28. lokakuuta 2013

Puolen tunnin päästä nähdään kolmosella, apua!




Nyt voi tunnustaa jännityksen olevan huipussaan. Siis puolen tunnin päästä Suomen Kaunein Koti- ohjelmassa ollaan koko perheen ja kodin voimalla. Olen ravannut ympäri olohuonetta jo tunnin, kohta saan kuulemma siirtyä pihalle tamppaamaan polkua, jos en nyt rauhoitu. R-A-U-H-O-I-T-U - miten. Kiitos teille kaikille ihanille kannustuksista, on ihan mahtavaa tietää teidän olevan kanssani. Nyt jäähylle ja riviin sohvalle, kestän kyllä ;)
Nähdään meillä ihan kohta <3 halitukset sinne,
Ilona
 
Kiitos ihanat Virpi ja Johanna minun kunnostamisestani kameroiden eteen.

73 kommenttia:

  1. Täälläkin jännätään ja olen laittanut monille muistuksia, että katsovat ainakin tänään;) Sun koti on Suomen kaunein koti ♥

    VastaaPoista
  2. MAHTAVAA! täällä on jo telkku auki! Se on varmasti upea ohjelma, vaikuttaakin tyylikkäältä! ja teidän koti on aina ihana :) joten relax :)

    VastaaPoista
  3. Hyvinhän se meni ja tuttuja juttuja löyty :)

    VastaaPoista
  4. Teillä oli monta hauskaa juttua, mutta ylivoimaisesti kiinnitin saunan seiniin huomioni. Mistä ne oli tehty? Meillä suunnitellaan vielä saunaa ja saisimmekin alkaa paneloimaan, senkin vuoksi mua alkoi kiinnostamaan! ;)

    VastaaPoista
  5. Hyvin meni ja ihanan erilainen koti! Paljon olette tehneet tuon eteen ja onnistuneet hyvin.

    VastaaPoista
  6. Oli mukava käydä Teillä kylässä, oi kuinka paljon yksityiskohtia olet loihtinut kotiin :)

    VastaaPoista
  7. Ihan mahtava ohjelma, tästä tulikin heti suosikkini<3 ..ja voi ihanuus teidän kotia!!! Oli niin kiva nähdä kokonaisuuksia, niin persoonallista ja kaunista. Onnitteluhaleja sinne ihanaan kotiin ja koko perheelle♥

    VastaaPoista
  8. Upeasti meni, kotinne oli minusta ehdottomasti kaunein, persoonallisin ja täynnä ihania yksityiskohtia.
    Jos oisin saanut antaa pisteen ni täys kymppi:))))

    VastaaPoista
  9. Se oli niin ihana! Oon ehdottomasti sitä mieltä että teidän talon kuuluikin näkyä telsusta, se näytti vielä tuplaten paremmalle mitä pienestä tietokoneen ruudusta. Iiiik. :) Ihan huikeen hienoa.

    VastaaPoista
  10. Hienosti meni! Ja niin kaunis ja persoonallinen koti <3

    VastaaPoista
  11. Ääh, kirjoitin jo kommentin, mutta taisi hävitä bittiavaruuteen... Ihan mahtava uusi ohjelma, siitä tuli heti suosikkini<3 On teillä kyllä niin ihana koti, niin kaunista ja persoonallista!!! Onnitteluhaleja sinne♥♥

    VastaaPoista
  12. Todella kaunis koti teillä <3 Niin ihania pöytiä ja tasoja ja puisia huonekaluja ja ja ja ..... vaikka mitä :)

    VastaaPoista
  13. Hyvin meni!
    Ei voi muuta, kuin ihailla kaunista ja kaikinpuolin persoonallista kotianne :)

    VastaaPoista
  14. Terveisiä uudelta lukijalta! Olin hämmentynyt, kun odotin blogisi nimen perusteella vaaleaa (tylsää?) kotia ja telkkarista näkyi kunnon väriloistoa ja mahtavia yksityiskohtia! Sun kannattais muuttaa nimeksi vaikka "valkoinen -sisältä turkoosi- puutalokoti" ;)

    VastaaPoista
  15. Teillä on tosi persoonallinen ja kaunis koti...ja niin ihana keittiö:)

    VastaaPoista
  16. Täyskäsi teille ja teidän ihanuudelle, Ihan Aikuisten Oikeasti !!! Juurikin teidän koti olisi ollut se täyden Kympin koti! Ja kaikinpuolin niin Hienosti teidän perheellä meni, että Satasen verran pisteitä siitä!

