27. joulukuuta 2012

Kaksi ihanaa kotia!


            Mallan koti
            Kuva: Malla Ruutiainen
                 Marikan koti
                Kuva: Marika Suomi


Me Hannen kanssa saimme piipahtaa hetki sitten näissä suloisissa kodeissa. Ihania ideoita ovat nämä molemmat kodit pullollaan. Nyt niitä pääset kurkkimaan uudistuneen Unelmien Talo&Koti-lehden sivuilta. Kiitos ihanasta päivästä Malla ja Marika! PS kurkatkaa myös Mallan juuri avattuun puotiin.
 
 
Ihania koteja, mökkejä ja rakennuksia etsin monenlaiseen menoon mukaan. Ihanaa on jos saisin tehdä jutun juuri sinun kodistasi. Sähköpostilla ilonapietilainen@suomi24.fi voit laittaa minulle kodistasi muutaman kuvan ja siitä se sitten lähtee;).
 
Ihanaa viikkoa!
Ilona

15 kommenttia:

 1. Pitääkin hetimmiten käydä lehti hakemassa!!

  VastaaPoista
 2. Iik ja apua!!! En oo vielä nähnyt lehteä :) Ilo oli kokonaan meidän puolella <3

  VastaaPoista
 3. Molemmat ovat kauniita ja inspiroivia koteja :)
  Mukavaa loppu viikkoa.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, tuttuja koteja! Joko se on ilmestynyt??

  VastaaPoista
 5. Aijai kun saisikin lehden käsiinsä... voi olla, että pitää odottaa ensivuoden puolelle ainakin täällä Oulussa.

  VastaaPoista
 6. Ihania koteja tosiaan. Hiukan jo ennätin kurkkailla, huomenna ajan kanssa. Mukava oli kirjoittajakin :)

  VastaaPoista
 7. Juu..oon seurannut Mallan blogia jo pidempään...ihana koto ja perhe <3 Puodissakin jo ostoksia tehty.Tuo Marikan blogi onkin uusi tuttavuus,kiitos linkistä ,käyn visiitillä ja Hyvää uutta vuotta sinulle <3

  VastaaPoista
 8. Ihana kuva, polkupyörä sai miut huokailemaan ihastuksesta, puoliso pyöritteli päätään, ja totesi "älä edes haaveile"..:)))

  VastaaPoista
 9. Lehti kolahti tänään postilaatikkoon. Siinä menikin tovi sohvannurkassa katsellessa ihania kuvia ja lukiessa persoonallisten ja kauniiden kotien tarinoita. Kivasti kerrottua Ilona :)

  VastaaPoista
 10. Ainiin, tässä oli se syy miksi tänään piti kauppaan.. No huomenna uusi yritys. :) Hihih* Kauniita koteja. Olen seurannutkin heidän kotien kivaa elämää blogin puolella jo pitkään.

  VastaaPoista
 11. Tuo lehti täytyykin käydä tänään ostamassa :)

  VastaaPoista
 12. Niin oli kauniit kuvat juttuineen:) kansi oli kivannäköinen ja täytyy sanoa että tykkäsin todella paljon lehen uudistuneesta ilmeestä. -jonna savosta-

  VastaaPoista
 13. Kauppaan pitää lähteä lehden ostoon. Onnittelut jutun tekijälle, varmasti kivaa luettavaa.Tepa Seinäjoki

  VastaaPoista
 14. Mikä ruokapöytä ♥ Tuo meidän huushollista puuttuu. Olisi mukava mahtua kaikki samaan pöytään. Onni on niin pieniä asioita ♥

  VastaaPoista
 15. Helmiä löytyy aivan sattumalta! Pöllähdin tänne Leena Lumen blogista. Herkkää kaunista sisustusta joskus kaipaan, mutta perheen miehiä täytyy myös ajatella. Joskus olisi kiva nähdä oma kotinsa toisten silmin. Laitan sinut heti lukulistalleni!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!