26. tammikuuta 2012

Koti on siellä missä ihmiseni ovat

Vaikea on aloittaa kirjoittaminen tyhjältä pöydältä.  Päätin laittaa ensimmäiseksi vanhan kotimme kuvia ja kirjoihin tallettamiani kuvia. Koti oli vanha äärimmäisen kaunis rakennus. Suojelukohde antoi rajoituksia pihatiloihin ja niin vain ei tälläinen puutarhahullu oppinutkaan puuhastelemaan vain sisätiloissa. Ihana oli saada tieto tästä nykyisestä rintamamieskodista josta kerron hetken päästä. Rakkauteni sisustamiseen on ohjannut minua koko lailla elämäni ajan. Ihanaa on ollut selata vanhoja kirjojani joita on kertynyt jo kuusi. Kirjoissa on kuvia paikoista ja menneestä. Ensimmäinen kirjani Sateenkaarentaa on tarina lähinnä kirjoitettu itselleni ja sellaisille naisille jotka uskovat elämän kauneuteen. Willa Sukka-kirja on kuvattu vanhalla Sateenkaarentaa-puodilla joka oli rintamamiestalossa, tätä kirjaa varten on askarreltu ja ommeltu tuntikausia ja vieläkin selaan sen sivuja pienellä haikeudella, uusinta painos olisi ihana. 112 ruutuikkunaa-kirja seikkailee pihalla ja puutarhassa. Elämää valkoisessa puutalossa-kirja on juuri tämän suojelukohteen(kuvia yläpuolella) tunnelmista rakennettu. Kirjassa kerroin elämän hidastamisesta ja tässä sitä nyt sitten ollaan lukemassa itse ohjetta kuinka toimia.  Villla charme-kirjassa tuunaillaan antaumuksella ja vieraillaan ihanissa kodeissa.Tämän vuoden kirja on Koti lehvistön varjossa ja siellä puuhastellaankin jo tässä rintamamiestalossa joka on meidän koti nyt ja varmasti pitkään.
Nykyisestä kodistani sitten kirjoittelen teille jatkossa ja tarina voi jatkua tästä eteenpäin.
Nähdään!
Ilona

6 kommenttia:

 1. Tähän valkoiseen taloon rakastuin ihan ensi silmäyksellä. Tämä oli aivan ihana... tosin myös kuvat uudesta kodistasi ovat kauniita.
  Kun osaa sisustaa kauniisti niin vaikka missä asut niin kaunista jälkeä tulee. ♥

  VastaaPoista
 2. Ensin tuli et voi ei:(..mutta ymmärrän täysin et eteenpäin on jatkettava:)
  Otan autolastin naisia ja tullaan vielä käymään!
  Nähdään
  Päivi

  VastaaPoista
 3. Ystävänhalaus uuden blogin johdosta. Kaikkea hyvää Sinulle ja ilolla jatketaan eteenpäin.
  Ystäväsi Kaisa

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaunein teille kaikille, huomasinkin juuri, että olen saanut teiltä kovin paljon voimaa matkan varrella, kiitos jokaisesta vuodesta!
  Ilona

  VastaaPoista
 5. Willa Sukka -kirjasta pitäisikin ottaa syksyllä uusintapainos: Se on erinomainen syksyn ja talven lahkakirja.

  En edes uskalla kysyä, mitä se pöytä maksaa nyt...

  Uusia, ihania tuulia! Laitan sun blogin mun palkkiin, kun löydän sopivan kuvan. Sopivan kauniin etc.

  Voi hyvin♥

  VastaaPoista
 6. Leena, tuota Willa Sukka-kirjaa ajattelen itsekkin haikeudella, se on mielestäni ajaton ja ansaitsisi vielä päästä uudelleen painokoneiden läpi.
  Ilona

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!