    VastaaPoista
  17. Kyllä teillä on ihana koti! Niin persoonallinen ja nyt niin värikäs:) Ihan turhaan jännitit. Hyvinhän tuo meni.

    VastaaPoista
  18. Isot onnittelut Ilona ja perhe! Hienostihan se esiintyminen meni ja upea kotinnehan suorastaan hehkui lämpöä ja energiaa. Kaikesta kyllä välittyy taitonne toteuttaa käsillä kaunista ja täydellä sydämmellä (koko perheellänne). On kyllä inspiroitunu ja vaikuttunu olo "kyläreissulta" luonanne. Ehdottomasti olisin halunnut teidät jatkoon. Vai sisältyisköhän sarjaan vielä loppuvaiheessa mahdollisuus yleisön äänestää lisätulokasta finaaliin : )? Toivottavasti.

    Tanja

    VastaaPoista
  19. Oijoi tuo teidän saunaosasto se vaan on niin ihana ja ne keittiön hyllyt ja kaikki :)

    VastaaPoista
  20. kuin palanen lapsuuden satua :)

    VastaaPoista
  21. Kiitos, että viimein päästiin teille kylään. Kaunista oli, me tyttöjen kanssa tykkäsimme. :)
    ♥ -Tiina.

    VastaaPoista
  22. Kaunis,kaunis koti teillä.♥

    VastaaPoista
  23. Tykkäsin satasella teidän kodista ja kaikki meni hienosti. Voit jo huokasta siellä :)

    VastaaPoista
  24. Teidän koti on niiiiiiin ihana!

    VastaaPoista
  25. Vaikka lehdistä ja kirjoista olen nähnyt kotiasi, niin tv:ssä se oli kuitenkin erilainen. Kiva sisustus ja minäkin ihastuin saunaan ja sen oviin.

    VastaaPoista
  26. Pidin kodistanne hyvin paljon,persoonallinen,lämminhenkinen.Olo huone niin upea, ihana tapetti.Katettu veranta ihku.Hyvä teidän perhe.

    VastaaPoista
  27. Ihana lämminhenkinen,persoonallinen koti.Pidin kovasti.Hyvä teidän perhe.

    VastaaPoista
  28. Onneksi muistin katsoa ohjelman! Ihana koti teillä. Hiukan ihmettelin ohjelman asiantuntijoiden valintaa jatkoon.. Sehän oli tylsä!

    VastaaPoista
  29. Aika paljon tavaraa.

    VastaaPoista
  30. Olipa virkistävän persoonallinen koti, kiitos kun päästit tutustumaan!
    Miten voikaan olla noin paljon pieniä ihania yksityiskohtia, wow! Tulin etsimään tietoa hauskasta vessan seinästä, mistä kirjoista kuvia löytyy, ihastuin ideaan..? Muutenkin kyllä palaan paremmalla ajalla blogiisi, meilläkin wanha puutalo jota ystävät kutsuvat huvikummuksi, paljon kivoja idiksiä pomittavaksi teiltä. Ja kirjastosta etsin heti kirjasi tietenkin sohvannurkassa tunnelmointiin, toimii paremmin kuin tietokoneen näyttö ;)
    Kaunista syksynjatkoa täältä saaristosta toivottaa Mörskän emäntä

    VastaaPoista
  31. Voi että teillä on niiiiiin ihastuttava koti, että!!:) ehdottomasti kaunein, tunnelmallisin ja persoonallisin noista kolmesta!! Kiva, kun bongasin blogisi!!:) t:Matu :-)

    VastaaPoista
  32. Kiitos kun saimme käydä teillä ja kertakaikkiaan ihastua. Voi, kun me katsojat olisimme saaneet suosikkiamme äänestää, olisi tulos ollut varmaan toinen kuin tuomarien. Niin monissa ohjelmissa on se äänestysmahdollisuus, miksi ei sitten tässä. Se harmittaa.

