5. helmikuuta 2012

Nyt on aika

Olen siirtänyt koneen muistista satoja kuvia matkan varrelta talletettavaksi  ja luulen, että nyt niiden myötä on aika jättää Sateenkaarentaa- facebook ja- blogi Riikalle ja keskittyä tulevaan ja tähän uuteen blogiini. Ihana on huomata tänne poikenneiden lukijoiden määrä ja olen jokaisesta teistä onnellinen. Hieman kiireen helpottaessa tulen vierailemaan blogeissanne varmasti. Äänekosken puoti painoi viimeisen kerran ovensa kiinni eilen ja niin iso kiitos vuosien aikaan puodilla poikenneille ja Äidilleni joka on kanssani käynyt melkoiset seikkailut. Kovin oli kauniita ajatuksia ilmassa ja ihaninta oli kaikessa nähdä Teitä vuosia kanssani matkanneita.


Sähköpostiin on sujahtanut viestejä matkojen takaa ja yhden sujautan tähän teille voimaksi jokaiseen päivään.
"Tänään käännän puhtaan sivun elämässäni ja annan tarinani elämän
käsikirjoitettavaksi. Päättymättömäksi tarinaksi, jossa ei ole alkua
eikä loppua.
Annan tuolle tarinalle ainoastaan nimen - Elämä."

-Lovebug-

Nyt taidan käydä äitini luona vain rutistamassa häntä, tuota minun elämäni kaunista, kaunista ihmistä!
Ilona


16 kommenttia:

 1. Niin paljosta saan olla kiitollinen ja erityisesti siitä, että olet ystäväni.
  Ihanaa viikonlopun jatkoa ja me nähdään pian ! :)

  Riikka

  VastaaPoista
 2. Kauniisti sanottu elämästä :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää jatkoa uusien haasteiden parissa. Olen seurannut blogiasi muutaman vuoden ajan ja seuraan varmasti jatkossakin.

  VastaaPoista
 4. <3 Tuo silinterihattu ja tuoli ja soitin!!! Aivan upea kuva!!! Tuo Lovebugin mietelmä on hykerryttävän hillitön- näin se pitääkin tehdä!
  ei muutakuin silinterihattu kallelleen päähän ja uudet tarinat saavat tulla.

  VastaaPoista
 5. Oli ihana käydä eilen viimeistä kertaa putiikissasi. Mutta Ystävyys jatkuu aina vain... Koitahan nyt levätä ja kerätä voimia uusiin koitoksiin!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia sekä sanoja!

  Onnea tulevaan :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia, sulla on tosi kaunis koti. Voi kumpa mäkin saisin joskus noin kauniin kodin. :)

  VastaaPoista
 8. Ihanasti kirjoitit. Luin tänään juuri viimeisen kirjan toistamiseen. Kiitos, se on ihana. Kauniisti olet kalustanut uuden rintamamieskotisi. Olen ihan myyty:)
  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 9. Ystävyys on tosiaan sellainen voima, että sen avulla voi kaataa vuori. Kiitos sanoistanne ja niin ihana on huomata teidän käyneen täällä!
  Ilona

  VastaaPoista
 10. Ilona, sinä ryhdyt nyt sisustuskirjailijaksi ilman paineita.

  En ole nähnyt vielä vilaustakaan uudesta kirjastasi, mikä sen kuukausi mahtoikaan olla...

  VastaaPoista
 11. Hyvää jatkoa sinulle! Tämä Sateenkaaren lopetus tuli minulla aivan yllätyksenä... harmi! Mutta elämä kantaa ja ei voi avata uusia ovia, ellei sulje takanaan vanhoja. Yst.terv. Kristiina Virtanen Jämsänkoskelta

  VastaaPoista
 12. Apua Leena, missä sinun kirja on. Toinen painos tuli jo kirjasta, selvitellään pian mistä saadaan äkkiseltään kirja sinulle. Kristiina, Riikka jatkaa Sateenkaarentaata eteenpäin ihanin uusin sisustamisen tuulin, varmasti on luvassa vaikka mitä ihanaa.
  Ilona

  VastaaPoista
 13. Kaunista... ihana vanha pönttöuuni ja ihana vanha jakkara...☺

  VastaaPoista
 14. Voi järkytys, toivoin juuri syntymäpäivälahjakseni käyntiä Äänekosken putiikissa ja nyt se on lopetettu. Aika surullista, mutta kaikki muuttuu aikanaan. Onneksi Ilona kirjoitat vielä blogia. Suloista päivää sinulle!

  Lumikukka

  VastaaPoista
 15. Paljon Onnea valitsemallesi tielle! On hyvä, kun uskaltaa kuunnella sydämensä ääntä ja tehdä ratkaisuja. Loppujen lopuksi kukaan muu ei niitä puolestasi pystyisikään tekemään. Olen seurannut blogiasi ja ajatellut että olet valtavan uuttera tekemään työtä; luovuutesi on ollut ihailtavaa. Uskon myös, että nyt on voimaantumisen aika; antaa vain ajatusten tulla ja olla tekemättä mitään... ja sitten kun siltä tuntuu huomaat tarttuneesi jälleen uusiin haasteisiin jotka luultavasti imaisevat sinut täysillä mukaan! Lempeitä talvisia päiviä Sinulle - on ihanaa jos voit ottaa joskus "vapaa päivän elämästä"!

  VastaaPoista
 16. Ihana Sateenkaarentaa-tarina on minun kohdaltani ohi ja kauniit muistot jäivät kantavaksi voimaksi. Nyt on vuoro seikkailujen suloisten ja niihin kuuluu kirjojen kirjoittaminen ja aika perheeni kanssa. Ihana ajatus tuo "vapaa päivä elämästä".

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!