26. syyskuuta 2015

Valmis mökkeröinen
Mökkeröinen alkaa olemaan valmis - ainakin ulkopinnoiltaan. Ensi viikolla toivottavasti mökki on valmis sisältäkin. Saunan kuvia sujautinkin innoissani jo edelliseen postaukseen. Tänään paisteltiin nuotiotulilla makkaraa ja siivottiin rakennusjätteitä ympäristöstä pois. Auringon paisteessa kelluttiin pienellä jollalla aurinkoiselle järvelle. Ihmettelin, ettemme miehen kanssa vajonneet kaislikkoon kiikkerällä kulkupelillämme.
 
Huomasitteko muuten - päädyimme maalaamaan mökin harjakolmionkin mustaksi Uulatuotteen mustalla petrooliöljymaalilla. Ovien ja räystäslautojen valkoisuus raikastaa mielestäni riittävästi tummaa ilmettä. Sävyjen lisäksi tykkään terassikaiteiden pajukappaleista - ne leikeltiin Tuurista ostetuista köynnöskehikoista. Omaksi ja teidän ratoksi laitan vielä kuvan mökistä ennen remppaa. Punavalkoinen värityskin toimii, mutta meistä tämä nyt rantautui paremmin ympäröivään luontoon.
 
 
Aurinkoa sinne,
Ilona

23 kommenttia:

 1. Kyllä tulikin upea mökki ja mikä terssi! voiko enään terassi olla paremmassa paikassa noin maisemallisesti. Aivan ihana tuo värityskin.

  VastaaPoista
 2. Mahtava! Upeaa työtä olette tehneet. Aivan kihisen uteliaisuudesta nähdä mökki sisältä. Miten jaksan odottaa. Mökki on mahtavan värinen ja terassi upea sekä maise.
  Irma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti ensi viikolla saan kuvia - juuri viimeiset uurastukset menossa. Jännittää ihan, mille sisällä näyttää hetken päästä :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Tykkään niin tuosta jylhästä mustasta ilmeestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin kauan mustaa, mutta Uulan vakuuttelemana päädyin tähän synkimpään ja särmikkäimpään.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina - upea sävy on teidän mökissä :)

   Poista
 5. Onpas upea paikka ja niin hienosti sisusteltu!

  VastaaPoista
 6. Eipä voisi kauniimpaa olla.-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järvi on niin kaunis syysauringossa kylpiessään :)

   Poista
 7. Kiitos, ja aurinkoa myös sinulle! Mahtavasti olette jaksaneet puurtaa: upealta näyttää! Erityisesti tykkään ulkoseinien väristä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä musta jotenkin ryhdittään vanhan rakennuksen ilmettä :)

   Poista
 8. Kaunista, kaunista jälleen kerran. Käsissänne rakennukset nousevat tuhkasta kuin Fenix-lintu :)

  VastaaPoista
 9. Kerrassaan ihastuttava mökki <3 Ja niin tyylikäs tuo mustan ja valkoisen kontrasti! :)

  VastaaPoista
 10. Olette ihanasti laittanut tuon mökkeröisen. Olen vuosia sitten käynyt tuolla möksällä ja ihailin silloin sen sijaintia, kunto ei vain ollut ihailtava silloin. Nyt se on päässyt loistoon! Olette taitavia. -Nina

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!