    VastaaPoista
  33. Kaunis ja persoonallinen koti teillä <3 Ja vielä kerran Onnea ohjelmaan pääsystä :D

    VastaaPoista
  34. Hei Ilona,
    ja lämmin kiitos kun pääsimme kyläilemään ihanaan, persoonalliseen kotiinne ja saimme kunnian tutustua koko lämminhenkiseen perheeseenne.
    Monta ideaa napsin sieltä täältä kotiini & puodilleni, kiitos taasen <3

    VastaaPoista
  35. Kiitos ja Halaus teille jokaiselle, olette kyllä aivan ihania. Ei voi olla kuin onnellinen saadessaan tuollaisen tsemppausjoukon <3 Meille tämä oli upea seikkailu - jännittävä ja hirmu jännittävä kokemus. Ihana on jäädä odottamaan ensi viikon jaksoja ja niiden valloittavia koteja. Nyt siis uskallan jo hengittää - meidän perhe selvisi melkein änkyttämättä, mitä nyt äiti vähän ;)

    VastaaPoista
  36. Hieno koti teillä, onnea ohjelmaan pääsystä! Kivoja ratkaisuja sisustukseen. Mukavaa tiistaita:)

    VastaaPoista
  37. Hienosti esiinnyitte koko perhe ja kotinne on kaunis, persoonallinen ja värikäs! Plussaa vielä emännän upeasta ulkomuodosta, meikistä ja vaatteista :)

    VastaaPoista
  38. Onnittelut, ihan rutiinilla vedit ,ammattilaisen asenteella. Seura oli kova ja mielipiteitä on yhtä monta. Jokaisella meistä on Kaunein Koti -sydämellä ♥ tehdyssä kodissa, kuten Sinulla. Taattua Ilona -laatua! Tykkäsin. Neilikka on ihana, symppis vuode hänellekin on tehty;)
    Syystuulia leppoisia sinne keskelle.
    Kaisa

    VastaaPoista
  39. Onnittelut, ihan rutiinilla vedit ,ammattilaisen asenteella. Seura oli kova ja mielipiteitä on yhtä monta. Jokaisella meistä on Kaunein Koti -sydämellä ♥ tehdyssä kodissa, kuten Sinulla. Taattua Ilona -laatua! Tykkäsin. Neilikka on ihana, symppis vuode hänellekin on tehty;)
    Syystuulia leppoisia sinne keskelle.
    Kaisa

    VastaaPoista
  40. Teidän koti oli kyllä kaikista kaunein ja persoonallisin (mun mielestä ne kaks muuta oli ihan tylsiä...). Melkein hengästyin katsellessani, niin paljon ihania juttuja ja mahtavia ideoita, itsellekin tuli tarve ja inspiraatio katsella materiaaleja uusin silmin. Sauna oli aivan täydellinen ja ne saunan ovet, wau! Ja se vessan seinä oli niin hieno! Tykkäsin kyllä ihan kaikesta, kiitos :)

    VastaaPoista
  41. VAU! Mikä koti teillä on! :) Tykkäsin hirmuisesti! Ihana koti! :) Ja pihapiiri suorastaan melkein pakottaa miut viime hetken kaivauksiin vielä näin syksyllä :D Ootte nähneet hirmuisesti vaivaa moneen yksityiskohtaan!

    VastaaPoista
  42. Teillä on kaunis koti ja se olisi kyllä mielestäni kuulunut päästä jatkoon! Kerrankin persoonallista ja kodikasta eikä vaan tylsän hygieenisen valkoista! Harmi kun ette päässyt jatkoon :((

    VastaaPoista
  43. Ihana ja persoonallinen koti, oli mukava nähdä talo kokonaisuudessaan! Erityisesti tykkään teidän talon ulkovärityksestä, joka poikkeaa totutusta tummilla tehosteillaan! Esiintyminen meni myös loistavasti :)

    VastaaPoista
  44. Onnittelut koko perheelle! Hienosti meni ja sinulla on todella upea koti <3 varsinkin keittiösi on sulattanut sydämeni. En ole kerkenyt lukemaan blogiasi hetkeen ollenkaan, joten en osannut odottaa näkeväni sinua ruudussani. Yllätyin niin iloisesti, että pomppasin sohvalta ja melkein huusin, että Ilonahan se siellä! Kyllä muut hieman pelästyi :)

