24. lokakuuta 2013

Maanantaita telkkarissa meidän pikkuruinen koto :)



 
Nyt jännittää,  hirvittää ja kihelmöi vatsan pohjassa. Juuri sain kuulla meidän pikkiriikkisen rintamamiestalon olevan Suomen Kaunein Koti- ohjelmassa  kolmosella tulevana maanantaina kahdeksalta. Kunnia on olla omalla kodilla mukana tuossa joukossa. Vaikkakin näin pienellä kotosella - rakas paikka meille joka tapauksessa. Ensimmäisessä jaksossa vieraillaan remontoiduissa rintamamiestaloissa. Varmuudella tästä on tulossa ihana ohjelma, ihanaa nähdä ihan kaikki kanssasisaret. Maanantaina hiippailen varmasti pitkin seiniä jännityksestä soikeana. Änkytämmeköhän hurjasti? Valehdelkaa siis minulle, jos kysyn tätä uudelleen ensi viikolla - saan sillä ehkä sykkeeni laskemaan ;).
 
Kuvauspäivä minua naurattaa vieläkin. Koko meidän taloon ahtautunut ryhmä asettui kameroineen ja mikkeineen milloin minkäkin huoneen nurkkaan. Isoja miehiä karvaisen mikin ja jättimäisen kameran kanssa meidän olohuoneen nurkassa sykkyrässä - varmasti sellainen kerran elämässä juttu. Neilikka tietysti aiheutti koko päivän ajan perinteistä sekamelskaa - koiran on tehtävä, mitä koiran on tehtävä. Neidon kuviin saaminen oli mahdotonta, sillä juuri silloin oli tehtävä varastaa kuvaajan kenkä ja kiitää sen kanssa pitkin nurmikenttiä. Siellähän sitä sitten juostiin porukalla punatukkaisen riiviön perässä. Toivon hartaasti, että tämä kohta on leikattu pois ;)
 
 
Minua niin jännittää, nyt saa pitää kädestä kiinni ja valaa rohkeutta meihin,
Ilona

61 kommenttia:

  1. Ilosta torstaiaamua kammarista ! Voi miten ilonen olen puolestasi että viehättävä ja erilainen kotisi on päässyt ohjelmaan mukkaan. Arvaas istunko nenä ruuvussa maanantaina . Hanna Sumari niin lempitoimittajianikin :)

    VastaaPoista
  2. Voi hurja, mieten jänskättää. Onneksi sitä ei ole saanut nähdä ennakkoon ollenkaan, täytänköhän ruudun kokonaan :) Ihana tietää sinun olevan siellä jännäämässä puolestani <3

    VastaaPoista
  3. Mä tartun käteen kiinni ja iloitsen teidän kanssanne! =) Ihan mahtavan huippujuttu!
    Innokkaana maanantaita odotellen!

    VastaaPoista
  4. Oi ihanaa! Kunpa miedänkin rintamamiestalo olisi jonain päivänä sen näköinen, että kehtaisin lehdessä tai televisiossa esitellä. Blogin ja Facebookin puolella onkin tullut pyyntöjä laittaa sinulle viestiä, jotta saisivat nähdä kotimme lehtiversiona, mutta olen vain todennut että ehkä sitten joskus! ;)

    VastaaPoista
  5. Oih, en malta oottaa :) Hyvä se varmasti on, ihana koti ja mukava lämpöinen ihminen niinkuin sinä, ei voi mennä pieleen!

    VastaaPoista
  6. Voi iikkk, sitä ohjelmaa on jo hetki odotettu. Ihanaa katsoa jotain jossa on jonkun 'tutun' koti päässyt mukaan. Me varmaan jännitetään kaikki sun kanssa yhdessä. :) hihih.

    VastaaPoista
  7. Ihanaa , pitäisiköhän meidänkin jo virittää telkkari käyttöö muuton jälkeen, hih ! Ja mie uskon , että kaikki meni vallan mainiosti !
    Ihanaa torstaita sinne !

