20. lokakuuta 2013

Let it snow!







Meillä on vietetty viimeisiä lomapäiviä mökillä syyslomalaisen kanssa. Kuistia olen tuolla maalla pukenut täydellä tohinalla talvisiin tunnelmiin. Oikein siis näit tähtivalothan siellä roikkuvat tuikkimassa;) Lapsen ikioma koristus on tuo pikkuruinen lehtipuu. Keppiin pistellyt lehdet näyttää yksinkertaisen kauniille - hurmuripuu. Lumipyry yllätti meidät mökkeilijät ihan totaalisesti - valkoinen kuura peitti koko tienoon hetkessä. Autokin piti hinata ylös traktorilla, onni on naapurin peltihirmu. Kuvien lumi on napattu täältä. Idean ohjelman käyttämiseen sain Johannan blogista.  Hurjan hauskoja fiiliksiä  ja pakko kokeilla -juttuja löytyy linkin takaa.
 
Nyt pipo päähän ja lenkille lumisateeseen :)
Ilona

11 kommenttia:

  1. Voi miten jouluista tunnelmaa syntyy väistä kuvista. Pikkumiehen lehtipuu on parasta, ei ole äidin esimerkki lennellyt taivaantuuliin. Selvää tunnelmanluojasukua;) Mikä siinä onkaan, että nämä syksylehdet vain haluaisi säilyttää piiiitkään kauniina. Ruskaväreihin ei koskaan kyllästy. Se on sitä luomua.
    Kanista sunnuntaipäivää mökkilomalaisille, nauttikaa.
    Kaisa

    VastaaPoista
  2. Voi, miten kaunissta....ja tuo "lumisade" kruunaa kuvat...:)

    VastaaPoista
  3. Todella kauniiksi olet paikat laittanut ja kuvat on kyllä taianomaisen kauniita :)

    VastaaPoista
  4. OIh ihanan näköistä :) täällä odotellaan kovasti myös ensilunta mutta ei vielä ole tullut. Jotenkin syksyn synkkyys ja pimeys valaistuu lumen myötä niin kivasti :)
    kauniita kuvia :)
    Rentouttavaa sunnuntaita teille.

    VastaaPoista
  5. Pakko oli tulla kurkkaamaan, että mitä, ihanko totta siellä tulee lunta taivaan täydeltä!? Näyttää upeilta taas kuvasi! :)

    VastaaPoista
  6. Ihana tunnelma välittyy kuvistasi.
    Kiitos kuvankäsittelyohjelmavinkistä.
    Täytyypä leikkiä tuolla joskus.....

    VastaaPoista
  7. Ihania tunnelmakuvia ja näyttää jo niin valmiille!

    VastaaPoista
  8. Todella kauniita kuvia ja kiva idea toi lumihiutaleet kuvissa :)
    Terkuin Onnellinen Oliivi -blogi

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia <3 Ja kiitos tuosta lumisade vinkistä....sillä just eilen kyselin mieheltäni, kuinka mie piirtelisin kuviin lumihiutaleita...ja tässähän se vastaus...jos vaan osaan !

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!