9. lokakuuta 2013

Kodin syystunnelmia







Meidän kotikatu on pukeutunut keltaisiin lehtiin. Pihastakaan en hanno haravoida lehtipeitteitä vaikka pitäisi - tämä on siis syy laiskottelulle ;). Myönnän olevani melkoinen harakka, kotikuusenkin puin lasikristalleilla koreaksi. Täytyy toivoa, ettei siivellinen harakka nappaa aarteitani puiden oksilta. Syysvalottelukin on alkanut ja kasvihuoneen lisäksi sujauttelen valoja ulkoseinällä olevan hyllyn lyhtyihin. Hyllystä olen muuten kuullut ja paljon. On kuulemma melko turhake :) Mutta minähän täällä asun, hylly siis saa pysyä seinällä, kaikista mielipiteistä huolimatta ;). Nyt kirmaan lenkkipoluille Neilikan kanssa ja annan rapisevien lehtien lennellä tossujen alla.
 
Niin hyvää huomenta teille <3
Ilona

28 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo hylly tuossa <3 Ihanat kuvat! Hyvää huomenta ja mukavaa päivää myös sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Siis Ilona-rakas, tuo hyllyhän on aivan ihana, ja itsekin mietin, että voisin johonkin laittaa hyllyn, mun talolyhdyille. Muut saa sanoa mitä tahansa ja ihmetellä kuinka paljon tahansa. hih..hih..kauneus ennen kaikkea. Ja tuo sun pieni, ihana kasvihuone....mä oon niin ihastunut siihe.

    VastaaPoista
  3. Upeita kuvia, syystunnelmaa. Ei niitä lehtiä kannata aina haravoida, niistä saa mahtavia kuvia ja leikkejä aikaiseksi :)
    Ja ne on upeita katsella!

    VastaaPoista
  4. Hyllyttely olkoon siis sallittua, vaikka talo näyttäisikin joulukuuselle :) Ja kauneus tosiaan - siitähän ei voi kiistellä. Ihan tekisi mieli itsekkin riehua lehtikasoissa, jospa kukaan ei huomaa ;)

    VastaaPoista
  5. Älä vaan ota tuota hyllyä pois, se on niin upea,
    Iloista syksyä:))

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana tuo hylly, ja kuinka ihanasti se tuohon sopiikaan:) Ihmiset ovat vaan kateellisia kun osaat niin ihanasti somistaa
    kotiasi, ei niistä kannata välittää. Mukavia ja inspiroivia syyshetkiä kauniiden lehtien seassa:) t. Nina

    VastaaPoista
  7. Siis tuo hyllyhän ON ihana!!! Olkoot muut mitä mieltä tahansa.....Minullakin on hylly keittiön ikkunan alla...siis ulkopuolella...:)

    VastaaPoista
  8. Aivan huikean veikeän ihana tuo teidän talo!!! Ja syksy on niin kaunista!

    VastaaPoista
  9. Hylly on tosi kaunis ihastuttavine tavaroineen. Minulle tuli mieleen vain pelko siitä, että ohikulkijat nappaavat jotain mukaansa tuosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Krisse, kuva ehkä hämää hieman, mutta tieltä putoaa meidän talolle maa pari metriä. Ohikulkijoita ei meidän puolella ole, onneksi :) Hyllykin on niin korkealla, ettei sinne yltä kuin tikkailla, kaikki hilpetöörini ovat turvallisesti tallessa ;)

      Poista
  10. On kaunista, ihania kuvia. Valoa todellakin kaipaa syksyyn. Nytkin on niin harmaan sateista. No, en meitä kyllä kuulailla syyspäivilläkin hemmoteltu.

    VastaaPoista
  11. Kysely tulva! Onko teidän ikkunaristikot asennettu erikseen lasin päälle? Mitä materiaalia ovat? Teittekö itse, vai joku ikkunafirma? Oltiin suunniteltu saman tyylisiä meille, vaan ikkunafirma kumosi haaveet. Otettiin sitten ilman mitään ristikoita ja nyt pähkäillään mistä ne loihdittaisiin.

    VastaaPoista
  12. Mä taas just katoin, et hylly on makee idea! :)

    VastaaPoista
  13. Ihania kuvia taas ja mukavaa nimpparipäivää Ilona :)

    VastaaPoista
  14. ...ja pyh noille arvostelijoille ne on vaan kateellisia kun sinulla on silmää laittaa tavarat kauniisti esille.
    Kauniita syyskuvia ja ihku toi kasvihuone...onko se miehesi tekemä vai kaupasta ostettu...?
    T. Santtu

    VastaaPoista
  15. Ai hylly turhake!? No ei ole, sehän on just parasta :) Siihen kiinnitin ensimmäisenä huomion, tykkään! :) Joulukuuselle? Oikein! Koti saakin näyttää kauniilta kuin joulukuusi! :) Muutenkin niin syksyistä ja kaunista!

    VastaaPoista
  16. Hylly on tosi hieno! Olisipa kiva iltakävelyllä nähdä näilläkin seuduilla jotain yhtä persoonallista ja kaunista...!!! Teea

    VastaaPoista
  17. Tuo hylly on tosi ihana!
    Kauniita syksyisiä kuvia.
    E-E

    VastaaPoista
  18. Hylly jää toki paikallaan, en niin herkkä ole:)Voi olla katselematta, ken ei sitä tahdo. Meidän ikkunat on ostettu Tiivi-tuotteelta, ja tuolla kyllä kyseinen myyntitykki oli varsin yhteistyöhaluinen, ja suunnitteli juuri sellaiset ristikot, jotka tahdoimme. Varmasti pätevä puuseppä tekeekin sellaiset, hassua vain, jos ei ikkunoihin ole saanut niitä ostettaessa.

    VastaaPoista
  19. Hyllyhän ON ihana! Ei kannata kuunnella ja päätä vaivata kaikenlaisten kadehtijoiden jutuilla :)

    VastaaPoista
  20. Voi se hylly on niin kaunis! Ja talo kanssa. Jos jotakin häiritsee sun sisustukset, menköön kiertotietä! Minussakin on vähän harakka-vikaa. Ja hylly meilläkin on ulkoseinässä, tosin terassin puolella ja se on kiva kyllä. Mukavia syyspäiviä!

    VastaaPoista
  21. Kotinne on niin kaunis!
    Minusta persoonallinen talon seinusta on upea. Hylly on ihan piste iiin päälle:)

    VastaaPoista
  22. Ihania syystunnelmia! Tuo teidän talo on vaan niiiiin herttainen ja tuo hylly seinustalla aivan ihana! <3

    VastaaPoista
  23. Onko talo muuten sama jossa puotikin oli silloin joskus? Se oli niin ihana kauppa.
    Hylly on mitämainioin :)
    Katja

    VastaaPoista
  24. Eiiii, hyllysi ei ole turhake!! Nimittäin ajattelin heti kopioda idean itsellenikin :D Mitäs siitä jos naapurit ei meitä ymmärrä ;)

    VastaaPoista
  25. Sinun ideastasi inspiroituneena ruuvasin juuri meidänkin talomme seinään vastaavanlaisen hyllyn!
    Ihana idea, kiitos siitä :)

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!