    VastaaPoista
  8. Kovasti jo odottelen ohjelmaa ja "vierailua" ihanassa kodissasi johon olen näillä sivuilla jo ihastunut!
    Kädestä pidän ja onnea matkaan toivotan <3
    Neilikalle hellät rapsutukset koko meidän nelikolta(3 affenpinseri-herraa & nöffi neitijättiläinen) ja meiltä!

    VastaaPoista
  9. Jokohan pitänee laittaa tallennukseen ettei menisi ohi :)
    Uskonpa, että on hyvä jakso tulossa - tsempit täältä - älähän hättäile siellä <3

    VastaaPoista
  10. Oi, hienoa:)! Onnea suuresti ohjelmaan pääsystä♡ Aion ihan varmasti katsoa kyseistä ohjelmaa! Luulen, että siitä tulee mun suosikkiohjelma:)

    VastaaPoista
  11. Miekin aion kyllä kääntää nyt kanavan teidän talon puoleen! :) Luulen et sen on täytynyt mennä oikein hyvin, ja on mukavaa nähdä teidän koti siellä! Jee, nyt on alkuviikkoonkin odotettavaa, eikä pelkkään viikonloppuun! :)

    VastaaPoista
  12. Voi vitsit, tätä onkin odotettu!!

    VastaaPoista
  13. Innolla jään odottamaan! :) On kunnia olla ensimmäinen. Hienoa, onnittelut!

    VastaaPoista
  14. Mahtavaa Ilona. Varmasti katselen ohjelman ja odotan jos vaikka Neilikka kenkä suussaan vilahtaisi kuvassa:)))

    VastaaPoista
  15. Kalenterissa lukee isolla muistutus! :) Onpa kiva päästä teille kylään. Varmasti on jännittävää,mutta uskon,että upea suoritus. Halit! :)

    VastaaPoista
  16. poi miten ihanaa! Onnea, tuo ohjelma tulee taatusti katsottua!

    VastaaPoista
  17. Onnea tästä huikeasta kokemuksesta! Katson kyllä varmasti ohjelman :)

    VastaaPoista
  18. Hienoa täytyypä muistaa katsoia onnea :)

    VastaaPoista
  19. Kalenterissa lukee isolla muistutus! Kiva päästä teille kylään. Varmasti jännä paikka,mutta uskon,että hienosti menee.Halit!

    VastaaPoista
  20. Kalenterissa on isolla muistutus! Kiva päästä teille kylään. Varmasti jännittää,mutta uskon,että on upea suoritus :) Halit!

    VastaaPoista
  21. Voih mahtavuus! Just kuule ajattelin, kun näin mainoksen, että jos jonkun koti sinne kuuluu mennä, se on teidän <3 niin omaperäistä, innostavaa ja mieltäräjäyttäviä värejä. My kinda thing :)

    VastaaPoista
  22. Mahtavaa!!! Täällä ollaan nenä ruudussa kiinni. Varmasti tulossa hieno jakso, tiedän sen... Kyllä teidän upeaa kotia kelpaa esitellä!

    VastaaPoista
  23. Heh..ihana Neilikka, onneksi joku muukin koira näkäjään tekee ihan samaa kuin meidän Väinö. tuli ihan helpottava olo.
    Ihan varmasti katson maanantaina ohjelman ..kaikki jaksot tietty. Ihan jännittää sun puolesta, mutta hyvin se menee.

    VastaaPoista
  24. Mä oon odottanut koko syksyn tuon ohjelman alkamista ja aion varmasti tapittaa sitä joka maanantai-ilta. Loistava juttu, jos se vielä alkaa rintamamiestaloaiheisesti. Teidän koti näyttää varmasti upealta telkkarissa. :)

    VastaaPoista
  25. Kaikki meni varmasti hyvin ja toivottavasti EI tuota kohtausta ole leikattu pois...:))

    VastaaPoista
  26. Kaikki on ihan varmasti mennyt hyvin!!! Innolla odotan ohjelmaa ja laitan sen nauhallekin että saan ihailla uudestaan:)

