ILONA Olen Ilona, sellainen taivaanrannan maalari, fiilistelijä, täysin romantikko ja aivan hetkessä eläjä. Minulle koti on seikkailu, sellainen loppumaton satu. Yleensä minut löytää pihalta multaan uponneena tai maalipensseli kädestä - ainakin itseni töhrineenä. Naurankin syntyneeni maalipensseli suussa. Työtäni on vierailla kauniissa kodeissa ja kirjoittaa niiden taika lauseiksi. Kaikki tarinani kiteytyvät metkaksi matkaksi tämän elämän varrella. Minä rakastan pientä poikalastani, uusia asioita - pienen pieniä elämän retkiä, mustikkapiirakkaa, aikaisia aamuja, vanhoja ystäviä,kahvin tuoksua, sateen jälkeistä usvaa, pieniä käsiä kaulani ympärillä, koiran vallatonta iloa, nousevaa sateenkaarta, unelmien piilopaikkaani – kotiani.
Minulle voi postia laittaa ilona@ilonapietilainen.fi
Ilona

9 kommenttia:

 1. Hei Ilona, mistä on ihana villatakki/bonzo ostettu?

  VastaaPoista
 2. Ystäväiseni Johanna(www.wishwear.fi) on sen minulle valinnut :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Miten olet tilannut Potterybarnilta noita lamppuja? Oletko ensin hankkinut jonkun konttipaikan osoitteen? Olisin kiitollinen avusta, sillä jo kerran haaveilin sieltä jotain hankkivani, mutta se kaatui tuohon toimitusongelmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulevat ihan kotiovelle kuljetusliikkeen kyydissä. Ei tarvitse konttipaikkaa :) Tullimaksu taitaa tulla hintojen päälle, mutta se ei ole kovin suuri. Toimitus oli nopea. Meidän lamppuihin joutui tosin vaihtamaan suomalaiset lampunkannat jälkeenpäin.

   Poista
 4. Minä olen tilannut potterybarnilta ja kaikki hoitui tosi nopeasti ja helposti. Taisivat tulla DHL- kuljetuksella ja kotiin asti :)

  VastaaPoista
 5. Kysymys, mistä sohvanne on ostettu, se joka näkyi Suomen kaunein koti ohjelmassa,

  VastaaPoista
 6. Se on hankittu Aadasta Helsingistä, voisi varmasti kysellä vieläkin sohvaa sieltä.

  VastaaPoista
 7. Hei!
  Olen seuranut sivujasi jo pitkään!Olet todella taitava luomaan aivan uskomattoman ihania tunnelmia!Mutta kuule, voisitko kertoa mistä saa noita "lyhtyjä", joissa on puiset reunat ja jotain kuin säkkikangasta muuten?
  terveisin Seija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos kauniisti sanottu. Minun lyhdyt on ostettu Nekalan Löytöliiteristä Tampereelta, sieltä voisi yrittää tavoitella.

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!