30. toukokuuta 2012

Jännittävää!


                             kuva syksyllä otettu


Elämä on tällä hetkellä kovin jännittävää ja aivan suoraan sanottuna, en tiedä mitä kaikkea huominen tullessaan tuo. Tällä hetkellä on ihana olla mukana kaikessa uudessa, hiiskua en vielä uskalla siitä mitä ne asiat ovatkaan, mutta minulle ne voisivat olla haave joka toteutuu. Haave, josta en ennen tätä päivää oikeastaan ole osannut edes kuvitella:). Toinen ihana asia on puuhailu kukkien parissa ja niin rakastan sitä, sumeilematta voin istua puuhaamassa tunteja niiden parissa. Huiskulan kukkia ajelutan autollani paikasta a paikkaan b ja sitten vaihdan niitä paikkaan c, ihana homma tästä kerron lisää hieman myöhemmin.  Vielä jonain päivänä vierailen juuri avatuissa Huiskulan uusissa kukkakaupoissa, tämä kuulukoon uusiin haaveisiini.

Kynttiläkruunuille puuhasin risusta pesät jo viime syksynä ja nyt varttaan kasvattelevat tulppaanit saivat koristaa niitä kesäisemmiksi. Tulppaanin kukat ovat kestäneet jo useita päiviä kruunuissa koristeena, ulkona on vielä sen verran kosteaa.

Jännittävää on odottaa tulevaa ja katsoa minne polku johtaakaan:)

Aamun hetkistä kirjoittelee
Ilona

22 kommenttia:

 1. Ihanan jännittäviä aikoja elämässäsi nyt, olkoon nesitten miotä tahansa. Toivotaan kaiken menevän toiveittesi mukaan. Oikein hyvää kukkien siirtelyä paikasta a paikka b ja lopulta paikkaan c

  VastaaPoista
 2. Mummeli, nyt olen jo tottunut ajatukseen etten tiedä mitä huominen tullessaan tuo. Hauskaa on, että paikan c jälkeen voin palata taas paikkaan a;)
  Ilona

  VastaaPoista
 3. Mitähän jännää on tulossa...? Ihanat risukasat. Minäkin tykkään kovasti kukista, mutta olen vaan niin armottoman huono viherpeukalo. Noh, ehkä mäkin hiljalleen opin jotain..

  VastaaPoista
 4. Jännittävia hetkiä sinulla,toivotaa että kaikki menee hyvin:))

  VastaaPoista
 5. Oma haaveeni toteutuu parhaillaan, toivon sinun haaveestasikin tulevan totta :)

  VastaaPoista
 6. Mielettömän ihanat nuo risukruunusi, vau!
  Poikipa idean....ilman risuja tosin, mutta lamppu syttyi niitä katsellessa :)

  Ihminen saa kaiken sen, mitä pelkää ja puolet siitä mitä haluaa....sanoo vanha sananparsi.
  Kun ei pelkää mitään ja toivoo oikein kovasti, niin sanoisin, että asiat on mallillaan :DD

  Ja eikun kukkien roudaukseen!!

  VastaaPoista
 7. Jännittää kyllä itsekkin, mihin pensaaseen onkaan tullut pää työnnettyä, hih. Pepi, hyvin sanottu näin kun osaisikin elää:)
  Roudataan siis antaumuksella;)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana risukruunu!
  Itse toteutan tällä hetkellä unelmaani olemalla vuorotteluvapaalla!
  Aikaa jää ruhtinaalisesti kaikenlaiseen "hömpötykseen".
  Kiva kun tulit myös blogini lukijaksi!
  Mukavaa päivän jatkoa sinulle !

  VastaaPoista
 9. Ihana risukruunu, nyt kukkivana!

  Isoja asioita tapahtuu elämässäsi. Tämä vuosi on monelle muutosten ja mahdollisuuksien vuosi. Purjeet vain ylväästi tuulta päin ja vauhdilla uusille vesille:)

  Odotellaan kuulumisia ja kesää!

