ILONA Olen Ilona, sellainen taivaanrannan maalari, fiilistelijä, täysin romantikko ja aivan hetkessä eläjä. Minulle koti on seikkailu, sellainen loppumaton satu. Yleensä minut löytää pihalta multaan uponneena tai maalipensseli kädestä - ainakin itseni töhrineenä. Naurankin syntyneeni maalipensseli suussa. Työtäni on vierailla kauniissa kodeissa ja kirjoittaa niiden taika lauseiksi. Kaikki tarinani kiteytyvät metkaksi matkaksi tämän elämän varrella. Minä rakastan pientä poikalastani, uusia asioita - pienen pieniä elämän retkiä, mustikkapiirakkaa, aikaisia aamuja, vanhoja ystäviä,kahvin tuoksua, sateen jälkeistä usvaa, pieniä käsiä kaulani ympärillä, koiran vallatonta iloa, nousevaa sateenkaarta, unelmien piilopaikkaani – kotiani.
Minulle voi postia laittaa ilona@ilonapietilainen.fi
Ilona

10 kommenttia:

 1. Hei Ilona, mistä on ihana villatakki/bonzo ostettu?

  VastaaPoista
 2. Ystäväiseni Johanna(www.wishwear.fi) on sen minulle valinnut :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Miten olet tilannut Potterybarnilta noita lamppuja? Oletko ensin hankkinut jonkun konttipaikan osoitteen? Olisin kiitollinen avusta, sillä jo kerran haaveilin sieltä jotain hankkivani, mutta se kaatui tuohon toimitusongelmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulevat ihan kotiovelle kuljetusliikkeen kyydissä. Ei tarvitse konttipaikkaa :) Tullimaksu taitaa tulla hintojen päälle, mutta se ei ole kovin suuri. Toimitus oli nopea. Meidän lamppuihin joutui tosin vaihtamaan suomalaiset lampunkannat jälkeenpäin.

   Poista
 4. Minä olen tilannut potterybarnilta ja kaikki hoitui tosi nopeasti ja helposti. Taisivat tulla DHL- kuljetuksella ja kotiin asti :)

  VastaaPoista
 5. Kysymys, mistä sohvanne on ostettu, se joka näkyi Suomen kaunein koti ohjelmassa,

  VastaaPoista
 6. Se on hankittu Aadasta Helsingistä, voisi varmasti kysellä vieläkin sohvaa sieltä.

  VastaaPoista
 7. Hei!
  Olen seuranut sivujasi jo pitkään!Olet todella taitava luomaan aivan uskomattoman ihania tunnelmia!Mutta kuule, voisitko kertoa mistä saa noita "lyhtyjä", joissa on puiset reunat ja jotain kuin säkkikangasta muuten?
  terveisin Seija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos kauniisti sanottu. Minun lyhdyt on ostettu Nekalan Löytöliiteristä Tampereelta, sieltä voisi yrittää tavoitella.

   Poista
 8. Ilona, hei. Kotisi on inspiroiva ihan kuten kaikki muukin jota luot. Kiitos kun jaat. Meillä keittiöremontti ajankohtaisena nyt. Minä haluaisin kaapistot jalkojen päälle, kuten teidänkin keittiössä. Mielestäni se näyttää ihanan kevyeltä. Remppafirman mies sanoi, että keittiökaapistojen alaosa laitetaan umpinaiseksi siksi, että puhtaanapito on helpompaa. En ihan ymmärtänyt asiaa -voihan kaappien alta imuroida ja luututa… Kysynkin, oletko kokenut puhtaanapidon kannalta hankalaksi tuollaiset jalkojen päällä olevat kaapistot? MinskuK

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!