8. maaliskuuta 2012

Onnellisia asioita

Leenalta sain ihanan haasteen kertoa hyvän mielen asioista, joita olen listannut urakalla. Tämä ihana haaste, muistuttaa elämän kauneudesta.


Ensimmäiseksi hyvän mielen asiaksi sain ystävyyden. Miten ihanaa onkaan saada viettää kahvihetki kevättalven auringossa ystävän kanssa. Lapset ovat meillä melkein saman ikäisiä ja touhuttu on jo vauvasta saakka yhdessä, ihania pieniä ihmisiä >3>3>3.

 Olen huomannut asioiden muuttuvan ja ihana niin. Hyvälle mielelle tulen leipomispäivästä, kiireettömyydestä ja vaikka siitä, että istumme koko perhe syömään yhdessä. Hankien kimallus, jään kristallit ja pieni hassu koira ovat kaikki mielestäni kovin kauniita asioita. Kumma miten aina sisälläni läikähtää tuon ruskeakuonoisen Neilikan juostessa vastaan. Rutistamaan on lähdettävä kirjoittamisenkin keskenkin ja siellähän se odottaa minua tassut kohti taivasta, merkkinä siitä, että nyt hyvä rouva saat minua rakastaa ja rapsuttaa, anna tulla vaan rrrraakkautta.
 Hyvä mieli pujahtaa varkain ja salaa, ihan puun takaa. Ihanat ihmiset saavat joskus miettimään onko tämä mahdollista. Tähän kohtaa kuuluisi kuva ihanista tossuista jotka saapuivat Pepiltä joulun aikaa lapselleni. Ihmettelen, miten maa voi kantaa päällään niin kovin, kovin kauniita ihmisiä.

 Tämän hetken ihaniin asioihini kuuluu meidän piilopaikan suunnittelu ja kova tohina käykin puuseppä Samin tekemien lauteiden kanssa. Hetken kauneus on mielestäni kädentyössä. Portaat lauteille on tehty luonnon käppyräisistä oksista ja voi miten taidokas luonto onkaan.
Aurinko ja valo, ihan häkellyttävän kaunista. Ihania säteitä kaikkialla ja kaikille, onni asuu niissä

Jakaa tahdon tämän haasteen Pepille,  Mallalle ja Tiinalle. Ihan kaikille toivon tämän haasteen napattavaksi omiin blogeihinne.

Olen vihdoin saanut arvonnan suoritettua ja tässä olisi voittajat, vaikka olisin niin halunnut kaikille ihanille palkinnon jakaa, lupaan tosin arpoa hetken päästä uudelleen.

Hoo Roomalaiset numerot
Riitta  kommentilla lintujen laulu soi kovissa.... Faith, Hope, Love
Sally Kauris
Anonyymi Satu Talotarra
Saga Lintukoto
Laittakaa sähköpostilla ilonapietilainen@suomi24.fi osoitteita ja sujauttelen matkaan.

Ihania säteitä tähän päivään kantavaksi voimaksi!
Ilona

12 kommenttia:

 1. Huomenta Ilona ja kiitos haasteesta!!täytyyki miettiä tarkoin,onneksi ympäriltä löytää kauniita,ihania asioita vaikkakin joskus se vaatii oivallusta ja hoksaamista:)
  Kaunista Naistenpäivää!! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanaIlona :)
  Pistän korvan taa ja palaan asiaan....

  Oikein ihanaa ja aurinkoista Naistenpäivää!!

  VastaaPoista
 3. Siis hirmu onnellinen fiilis tuli itselle kun luin tuon siun tekstin, kiitos! Tulvahti syrämmestä tunne että kuinka sitä rakastaakin miestään, lapsiaan ja koiruuttaan niin kovin paljon. Täytyy lähteä töiden jälkeen uusin silmin ihailemaan kaunista elämää....
  -Katih-

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuva kera kauniiden ajatusten.

  Suloista naistenpäivää Sinulle)

  VastaaPoista
 5. Loistavaa naistenpäivää sinulle Ilona.

  VastaaPoista
 6. Ilona, kiitos, että ehdit vastata! Hurmaavia asioita olit löytänyt ja miten mielettömän tyypillinen novascotialainen nautiskeluilme...päivän huippu♥

  Onnea voittajille ja sinulle lumoavaa naistenpäivää!

  VastaaPoista
 7. Tuo Neilikka on liikuttavan suloinen!Selvästi nauttii auringon paisteesta kasvoillaan.Ihana!Tuo pieni naamataulu pelasti alkavan yövuoroni:)Sanna

  VastaaPoista
 8. Ihanaa alkavaa viikonloppua teille kaikille Ihanaisille!
  Ilona

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihan kaikesta! :) Niin ihana kiireetön tunnelma välittyy kuvistasi, nautitaan elämästä!

  VastaaPoista
 10. Riikka voimarutistukset, näyttää ihanalle puoti. Kahvitellaan pian!
  Ilona

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!