    VastaaPoista
  27. Hytnn se meni, usko pois - mutta tässä sulle lapanen ojossa olen jos se yhtään helpottaa :D

    Mä olin jo yks päivä ihan paniikissa että koskas se oikein alkoikaan, eihän vaan ole jo eka jakso mennyt....mä kun harvoin katson mitään suorana, niin menee mainoksetkin ohi - nämä mainokset tosin olen katsonut ja nyt piti oikein kytätä että missäs välissä tulis yksi että saan päivämäärän! Tulihan se - ja mä HETI boxille tallennukseen, tottamooses! Kiva kun olette mukana, teillä on ihana koti jo kuvien perusteellakin :)

    VastaaPoista
  28. Kiitos vinkistä: Takuulla katson. Sinulla on Suomen kaunein koti. M.O.T.

    VastaaPoista
  29. Hih, toivottavasti Neilikka nähdään ruudussa kirmaamassa :D

    Oi että, täälläkin töllätään varmasti!!

    VastaaPoista
  30. Onnea <3 Ihanaa, tätä ohjelmaa odotan ja maanantain jaksoa erityisesti! Sujautettava muistutus kalenteriin! Ihanasti meni aivan varmasti ja ihania olette koko perhe ja jännitämme täällä myös teidän kanssa! nenä kiinni telkkarissa :)
    Venlakin tokaisi tuossa yksi päivä, että oliko Ilona-tätin koti telkkarissa, kun ruudussa vilahti ohjelman esittely, hih ;)

    Halit sinne! <3

    VastaaPoista
  31. Oi, ihanaa pian se tulee! Mahtava juttu mä niin odotan :)

    VastaaPoista
  32. Istun telkun edessä ja hengessä mukana!! :)

    VastaaPoista
  33. Eihän tuosta materiaalista voi saada, kuin ihanan, upean ja kauniin jakson!! <3 maanantaita odotellen..

    VastaaPoista
  34. Suuret onnittelut, ihanaa! Innolla odotan ohjelmaa :).

    VastaaPoista
  35. Mahtavaa! Ohjelma on jo tallennuksessa, ettei vahingossakaan mene ohi :)

    VastaaPoista
  36. Ihan pakko alkaa katsoa tuota ohjelmaa. Ainakin jo mainoksien perusteella monet kodit on tosi ihanan näköisiä.

    VastaaPoista
  37. Puhelimessa on jo muistutus, ettei mitään mene ohi!
    Upeaa olla ekana:)

    VastaaPoista
  38. Aion ehdottomasti katsella, vaikuttaa niin ihanalta ohjelmalta kun niitä mainoksia on nähnyt.
    Ja ei syytä huoleen kaikki on varmasti hyvää. Ja kaunis kotihan sinulla on!!

    Terkkuja Monica

    VastaaPoista
  39. Ihanaa, lämpimät onnittelut! Varmasti ihana ohjelma tulossa. Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  40. Kalenteriin merkitty varmuudeksi ettei vaan unohdu tuo ihana ohjelma! Äläkkä mitään jännitä, varmasti on teillä kaunis koti ja puheestakin saa selvän ;) Tsemppiä viikonlopun yli <3

    VastaaPoista
  41. Täytyy muistaa katsoa ohjelma, kiva nähdä blogissa kuvaamiasi projekteja isommalta tv ruudulta.
    Hah- kun kerroit isojen kuvaajamiesten kyykistelleen olkkarinne nurkassa, muistuu mieleen miten meidän pikkuiseen (= todella pikkuiseen) kesämökkiin ahtautui kuvaaja kameroineen, suuret valaisinhässäkät, minä, juontaja ohjaaja ja muut sivustakatsojat. Ahdasta oli, mutta hauska nähdä miltä se sitten keväällä näyttää ohjelmassa.
    Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
  42. Täytyy laittaa muistutus kännyyn, tiirailin jo mainoksesta pieniä väläyksiä teiltä. Älä yhtään jännitä, teillä on ihana koti ja jos joku vaikka änkyttäisikin, niin se tekee ihmisestä vain inhimillisen. Ei kaiken tartee olla kuin Hollywoodissa ;)

    VastaaPoista
  43. Ihanaa ihanaa! Niin moni odottaa tätä ohjelmaa!
    Teillä on kaunis koti, siksi se on ohjelmaan päässyt!!