    VastaaPoista
  45. Kotinne on kaunis ja hienosti "esiinnyit"...:)

    VastaaPoista
  46. Teidän koti on todella kaunis, kiitos kun saimme vierailla teillä :)

    VastaaPoista
  47. Taianomaisen kaunis koti teillä.Uskomaton kekseliäisyys ja hienoja ideoita.Tuollaista kauneuden silmää ei monelta löydy.Miehesi myös todella taitava käsistään!-sanna-

    VastaaPoista
  48. Upeaa! Teidän koti oli kyllä kivalla tavalla erilainen. <3 Meidän koti on mukana 23.12 jaksossa. :)

    VastaaPoista
  49. Etkö tiennyt tuota äänestyksen tulosta ennen eilistä itse?

    VastaaPoista
  50. Ai että mä ihastuin teidän kotiin! Onhan sitä tullut täältäkin ihasteltua, mutta ohjelmassa näkyi kokonaisuutena. Minusta oli ihan paras kaikista kolmesta, koska oli niin erilainen, niin persoonallinen, niin hallittu ja samalla niin villi. Yksinkertaisesti ihana! :)

    VastaaPoista
  51. Sun koti oli ehdottomasti kaikkein kaunein,niin minun kuin ystävienikin mielestä :).Kotinne on lumovan kodikas,salaperäisen viihtyisä ja rakkaudella tehty.
    Tv:Tuula

    VastaaPoista
  52. Kotinne oli aivan ihana!!! Minä olisin niistä kolmesta valinnut ehdottomasti teidän kotinne. Muissa kahdessa kohteessa ei ollut sitä jotakin, mikä tekee mielestäni kodista kodin. Ihailen runsasta sisustustyyliäsi ja rohkeita värejä. Kotisi oli kuin olisi ovesta astunut satuun :) Kirsi

    VastaaPoista
  53. Ahaa, enpä hoksannutkaan, että se oli tämä koti. Tylsin koti sai eniten pisteitä, Ei minkäänlaista ideaa sisustuksessa. Tyhjyyttä, tylsyyttä, pelkkää valkoista ja harmaata, ikävysyttävää! Sori olen hirveä kritisoimaan ;) Ukkoköllin kanssa oltiin moelmmat sitä mieltä, että tämä valkoinen puutalokoti oli kaikkein paras, ehdottomasti!

    VastaaPoista
  54. Olipas ihana tehdä virtuaalikierros kodissanne! Ehdottomasti jatkoon olisin äänestänyt teidän satumaisen hauskan kodin<3 Onneksi otin jakson nauhalle, niin pääsen uudelleen vierailulle:)

    VastaaPoista
  55. Hyvä ja mielenkiintoinen ohjelma. Teillä on tosi kodikasta, mutta hieman enemmän avaruutta ja vähemmän tavaraa olisi varmaan tepsinyt minuun paremmin.

    VastaaPoista
  56. Olen odottanut tuon ohjelman alkamista ja vihdoinkin... Näistä rintamiestaloista teidän koti oli ehdottomasti paras, joten se olisi kyllä pitänyt valita ekaksi. Katselin eilen kahteen kertaan ehdokkaat, ja minusta "valjuin" koti voitti. Teidän kodin olisin ilman muuta laittanut jatkoon. Tykkään tosi paljon valkoisesta puutalokodista <3

    VastaaPoista
  57. Hyvinhän se meni Ilona! Kaunista oli! Vähän petyin, kun luulin, että katsojat valitsevat kokonaan sen kauneimman kodin. Nythän se ei välttämättä voita ollenkaan se katsojien haluama, jos se koti on pudonnut jo alkujaksoissa pois. :(

    VastaaPoista
  58. Kyllä teidän koti on niin tavattoman ihana, että en ymmärrä lainkaan niiden antamia pisteitä! Ihan ehdottomasti olisi pitänyt teidän kodin mennä jatkoon! <3 Todella kaunis ja ainutlaatuinen, joka puolella näkyy teidän tyyli ja rakkaus sisustamiseen <3

