15. syyskuuta 2015

Sisustusvastaavana - huussissa ;)
 
Oiva tehtävä minulle - harvoin sitä pääsee sisustelemaan näin surullista huussia. Mäntyiset seinät alkoivat ahdistaa todella, joten valkoinen maali oli tämän hyyskän pelastus. Pitkät työpäivät ovat tosin hieman verottaneet tämän tytön pensselin heilutusta. Onneksi mieheni äiti paikkasi maalaria pari päivää. Yhteistyöllä syntyi mökkimaisemiin tämän huussin muutos.
 
Uulan petrooliöljymaalin valkoinen toimii hyvin ikkunattoman huoneen valon tuojana. Hieman glamouria virittelin Tuurista löytämäni helmiverhon avulla. Lontoosta tuomat kortit kiinnitin seinään Riikan puodista tilatuilla klipseillä -ne ovat odottaneet paikkaansa jo hetken aikaa. Huussisisustuksen lumoissa innostuin tilaamaan myös Villa Amaraadasta puisen sorsan ja SisustaUlkona-verkkokaupasta täytettävän kranssin kanaverkosta. Aveolta ostetut laatat koristavat nyt takaseinää - toivottavasti niitä jäisi mökkilaatoituksesta yli ja saisin pitää ne tällä paikalla.
 
Nyt meillä mies rymyää mökin kuistin kanssa. En uskalla edes kysellä vielä, mitä voisin sisustella - ehkä siis kannan puukuorman kärryyn ja haaveilen vain tulevasta :).
 
Muistakaa osallistua alapuolen arvontaa - voittajat arvotaan aivan kohta.
Ilona
 
Ps. listasin linkkejä tarvikkeiden hankintapaikoista, toivottavasti toimii mielestänne. Mieleen tulikin huussin remppaajille vinkata vielä tuosta lämpökannesta. Sen ostimme Kodin Terrasta.

5 kommenttia:

 1. Sinä se Ilona saat paikan kuin paikan näyttämään tosi ihanalta :)Olet oikea sisutushaikara ja niin ihana inspiraation lähde. Ihastellen katselen kuviasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana olet - tuntuipa kivalle avata viestisi. Tosi kivaa tietää jonkun siellä tykkäävän!

   Poista
 2. No, tuollaisessa huussissa istuskelee vaikka pitemmänkin aikaa on niin viihtyisän näköistä :)
  Terv Santtu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) parempaan suuntaan ainakin meni totesi miesväkikin. Tosin kyseli, miten sinne kumpparit jalassa mennään, heh.

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!