    Iloista odotusta!!
    Mirja Viitasaarelta

    VastaaPoista
  44. Pakko katsoa! :)
    Onneksi olkoon! :)
    Tunnistinkin teidän kodin mainoksesta ja sanoin miehelle, että tuo taitaa olla yksi "blogikoti" :)

    VastaaPoista
  45. Jokainen varmasti jännittäisi, koska oma koti on niin henkilökohtainen meille kaikille. Ohjelmassa on varmasti tosi erilaisia koteja, odotan ohjelmaa innolla. Meilläkin on rintamiestalo sellainen tavallinen pieni, jota rakkaudella laitamme itsemme oloiseksi. Onneksi me ihmiset rakastamme niin erilaisia koteja. Ihanaa jännitystä vain se on normaalia ja onnea että saat olla mukana ohjelmassa Villa-Roosan ja Villa-Harjulan emäntä.

    VastaaPoista
  46. Kiitos ihanat tsempityksistä, ei siis haittaa vaikka änkytän - tiedän teidän komppaavan siellä toisella puolen <3 <3

    VastaaPoista
  47. Mieletön juttu, täällä Varsovassa katsotaan myös ohjelma! :-))
    XX

    VastaaPoista
  48. Onnea!!!! Täytyy ehdottomasti katsoa:)

    VastaaPoista
  49. Oi , jännittävää! Ja paljon onnea! Pitääpä EHDOTTOMASTI katsoa ohjelma! Varmasti teidän ihana koti hurmaa <3

    VastaaPoista
  50. Jee, täällä odotellaan jo ekaa jaksoa.. :) Linkittelin blogiini blogisi mainittaessani suomen kaunein koti -sarjan alkavan tänään. Lienee ok? :)

    VastaaPoista
  51. Ilolla odotan jaksoa, ja koko ohjelmaa, onnea!!!

    VastaaPoista
  52. Olipa aivan ihana koti ja ihanaa kädentaitoa käytetty! Olen niin kyllästynyt mielikuvituksettomiin mustavalkoisiin sisustusblogeihin jotka vain kopioivat toistensa ideoita ja joihin kaikkiin on hankittu ne samat tietyt sisustuselementit niistä samoista sisustusliikkeistä...
    Erityisesti makuuhuone näyttää ihanalta pesältä :)

    VastaaPoista
  53. Ohjelmaa muistin katsoa vain lopusta, täytyy kurkistaa jälkikäteen :) Tässä blogissa ihailen ihania valokuvia ja värikylläisyyttä, minä päivänähän saisin itsestäni irti ja alkaisin opetella oman kamerani mahdollisuuksia. Silmä lepää kuvissa jotka rajattu hyvin ja joiden värit ovat jotenkin niin...tasapainoiset, oikein valotetut ja kaikkea sellaista.

    VastaaPoista
  54. Nyt en löydä sitä kuka kyseli vessan tapeteista. Pinterestistä löytyy kivoja ilmaisia kuvia. Kuvat on Liisa Ihmemaan tarinoista pääsääntöisesti :)
    Ilona

    VastaaPoista
  55. Oi, onneksi laitoin ohjelman nauhoitukseen. Ihania nuo sinun lumihiutalekuvasi! Pitää käydä kurkkimassa sitä ohjelmaa.

    VastaaPoista
  56. ihanan värikäs koti kaikkien valkoisten ja harmaan keskellä. itselle jäi kuitenkin mieleen poikasi huone, sillä suunnittelen myös poikani huoneen sisutusta. kiinnostaisi tietää niistä seinistä ja oliko tapettia se kartta vai mikä?

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!