    VastaaPoista
  59. Ohjelma oli mielenkiintoinen ja aion jatkaa sen seuraamista. Mielestäni teidän kotinne oli upein nyt esillä olleista juurikin kekseliäisyyden ja yksityiskohtien vuoksi. Tärkeintä on osallistuminen, ei voittaminen. Uskon, että moni katsoja sai paljon ideoita ja teidän kodissanne ollaan askel muita edellä näissä ideoissa =D

    VastaaPoista
  60. Ilolla katselin jo ohjelman toistamiseen ! Teidän kodissa on niin paljon persoonallisia yksityiskohtia joita ei kyllästy katselemaan !!! Tykkään ♥ Iloista viikon jatkoa :)

    VastaaPoista
  61. Itse pidin viimeisestä kodista eniten ehdottomasti.mutta teidän koti oli uskomattoman upea ja persoonallinen!!

    VastaaPoista
  62. Jännitin varmasti täällä melkein yhtä paljon ohjelmaa, mutta hyvin meni ja saimme ihastella uskomattoman kekseliäitä sisustusratkaisuja. Teidän saunaosasto on kyllä yliveto!!

    VastaaPoista
  63. Heipä hei! Mielestäni se teidän vessan seinä oli kerrassaan mainion idea! Mieltäni jäi vaivaamaan, että mistä lastenkirjasta kuvitus on?

    VastaaPoista
  64. Heipä hei! Mielestäni se teidän vessan seinä oli kerrassaan mainion idea! Mieltäni jäi vaivaamaan, että mistä lastenkirjasta kuvitus on?

    VastaaPoista
  65. Hei! Se teidän vessan seinä oli kerrassaan mainio idea! Mieltäni jäi vaivaamaan, että mistä lastenkirjoista kuvat ovat peräisin :)?

    VastaaPoista
  66. Hienostihan se meni! Ja teän koti olisi ehdottomasti kuulunut jatkoon. Olin ihan ällistynyt tuomaroinnista :( Niiiiiin kaunista ja persoonallista teillä. Kaikki just eikä melkein harkittuja juttuja <3 Just love it!!

    VastaaPoista
  67. Persoonallista ja yllätyksellistä, hyvin meni teiltä!!! ..mut tuomarit valitsi sellaista tasaista ja harkittua, sekä tänhetken muoti on kuitenkin mustavalko-harmaa linja...Mukavaa joulunodotuksen aikaa sulle Ilona.

    VastaaPoista
  68. Teillä on aivan ihana ja persoonallinen koti! :) Oli mukava päästä kurkistamaan. Ja osasit tosi luontevasti kertoa kodistanne ja tyylistänne. :)

    VastaaPoista
  69. Lukematta muiden kommentteja minusta teidän koti on aivan ihana, persoonallinen ja kaunis! Olet rohkea sisustaja.

    Tuon ohjelman arvostelijat oli kait arkkitehteja (ne kaks, ei Hanna) ja huomaa, että he suosivat "alvaraalto-linjaa" josta on todellakin kodikkuus kaukana. Tavalliset ihmiset sen sijaan arvostavat kodikkuutta :)

    VastaaPoista
  70. Hyvänen aika! Löysin ihan vahingossa tämän blogin, kun ihmettelin, mistä kaivan esiin sen viikko sitten televisiossa esitellyn kodin omistajan.. Kotinne oli todella persoonallinen ihanine yksityiskohtineen, muistan oikein huokaisseeni nähdessäni ne kauris/peura-ikkunatarrat, aivan lumoavat. Lämmintä joulun odotuksen aikaa tupaanne!

    VastaaPoista
  71. Hei! Ihana, kaunis koti teillä! Suloisia yksityiskohtia! Miekin mietin että mistä satukirjasta löytää noin kivoja kuvia? t.Reetta

    VastaaPoista
  72. Kuvia löytää esim. Liisa Ihmemaa kirjasta ja suuri tonttukirjasta. Minun kuvat on saatu ystävältä, joka on ne ostanut Etsy:stä ne on sitten skannattu ja tulostettu satukirjan sivujen maailmaksi :) Kuvia voi tehdä itse pinnakkaisvedostamalla vanhan kirjan sivun ja satukirjasta napatun kuvan yhteistuloksena. Pinterestistä löytyy näitä samaisia kuvia valmiina myös :)

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!