  VastaaPoista
 10. Jännityksellä jään odottamaan, mitä tuleman pitää.Katselin äsken tuota kesähuone-postaustasi,siitä tuli aivan ihanan viihtyisä paikka.Mukavaa kesää! Terv Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 11. Ihanaa, ihan mahtavaa!
  Mä odotan niin innolla sitä kirjaa. Oletko nähnyt muuten mun osiota? Jännitän, että ovatko kuvat hyviä ym. Olen lähettänyt niitä varmaan sen sata...

  Mulla kanssa on kaikenlaista jännittävää tapahtumassa. Olen aivan hämmästyksissäni ja vähän ehkä peloissani, mutta hyppään mukaan kun kyytiä tarjotaan. =)

  Antaa unelmien siipien lentää!

  VastaaPoista
 12. Unelmat ovat ihania ja toteutuneet unelmat elämä suuria jalokiviä.

  Kovasti yritin tutkailla kuinka olet tuon upean risukruunun pujotellut, mysteeriksi jäi.

  VastaaPoista
 13. Anri, voi vielä en ole nähnyt uusia taittoja, mutta varmasti ihania sivuja, odotan myös ihan intona kirjaa ja sen sivuja. Kurkaankin heti mitä olet keksinyt ja ihana jännitys tekee elämästä niin särmikkään:): Kosotäti, risukruunun olen sitonut nippu kerrallaan ensin yläpäästä kruunuun kiinni ja sitten oksista limittäin kiinni toisiin alapäistä.

  VastaaPoista
 14. Tepa, hurjan hauska on lukea kommenttejasi. Ihanaa kesää sinne Seinäjoelle:)

  VastaaPoista
 15. Olipa ihana risukruunu. Nyt pohdin pitäisikö minunkin tehdä, jotaina samantapaista. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 16. Ihanan jännittäviä aikoja siellä! Ja ihania kuvia<3

  VastaaPoista
 17. Näyttäpä taasen niin ihanalta ja kauniilta <3! Huomasi juuri, että olen tainnut aikaisemmin poistua sivuiltasi kommentoinnin jälkeen liian hätäisesti, ettei kommentit olleet kirjautuneetkaan sivuillesi. Nyt vahingosta viisastuneena, poistun hieman harkitummin ;)

  VastaaPoista
 18. Ilona, minä leikkasin viime syksynä ruskaa saaneet keijunmekon oksat ja kieputin kruunun ympärille. Siihen ne jäivät joulun yli. Kuvautin siinä itsenikin kera kirjan Paluu Rivertoniin. Rakastan kruunuja!

  Sinä kuulostat aivan siltä, että kukat alkavat sinua viedä...

  Kaunista viikkoa!

  VastaaPoista
 19. No, jopas on jännittävä odotella mitä uutta sieltä paljastuu. Voi vain kuvitella, attä jotakin oikein mieluista Sinulle. Olen puolestasi iloinen kaikesta kauniista.
  Viehättävät kynttiläkruunupesät olet pyöräyttänyt. Voi miten onkaan tunnelmaa tuolla kesähuoneessa♥
  Halauksin Kaisa

  VastaaPoista
 20. Voihan hitsiläinen, jänskäilen mitä uutta ihmeellistä on tapahtumassa... Odottelen minäkin milloin tohdit suuren salaisuutesi meille paljastaa.
  Voi kiitokset tuosta Huiskula vinkistä! Täytyypi kurvailla Nokialle heti tilaisuuden tullen hakemaan kaunistuksia "kesäloma piilonurkkaukseen". Jospa se sinulta Sateenkaarentaasta ostamani vanha väsynyt rautasänky<3 löytäsi nurkkauksestani arvoisensa paikan ja pääsisi kannattelamaan pionien oksia.

  VastaaPoista
 21. Hyvä idea Leena tuo koristelu keijunmekon oksilla:) Tiina tosiaan kone on syönyt kommenttisi. Kaisa ja Henna ihana oli huomata teidän poikenneen ja Huiskulan kukkapuotiin on pakko päästä, näyttää niin houkuttelevalle:)

  VastaaPoista
 22. Kevätaurinko teki minulle tepposet ja kynttiläkruunun kynttilät sulivat kieroiksi ennenkuin ennätin ottaa ne talteen kaupunkiasuntoni parvekkella! Olipas se hauska näky! Maalla talollamme alkaa pikkuhiljaa pihanlaitto meilläkin :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!