosteaksi ja se jaksaa vihertää. Syksyn siivellä matkaan huomenna Turkuun tutkimaan jotain ihanaa ja uutta, siitä saan kertoa varmasti hetken päästä lisää. Sen jälkeen poikkean suloisessa paikassa Laukaassa ja rantaudun kotimaisemiin takaisin hyyrystelemään.
 
Willa Sukkaa on jäljellä vielä pikkuruinen määrä ja siitä voi laitella viestiä ilonapietilainen@suomi24.fi ja suuremmat määrät voit tilata täältä. Kirjan koko on A4 ja sivuja 112kpl. Kirjassa sisustetaan ja tunnelmoidaan syksyisissä tunnelmissa.
Ilona

11 kommenttia:

 1. Ihanaa, vihreää sammalta ei voitä mikään, tykkään minäkin laitella nyt jo syksyisiä juttuja ja aaah..ensi viikonloppuna pääsen taas ihanan, rakkaan ystävän luo Pyhtäälle sammalta hypistelemään ja sieniä keräämään ja lataamaan sielun ja sydämen täyteen metsän tuomaa rauhaa.
  Ihanaa viikkoa sinulle Ilona.

  VastaaPoista
 2. Tuija, kyllä metsässä hiipiminen vain rentouttaa kummasti. Juuri kävin kurkkimassa sinun postauksia Loviisasta, ihania koteja ja kuvia:)

  VastaaPoista
 3. täytyypä taas istahtaa villasukkien kera lukemaan willasukka kirjaa sekä fiilistelemään..
  meill alkaa olla jo tuvan lattiat vilpoisia, varsinkin pilvisellä säällä..joten sukkia tarvitaan jo :)
  siis sinähän tulet ihan koti nurkille :))
  mukavaa turkkussen reissua..joskus kun tuut tännepäin, niin ilmoitat ajoissa ja tuut amandantuvalle kaffelle!!
  jaana

  VastaaPoista
 4. Tuo verho!!! Ja tuo kuva, jolle annoin nimeksi Roosa ja sitten nuo valkoiset syklaamit...Mitä muistoja! Nyt istutin noita pieniä, valkoisia syklaameja puutarhaani. Olen pitänyt tiukasti Willa Sukan itselläni;-)

  Ihanaista viikkoa suloisessa syyssateessa tai auringossa!

  VastaaPoista
 5. Jaana olisipa ollut hieno poiketa, aamutuimaan olen jo liikenteessä. Varmasti vielä jossain mutkassa nähdään. Leena, aika ihanaa on Willa Sukkaa saada taas selata, minäkin olin hupuloinut omani tyhmyyksissäni:)
  Ilona

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanaista tunnelmaa näissäkin kuvissa!!!

  VastaaPoista
 7. Sain juuri vanhemmiltani syntymäpäivälahjaksi kirjasi, Koti lehvistön varjossa. Innolla odotan jo tulevaa viikonloppua, että on aikaa rauhassa istua kirjan kanssa sohvan nurkkaan :) Halusin vain kiittää, että olet niin kauniita tunnelmia, kuvia ja tekstejä kerännyt kirjoiksi :) Mukavaa syksyä <3

  VastaaPoista
 8. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Nuo marjakanervat siinä valkeassa arkussa ovat kauniit ja suutarin lestitkö siinä päällä on koristeena.

  VastaaPoista
 9. Mulla onneksi jo on tuo kirja ihanuus ja sitä on tullu selailtua näin syksyn tullen :) Energiaa ja iloa viikkoosi ♥

  VastaaPoista
 10. Pitääpä minunkin ottaa kirja esille ja miettiä mitä tuunailis:-))
  Ihana yllätys oli uusimmassa Toivekoti Puutarhassa<3

  Oikein mukavaa ja aurinkoista syyskuun alkua sinulle Ilona <3

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!