20. syyskuuta 2015

Ihan villiä menoa ;)

Toivoisin, että silmäni ja sydämeni olisivat voineet tallettaa kaiken näkemäni, kuulemani tai tuntemani asiat viikonlopun ajalta. Jäin miettimään, mille näyttää koira mökille kaivamassaan pesäkolossa, miten järven pinta kimaltelee ja kuinka hyvälle savukala tuoksuukaan. Pohdin, kuinka hassulle näyttää ruukusta karannut orvokki syyslehtien lomassa tai Neilikan kuonon pisamat. Sohvalla perunana maatessani lapsen ja kuratassuisen koiran kanssa mietin vain, kuinka saisin hetken pysähtymään.
 
Tänään poikkesin perheen kanssa Toivolan vanhalle pihalle, jossa tunnelma oli aivan mykistävä. Voin siis vain suositella paikkaa teille. Ihan villiksi meno kävi kuunnellessa musiikkia - melko rytmikästä sellaista. Täällä on käytävä fiilistelemässä aina kun vain pääsee. Maritan Butik Malfatossa käyn värikylvyssä - olen tehnyt niin jo vuosien ajan. Voisin napata korillisen Maritan töitä mukaani. Kiitos sinne Marita ja Margo - upea tunnelma!
 
Nyt hyyrystelen kotona savulle tuoksuvassa villapaidassani ja toivon, että päivien kauneus jäisi kuviin ja tuoksuisi savulle, omenille, syksylle ja hyvälle ololle sielläkin.
 
Ilona

Ps. kultaseppä David Bendeconin  sormusten luona oli aivan pakko kysäistä mieheltä, millaisen muiston viimeiset päivät saisivat sormeeni ;).

9 kommenttia:

 1. Neilkka on ihana!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se - pieni koira kuvittelee mökillä päivisin olevansa ihan villipetojen sukua. Iltaisin se sitten kääriytyy peitteiden keskelle odottamaan herkkuja ja rakkautta :)

   Poista
 2. Voi että näitä kuviasi on aina nautinto katsoa. Hetkien lämpö ja tunnelma on niissä käsin kosketeltavaa. Ihania syyspäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos Tintti - joskus toivoisin silmien tallentavan hetket, jotta voisin kaivaa ne talvella taas takaisin muisteltaviksi <3

   Poista
 3. Kuulostaa ja näyttää ihanalta :) Jokaisessa vuodenajassa on omat hyvät puolensa. Syksyn aurinkoiset kuulaat päivät harava kädessä ja pimeät illat villasukat jaloissa ja hyvä kirja kädessä. Mitäpä muuta sitä vois toivoa :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ja näyttää aivan ihanalle viikonlopulle <3 Onni löytyy pienistä hetkistä ja tunnelmista :) Kaunista syksyistä viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 5. Kiitokset noista kuvista, tuli aurinko minulle tähän syksyyn ♥ Toivolan vanha piha, minulle tuttu paikka, jyväskyläläisenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivolaan on kyllä tullut hurahdettua - nyt jo odotan joulumarkkinoita :) Suunnataan sinne seuraavaksi.

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!